aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Σιγουρα ερχεται και φευγει ο κοσμος σε ενα σαιτ αλλα διημουργουνται και ωραιες παρεες και αναμνησεις απ τις φασεις που ο καθενας εμπαινε καθhmerina στο σαιτ.
Ποιοι ειστε εδω λοιπον απο τοτε;;;;;;;;;;;
Πειτε ενα γεια και τι κανουν οι γατουλες σας!
Φιλακια και ευχομαι ωραιες κουβεντουλες και στους παλιους και στους καινουργιους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας φιλες και φιλοι!
Εδω aiorasky!!!
Τωρα που το θυμαμαι η πρωτη προσπαθεια μου ηταν να βαλω σαν ψευδωνυμο το aiora σκετο αλλα τελικα επειδη εκανα εκατο προσπαθειες μεχρι να μπω στο σαιτ επελεξα τελικα το aiorasky
Τα γατακια μου Οπρα και Φελιξ ειναι καλα.
Για την Οπρα και το μπαλκονι τα ξερετε, ( ολα πηγαν καλα , ητνα τυχερη) ο Φελιξ παχαινει σταθερα και αργα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

).Πρέπει να σε πρόλαβα πολύ λίγο.
Είμαι η Νίκη από Θεσσαλονίκη, πρέπει από το ελάχιστο που μιλήσαμε, αν θυμάμαι καλά, να είμαστε σε γειτονικές περιοχές.

Περισσότερο πρέπει να θυμάσαι την μάγισσα(Άντζελα) αλλά δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων δεν μπαίνει πιά συχνά.

moukelis
Επιφανές μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Εβλεπα στο κτηνιατρειο της Μπακα τις φωτογραφιες την Οπρα και του Φελιξ και αναρωτιομουν που χαθηκες...!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαιρετω τους καινουργιους που πια ειναι οι μονιμοι θαμωνες εδω και μεις οι παλιοι περαστικοι!χαχαχ

ΝΑ στε ολοι καλα και τα γατακια σας το ιδιο!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ψαχνω καποιον συγκεκριμενα αλλα γενικα ολους οσους ηταν τοτε στο mycat και μπορει να μπαινουν ακομη εστω και λιγο!!
Χαιρετω τους καινουργιους που πια ειναι οι μονιμοι θαμωνες εδω και μεις οι παλιοι περαστικοι!χαχαχ
ΝΑ στε ολοι καλα και τα γατακια σας το ιδιο!![]()
Να'σαι καλά και εσύ Έλενα και να μπαίνεις όποτε μπορείς, να μαβαίνουμε τα νέα σας!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ελα βρε Έλενα τι μου κανεις εχω πολυ καιρο και εγω να μπω στο my cat και τωρα που μπήκα είδα το θεμα σου τυχαια και ειπα να δω τι κανεις !!!!! Εμεις ειμαστε μια χαρα η Κλειω με έναν εργένη φίλο μας και ο Μορφεας αγκαλιά μου και βόλτα στα μπαλκόνια ο αλητογατος........Εσυ πως τα πας εισαι ακομα Αθηνα η ηρθες πισω επιτελους?

Havana
Διάσημο μέλος
Αιώρα κι εγώ σε θυμάμαι, τότε δεν έγραφα, μετά πέρασα μια περίοδο φλυαρίας τώρα έχω χαθεί με το νεο σιτε και το νεο κόσμο...
νοσταλγικές μέρες του παλιου My cat
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina-kr
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χμμ.. Κι εγώ πρέπει να πω ότι μου έλειψε το παλιό, απλό MyCat..
Τώρα έχω χαθεί με όλα αυτά τα κανούρια πράγματα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Καλως όρισες ή καλώς σε βρήκαμε ότι και να πω ακούγεται σωστό.Πες μας για τα γατακια σου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool