14-09-07
23:26
Σημερα ελαβα ενα μειλ που ειχε την εικονα που επισυναπτω.
Η αληθεια ειναι οτι αυτη τη φημη την ειχα ξανακουσει και πιο παλια, πριν απο 3-4 χρονια...
Αφου βαριομουν και δεν ειχα τι να κανω, σκεφτηκα να ψαξω να βρω το βιντεο απο την συγκεκριμενη εκπομπη.
Τελικα, βρηκα αυτο...
Το ποσταρω γιατι το βρηκα ενδιαφερον και γιατι πιστευω οτι το "πιστευε και μη ερευνα" δεν ισχυει πια.
Οπως και εδω υπαρχει παραπληροφοριση, υπαρχει σε πολλα αλλα θεματα.
Η αληθεια ειναι οτι αυτη τη φημη την ειχα ξανακουσει και πιο παλια, πριν απο 3-4 χρονια...
Αφου βαριομουν και δεν ειχα τι να κανω, σκεφτηκα να ψαξω να βρω το βιντεο απο την συγκεκριμενη εκπομπη.
Τελικα, βρηκα αυτο...
Το ποσταρω γιατι το βρηκα ενδιαφερον και γιατι πιστευω οτι το "πιστευε και μη ερευνα" δεν ισχυει πια.
Οπως και εδω υπαρχει παραπληροφοριση, υπαρχει σε πολλα αλλα θεματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
15-09-07
00:22
Η αλήθεια είναι πως και εγω το πίστεψα χωρίς να το ψάξω
....Αλλά με κάνει να σκέφτομαι τελικά πόσο ευκολο είναι να δυσφημίσεις κάποιον μέσω του ίντερνετ 

....Αλλά με κάνει να σκέφτομαι τελικά πόσο ευκολο είναι να δυσφημίσεις κάποιον μέσω του ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
15-09-07
12:52
Kαι όχι μόνο μέσω του ίντερνετ. Σκεφτείτε μόνο πόσα περιοδικά και εκπομπές στην τηλεόραση υπάρχουν που ζουν από αυτές τις φήμες 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ψωρόγατο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
17-09-07
00:21
Εγώ πάντως το είχα ‘ακούσει’ ότι το είπε πει η τραγουδίστρια από τους Refugees(αν το έγραψα καλά) κάτι ανάλογο για τα τραγούδια της. Ο ρατσισμός δεν είναι μόνο λευκός.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
19-09-07
03:21
Μου φαίνεται περίεργο όμως. Ένας "επιχειρηματίας" να λέει κάτι τέτοιο, καταστρέφει το όνομά του ?!Δηλαδή,τα ρούχα του μόνο οι Αμερικάνοι μπορούν να τα φοράνε !!! Αλλά απ'την άλλη αμερικάνος είναι,τι περιμένεις να ακούσεις? Είναι πολύ ρατσιστές σε μερικά θέματα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum