chica
Νεοφερμένο μέλος
Επιτέλους, ειμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω τον πιο τρομερό πιτσιρικά που έχει υπάρξει..!!!
Όπως μπορείτε κι εσείς να διαπιστώσετε, είναι ένας κούκλος και έχει τρομερά σκανταλιάρικο βλέμμα. Φανταστείτε τι κάνει λοιπόν στο σπίτι αλλά και σε εμένα...
Η αγαπημένη του ενασχόληση όταν είμαι εγώ στο σπίτι είναι ... τα χεράκια μου...
. Την υπόλοιπη ημέρα το σπίτι βρίσκεται στην αποκλειστική κατοχή του!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη
που τον έχω αποκτήσει και επιπρόσθετα θα χαρώ ακόμα περισσότερο όταν του φέρω και την νέα του παρεΐτσα. Περιμένουμε πως και πως την Quirel, μία γλυκίτατη γατουλίτσα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
μακια του και οταν φερεις και τη θηλικια να δεις τι καλα που θα περνανε ,μοναχα οταν μεγαλωσουν μη ξεχασεις τη στηρωση.μακια του!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica
Νεοφερμένο μέλος
Οπότε ηρεμήσαμε από αυτό...!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Quirel δεν είναι που προσφερόταν για υιοθεσία από εδώ;
Πανέμορφο γατουλίνι να σου ζήσει,παρεούλα 2 είναι καλύτερα

chica
Νεοφερμένο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=22860&highlight=Quirel
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!
chica
Νεοφερμένο μέλος
Πρέπει να είναι κούκλα και πολύ καλή!!Ανυπομονώ να την υιοθετήσω!
Καθυστερεί γιατί θα πρέπει να γίνει ένας επανέλεγχος από τον γιατρο για να μην υπάρξει πρόβλημα με το πιτσιρίκι!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάρα πολλά μπράβο chica μου που παίρνεις την Quirel. Δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα!!!!! Eχω τη φωτογραφία της κρατημένη στο desktop και τη βλέπω κάθε μέρα και στενοχωριέμαι. Oχι πια όμως
Nασαι καλά!!!!! Mια χαρά θα τα πάνε μην στενοχωριέσαι. Tην πρώτη μέρα (και ισως οχι μόνο) ο δικός σου ο κούκλος, θα της κανει χου. Δεν ειναι τίποτα. Γρήγορα θα γίνουν φίλοι
Xίλια μπράβο!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπραβο σου chica που υιοθετησες δυο αδεσποτακια που σε χρειζονταν!Να'σαι καλα!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!κι εμενα η ιστορια με τα αδεσποτακια του stray που εμεναν στα κλουβακια με ειχε στεναχωρησει πολυ.ο μικρος ειναι πραγματικα ενας κουκλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
εχουν να κανουν πολλεσ διαολιεσ μαζι.
ladycat
Διάσημο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Κουκλια και τα δυο, να σου ζησουν και μπραβο που τα εσωσες τα μικρουλια

mariag
Νεοφερμένο μέλος
Μπράβο για την επιλογή!!Να σου ζήσουν και τα δύο!

Η επιλογή της γατούλας ήταν ιδανική!Συγχαρητήρια και πάλι.
Αχ,να βρεθεί και μια καλή οικογένεια για τη Μικουλίνα μου...
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool