chica
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς δεν την έχω πάρει ακόμα γιατί θα πρέπει να της γίνουν κάποια εμβόλια ακόμα καθώς και ένας κτηνιατρικός επανέλεγχος επειδή το δικό μου είναι μικρό ακόμα και δεν έχει εμβολιαστεί. Σε περίπου μία εβδομάδα υπολογίζω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blueheart
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica
Νεοφερμένο μέλος
Η συμβίωσή μας μέχρι στιγμής είναι άψογη!! Το ζιζάνιο δεν σταματάει να παίζει. Την μισή μέρα κοιμάται και την υπόλοιπη μισή την εναλλάσει μεταξύ φαγητού και παιχνιδιού! Περιττό να σου πω ότι έχει γίνει διπλός...Αναμενόμενο βέβαια με τόσο που τρώει!

ΑΝΝΑ ΚΑΤΣ
Νεοφερμένο μέλος
blueheart
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα blueheart!
Η συμβίωσή μας μέχρι στιγμής είναι άψογη!! Το ζιζάνιο δεν σταματάει να παίζει. Την μισή μέρα κοιμάται και την υπόλοιπη μισή την εναλλάσει μεταξύ φαγητού και παιχνιδιού! Περιττό να σου πω ότι έχει γίνει διπλός...Αναμενόμενο βέβαια με τόσο που τρώει!![]()
![]()
εγώ πάντως στο έλεγα ότι τρώει υπερβολικά
τετράπαχος θα γίνει χιχιχιχιχ 
chica
Νεοφερμένο μέλος
Άυριο, επιτέλους, θα πάρω την Quirel!!! Η ανυπομονησία μου είναι πλέον διπλή, γιατί:
1. Είναι πραγματικά αξιολάτρευτη και θα κάνουν τέλεια παρέα με τον Kerie
2. Την έχει προσωρινά ένα μέλος του Stray, με το οποίο επικοινώνησα σήμερα, και μου είπε για την πρώτη της εμπειρία εκτός κλουβιού.
Πραγματικά συγκλονίστηκα τόσο και εγώ όσο και εκείνη. Μου είπε ότι ο,τιδήποτε κι αν έβλεπε ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την quirel, χαιδευόταν στο χαλι, πάνω στο μαξιλάρι και το απολάμβανε πραγματικά σαν να μην είχε ξαναβιώσει κάτι τέτοιο... Της έβαλε κονσέρβα και την κοίταγε καλά καλά σαν να μην είχε ξαναδεί ποτέ της και μόλις έφαγε έκανε απίστευτες χαρές!
!!Το παραπάνω αποτελεί ακόμα έναν λόγο που ανυπομονώ να την υιοθετήσω για να της προσφέρω 10 φορές περισσότερο από αυτό που της αξιζει και τα έχει στερηθεί τόσο....
Την επόμενη εβδομάδα, θα σας δείξω φώτο...

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΝΝΑ ΚΑΤΣ
Νεοφερμένο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

chica
Νεοφερμένο μέλος
Λυπάμαι για την απουσία μου το τελευταίο διάστημα...
Το συγκεκριμένο περιστατικό με έχει στεναχωρήσει αφάνταστα και αυτός ήταν ένας λόγος που είχα απομακρυνθεί κάπως.
Ο λόγος που τελικά δεν κατάφερα να κρατήσω την quirel περισσότερο από μία ώρα, ήταν ότι προέκυψε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα μετά την άφιξή της. Το θέμα (και το παράλογο) είναι ότι είχε συμφωνηθεί και δεν υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα ή αντίρρηση για την υιοθέτησή της από την στιγμή που θα είχα την πλήρη ευθύνη...
Δυστυχώς, μετά μεγάλης μου πραγματικά λύπης ήταν να πρέπει να επιστρέψω την quirel πίσω χωρίς αποτέλεσμα.
Ειδα την αγγελια της quirel στο Ε της Κυριακης...
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
κριμα γιατι ειχαμε ολοι δει ποσο πολυ ειχες χαρει που θα υιοθετουσες την Quirel.ο kerie ειναι καλα
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica
Νεοφερμένο μέλος
Ναι, ο Kerie είναι μια χαρά! Έχει αρχίσει να χαλαρώνει καθώς μεγαλώνει γιατί ένα μήνα πριν ήταν σκέτο αγρίμι.
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω κάποιες φώτο που έχω βγάλει!!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω κάποιες φώτο που έχω βγάλει!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool