Οι σκύλοι αποτελούν απειλή για τις γάτες;

Marios 24

Νεοφερμένο μέλος

Ο Marios 24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Πάντοτε πίστευα ότι οι γάτες είναι άπιαστες από τα σκυλιά...! Μετά λύπης μου είδα ένα κατακρεουργημένο γάτο στον συνεταιρισμό και από τότε με έχει πιάσει φόβος...! Είναι πολλά τα σκυλιά και ανησυχώ...! Τα γατάκια είναι 4 και μάλλον θα πάρω 2 αν είναι θηλυκά ώστε να κάνουν παρεούλα... Με συμβουλεύσατε όμως να τα έχω ελεύθερα γιατί μέσα στο μαγαζί θα νιώθουν περιορισμένα...! Δεν είναι επικίνδυνο να τα αφήσω ελεύθερα... Αν δεν τα πάρω δεν ξέρω τι θα απογίνουν και η αλήθεια είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα τα έχω!!! Τι μπορώ να κάνω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι τα σκυλια ειναι παρα πολυ επικινδυνα για τις γατες ειδικα αν ειναι και πολλα. εχω παρα πολυ ασχημες εμπειριες αλλα δε θα επεκταθω. οποτε με βαση αυτο το να εχεις τις γατες στο ιδιο χωρο μου ακουγεται τρελα επικινδυνο. ακομη και να μην δεις κατι περιεργο με την πρωτη επαφη μπορει να γινει μετα το κακο. δεν ξερω τι λυση μπορεις να βρεις- δεν μπορεις να εχεις τις γατες στο σπιτι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τα σκυλιά είναι απειλή;

Αν είναι αγέλη όντως υπάρχει πρόβλημα. Σπίτι σου δεν μπορείς να τις πάρεις να τις έχεις μέσα μόνιμα προστατευμένες?Η αλήθεια είναι ότι έξω υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος και δεν είναι μόνο τα σκυλιά (φόλες,αμάξια κτλ).
Πάντως τα σκυλιά είναι όπως τα μάθεις(αν έχουν σπίτι και δεν είναι παρατημένα στον δρόμο ώστε να σχηματίσουν αγέλη). Ο δικός μου που είναι μεγαλόσωμος(35 κιλά) τον ένα μου γάτο μην σου πω τον φοβάται κιόλας.Με τον άλλο είναι φιλαράκια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back