yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
09-09-07
12:20
Συμφωνω πληρως με το ενλογω κειμενο γι αυτο ακι το εβαλα ετσι λαιντυκατ. Εαν θελεισ να δεις το σαιτ ειναι εδω οπως θα διαπιστωσεις ειτε απο εκει τις διοαβασεις ειτε απο εδω το ιδιο ειναι .
Φυσικα εαν τρως ολα αυτα που λεει αλλα κι επιπλεον κατεβαζεις τον αμπακο και δεν ασκεισαι η εχεις ορμονικο προβλημα δεν προκειται να αλλαξει τιποτα , δεν ειναι μαγικεσ οι τρροφες εαν ομως εκανες ενα διαιτολογιο βασισμενο σε αυτες τοτε θα δρουσαν οπως λεει μην τρελαθουμε δεν υπαρχουν μαγικες λυσεις λιγη λογικη χρειαζεται.
Τελος το θεμα μπηκε εμφανεστατα με καλη προθεση θελοντας να μεταδωσει κατι που βρηκα και με το οποιο συμφωνω εαν καποιοι υθελουν να το ερμηνευουν αρνητικα , να το τραβανε στα ακρα η να το βρουν σαν ευκαιρία για να υποτιμουν αυτο ειναι δικο τουσ προβλημα δεν με αφορα, η προθεση μου εμενα ειναι ξεκαθαρη.
κα εαν σε ενοχλει κατι λαιντυ κατ θα σε παρακαλουσα και τηλεφωνο μου εχεις κα στο μσν ειμαστε και απο κοντα συναντηθηκαμε, νομιζω εχεις το θαρρος να το πεις.
Φυσικα εαν τρως ολα αυτα που λεει αλλα κι επιπλεον κατεβαζεις τον αμπακο και δεν ασκεισαι η εχεις ορμονικο προβλημα δεν προκειται να αλλαξει τιποτα , δεν ειναι μαγικεσ οι τρροφες εαν ομως εκανες ενα διαιτολογιο βασισμενο σε αυτες τοτε θα δρουσαν οπως λεει μην τρελαθουμε δεν υπαρχουν μαγικες λυσεις λιγη λογικη χρειαζεται.
Τελος το θεμα μπηκε εμφανεστατα με καλη προθεση θελοντας να μεταδωσει κατι που βρηκα και με το οποιο συμφωνω εαν καποιοι υθελουν να το ερμηνευουν αρνητικα , να το τραβανε στα ακρα η να το βρουν σαν ευκαιρία για να υποτιμουν αυτο ειναι δικο τουσ προβλημα δεν με αφορα, η προθεση μου εμενα ειναι ξεκαθαρη.
κα εαν σε ενοχλει κατι λαιντυ κατ θα σε παρακαλουσα και τηλεφωνο μου εχεις κα στο μσν ειμαστε και απο κοντα συναντηθηκαμε, νομιζω εχεις το θαρρος να το πεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
Ο isavvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 311 μηνύματα.
09-09-07
12:55
Καλα αυτο πως το σκέφτηκες τωρα??? Ηταν ποτε δυνατον να βαζω κατι για να σας βλαψω???Φυσικα τις θεραπευουν, και γι αυτο ενδικνυνται...
Φυσικα και θεραπευεται ιδιως καποιες μορφες και ιδιως οταν ειναι κυριως σε αρχικα η μεσαια σταδια...
Αυτό είναι παραπληροφόρηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
09-09-07
21:45
Φαντάζομαι ότι οι τροφές λειτουργούν σημαντικά ως μέσο πρόληψης περισσότερο παρά ως αποκλειστικές θεραπευτικές μέθοδοι. Συστατικά τους αποτελούν σίγουρα στοιχεία φαρμάκων. Η μαμά μου μετά την μαστεκτομή της παίρνει και θα παίρνει εφ' όρου ζωής ένα χάπι την ημέρα. Όταν ρώτησα τη φαρμακοποιό τι είναι μου απάντησε μπρόκολο. Ωραία της είπα, τότε να της δίνω μπρόκολο. Ναι μου είπε εάν μπορείς να της δίνεις ένα μποστάνι μπρόκολα τη μέρα. Από την άλλη μακάρι να ήταν τόσο εύκολο και γευστικό το να θεραπευτεί ένας καρκίνος..

ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
09-09-07
21:51
ποτε δεν ανεφερα οτι εχεις κακη προθεση αλλα καλο θα ηταν να λες κ την δικη σου αποψη βρε παιδι μου οχι απλα να φερνεις αντεγραμμενο ενα κειμενο αυτο εννοουσα απλα να κανεις ενα προλογο δικο σου κ μετα να βαζεις ολο το υπολοιποΣυμφωνω πληρως με το ενλογω κειμενο γι αυτο ακι το εβαλα ετσι λαιντυκατ. Εαν θελεισ να δεις το σαιτ ειναι εδω οπως θα διαπιστωσεις ειτε απο εκει τις διοαβασεις ειτε απο εδω το ιδιο ειναι .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Φυσικα τις θεραπευουν, και γι αυτο ενδικνυνται...