Οι ψύλλοι με λατρεύουν...

Mplimpliki

Νεοφερμένο μέλος

Η Mplimpliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Καθε χρονο γεμιζω ψυλλους! και δεν ειναι οτι τους εχουν οι γατες μου, τους βαζω αμπουλες συνεχεια! οχι...εμενα θελουν!:/: και τι να κανω δηλαδη; κομμενες οι βολτες σε πλατειες και παρκα; μηπως να βαλω και εγω καμια αμπουλα;

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ!

με εχουν γεμισει σημαδια! αν δεν σας εχουν τσιμπησει δεν μπορειτε να καταλαβετε την φαγουρα! κουβαλανε και αρρωστιες ακουσα προσφατα... η κατασταση ειναι απελπιστικη! εχω σταματησει πια να χαϊδευω τα αδεσποτα και αυτο μου εχει στοιχησει πολυ. :( και μαζι με τους ψυλλους ηρθε και μια γενικοτερη φοβια για παρασιτα και οτιδηποτε μπορει να μου πιει το αιμα! (υπαρχει ο ορος 'παρασιτοφοβια';) το καλοκαιρι υποφαιρω με τα κουνουπια! στηνω σκοπια στην σκηνη μην μπει κανενα! οι ψυλλοι ομως ειναι το χειροτερο... εναι μικροι και οταν τους εντοπισω δινουν ενα σαλτο και τους χανω. :mad: τι αλλο να κανω;
βοηθεια!:bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καθε χρονο γεμιζω ψυλλους! και δεν ειναι οτι τους εχουν οι γατες μου, τους βαζω αμπουλες συνεχεια! οχι...εμενα θελουν!:/: και τι να κανω δηλαδη; κομμενες οι βολτες σε πλατειες και παρκα; μηπως να βαλω και εγω καμια αμπουλα;

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ!

με εχουν γεμισει σημαδια! αν δεν σας εχουν τσιμπησει δεν μπορειτε να καταλαβετε την φαγουρα! κουβαλανε και αρρωστιες ακουσα προσφατα... η κατασταση ειναι απελπιστικη! εχω σταματησει πια να χαϊδευω τα αδεσποτα και αυτο μου εχει στοιχησει πολυ. :( και μαζι με τους ψυλλους ηρθε και μια γενικοτερη φοβια για παρασιτα και οτιδηποτε μπορει να μου πιει το αιμα! (υπαρχει ο ορος 'παρασιτοφοβια';) το καλοκαιρι υποφαιρω με τα κουνουπια! στηνω σκοπια στην σκηνη μην μπει κανενα! οι ψυλλοι ομως ειναι το χειροτερο... εναι μικροι και οταν τους εντοπισω δινουν ενα σαλτο και τους χανω. :mad: τι αλλο να κανω;
βοηθεια!:bye:
Όταν είχε πάει ο άνδρας μου στρατό (ναι! το πέρασα κι αυτό, πήγε στρατό στα 38!) μου είχαν δώσει από το φαρμακείο ένα spray για ψύλλους κα κοριούς. Δε θυμάμαι πως το έλεγαν αλλά μπορώ να το βρω. Βέβαια αυτό είναι για να το βάζεις σε στρώματα κλπ. αλλά αν κάνεις camping απ'ότι κατάλαβα, μάλλον θα σου φανεί χρήσιμο. Αυτό που έχεις με τα έντομα το έχει και αυτός. Παλιά έβαζα φάρμακο για τα κουνούπια, αλλά τώρα με τον άνδρα μου πάνε όλα αυτόν κι έτσι την έχω γλυτώσει!!!:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εχω κανενα προβλημα με τα εντομα γενικως (αν εβγαζα καλο βαθμο στο σχολειο ηθελα να παω για εντομολογος :P ) αλλα δεν μπορω οτιδηποτε... βαμπιριζει! αν βρεις πως λενε το σπρει θα με βοηθησεις πολυ! ευχαριστω! :D

Λεγόταν Bompex ή Pombex κάπως έτσι. Αν πεις στο φαρμακοποιό spray για κοριούς θα καταλάβει.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back