Οι παλιοί φίλοι του MyCat

aiorasky

Πολύ δραστήριο μέλος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα.
Επειδη με αφορμη την Οπρουλα που επεσε απ το μπαλκονι μπηκα στο σαιτ μετα απο καιρο νοσταλγισα τα παλια και ανοιγω αυτη την σελιδα για να πουν ενα γεια ολοι οσοι ηταν στην παρεα του mycat πριν 2 χρονια και καναμε εδω ατελειωτες συζητησεις και συζητησεις. (Τοτε που η Οπρα ηταν πολυ αγρια γατουλα, θυμαται κανεις;)

Σιγουρα ερχεται και φευγει ο κοσμος σε ενα σαιτ αλλα διημουργουνται και ωραιες παρεες και αναμνησεις απ τις φασεις που ο καθενας εμπαινε καθhmerina στο σαιτ.

Ποιοι ειστε εδω λοιπον απο τοτε;;;;;;;;;;;

Πειτε ενα γεια και τι κανουν οι γατουλες σας!

Φιλακια και ευχομαι ωραιες κουβεντουλες και στους παλιους και στους καινουργιους!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κια κανω την αρχη!!

Γεια σας φιλες και φιλοι!

Εδω aiorasky!!!
Τωρα που το θυμαμαι η πρωτη προσπαθεια μου ηταν να βαλω σαν ψευδωνυμο το aiora σκετο αλλα τελικα επειδη εκανα εκατο προσπαθειες μεχρι να μπω στο σαιτ επελεξα τελικα το aiorasky

Τα γατακια μου Οπρα και Φελιξ ειναι καλα.
Για την Οπρα και το μπαλκονι τα ξερετε, ( ολα πηγαν καλα , ητνα τυχερη) ο Φελιξ παχαινει σταθερα και αργα!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αιώρα εγώ σε θυμάμαι από τις εποχές που απλά έμαινα στο φόρουμ και παρακολουθούσα χωρίς να συμετέχω στις συζητήσεις(ναι υπήρξαν και τέτοιες εποχές;):P).Πρέπει να σε πρόλαβα πολύ λίγο.:)
Είμαι η Νίκη από Θεσσαλονίκη, πρέπει από το ελάχιστο που μιλήσαμε, αν θυμάμαι καλά, να είμαστε σε γειτονικές περιοχές.:)
Περισσότερο πρέπει να θυμάσαι την μάγισσα(Άντζελα) αλλά δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων δεν μπαίνει πιά συχνά.:(

Εγω δε σε προλαβα σχεδον καθολου,αλλα θα χαιρομουν να μας συστησεις τα γατονια σου (εκτος απο την μπαλκονοφευγατη) και να σε γνωρισουμε και οι νεοτεροι.:)

Ελενά μου, ακόμα Αθηνα εισαι βρε?????
Εβλεπα στο κτηνιατρειο της Μπακα τις φωτογραφιες την Οπρα και του Φελιξ και αναρωτιομουν που χαθηκες...!

eπίσης εδώ τα περισσοτερα παλιοτερα μελη θα τα βρεις νομίζω στο γατόσπιτο εκει εχουν παει αν θυμαμαι αν ψαχνεις καποιον συγκεκριμένα

Δεν ψαχνω καποιον συγκεκριμενα αλλα γενικα ολους οσους ηταν τοτε στο mycat και μπορει να μπαινουν ακομη εστω και λιγο!!
Χαιρετω τους καινουργιους που πια ειναι οι μονιμοι θαμωνες εδω και μεις οι παλιοι περαστικοι!χαχαχ:lol:
ΝΑ στε ολοι καλα και τα γατακια σας το ιδιο!:)

Δεν ψαχνω καποιον συγκεκριμενα αλλα γενικα ολους οσους ηταν τοτε στο mycat και μπορει να μπαινουν ακομη εστω και λιγο!!
Χαιρετω τους καινουργιους που πια ειναι οι μονιμοι θαμωνες εδω και μεις οι παλιοι περαστικοι!χαχαχ:lol:
ΝΑ στε ολοι καλα και τα γατακια σας το ιδιο!:)

Να'σαι καλά και εσύ Έλενα και να μπαίνεις όποτε μπορείς, να μαβαίνουμε τα νέα σας!:D:D:D

Εμένα αποκλίεται να με ξέρεται γράφτηκα το 2008.Με λένε Αγνή και έχω τη Σίμπα(γάτα) και τον Όσκαρ(σκύλο).Χαίρομαι που ένα παλιό μέλος ξαναγύρισε... Μπορείτε να μας πείτε και άλλα για τις γατούλες σας.;Κάτι ακόμα.Το 2006 υπήρχαν παιδιά στο site?

βρε ψυχη.......

Ελα βρε Έλενα τι μου κανεις εχω πολυ καιρο και εγω να μπω στο my cat και τωρα που μπήκα είδα το θεμα σου τυχαια και ειπα να δω τι κανεις !!!!! Εμεις ειμαστε μια χαρα η Κλειω με έναν εργένη φίλο μας και ο Μορφεας αγκαλιά μου και βόλτα στα μπαλκόνια ο αλητογατος........Εσυ πως τα πας εισαι ακομα Αθηνα η ηρθες πισω επιτελους?:D:D:D:D

Απάντηση: Οι παλιοί φίλοι του mycat

Αιώρα κι εγώ σε θυμάμαι, τότε δεν έγραφα, μετά πέρασα μια περίοδο φλυαρίας τώρα έχω χαθεί με το νεο σιτε και το νεο κόσμο...
νοσταλγικές μέρες του παλιου My cat

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν και ειμαι καινουργιο μελος καλος ορισες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμ.. Κι εγώ πρέπει να πω ότι μου έλειψε το παλιό, απλό MyCat.. :P Τώρα έχω χαθεί με όλα αυτά τα κανούρια πράγματα...

Καλως όρισες ή καλώς σε βρήκαμε ότι και να πω ακούγεται σωστό.Πες μας για τα γατακια σου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back