Οι 10 πρώτες μέρες μας...

χρονια πολλα!!!μολις γυρισα αθηνα για αυτο ειχα χαθει.ελειπα δυο εβδομαδες.πως περασες?πως ειναι το αδερφακι?η λιλα εχει μεγαλωσει πολυ και ειναι πολυ δυνατη,δεν τη σταματα τιποτα!την πηραμε μαζι μας στις διακοπες και οι συγγενεις παραλιγο να μας την κρατησουν εκει!ειδικα ο θειος του φιλου μου που τρελενεται για γατες την επαιζε ολη μερα!θελουν να τους βρω ενα ιδιο γατακι.θα ψαξω να βρω απο τις αγγελιες εδω!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε, να βρει κανενα γατακι καλό σπιτάκι......
:up: :up: :up:
Καλως ήρθες και χρόνια πολλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως σας βρηκα!θα τους βρω οπωσδηποτε,οχι τιποτε αλλο να μην κινδυνευει απο απαγωγη η λιλιτσα:lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Νομίζω πως υπάρχουν μηνυματα για γατακια που χαρίζονται!!!
Αντε να σωθουν και να βρουν σπιτάκι!!!!

welcome back:)

μια χαρά είναι κ ο δικός μου,πιο καλά και πιο ζωηρός από ποτέ.
Έχει γίνει πολύ γατόνι και τελευταία δεν πολυγουστάρει τα πολλά χάδια κ δαγκώνει:lol: όποτε θέλει αυτός έρχεται.
Όλα καλά με τους μύκητες;
ο δικός μου τελικά έγινε ελαφρώς δαλματίας όπως είχα προβλέψει αλλά πρόσεξα οι καινούργιες τρίχες που βγαίνουν κάθε φορά είναι πάλι άσπρες:)
κατά τ'άλλα όλα καλά

και η δικια μου καλα ειναι.οι τριχες ειναι ελαφρα πιο σκουρες δεν εχει μεγαλη διαφορα.το μονο κακο ειναι οτι η αδερφη μου εβγαλε κατι σπυρακια στο σωμα της και μαλλον ειναι επειδη κολλησε.θα ξερουμε απο δευτερα που θα εχουμε τα αποτελεσματα της εξετασης.αντε μολις θεραπευσαμε το ενα μωρο μας αρρωστησε το αλλο:lol: :lol: !!!εκει που βλεπω διαφορα ειναι στο ποσο γρηγορα μεγαλωνει,τρωει πολυ και θα γινει τεραστια:P

νεφελη, το λιλακι σου οσο μεγαλωνει μοιαζει με αρκουδακι παντα!!! το εβλεπα τωρα στις φωτο στη galery και ειναι απιστευτο!!!:inlove: :inlove: :inlove:

σε ευχαριστω πολυ,γινεται πολυ περιεργο γατι σε χρωματα!το παντα δεν το ειχα σκεφτει:lol: :lol: .οπως εχω αναφερει τελικα κολησαμε ολοι μυκητες με αποτελεσμα να την ξανακολησουμε τη καημενη.ευτυχως σε πολυ μικροτερο βαθμο, αλλα πρεπει να κανει θεραπεια.το καλο ειναι οτι ο γιατρος λεει οτι εχει δυναμωσει πολυ το ανοσοποιητικο της και δεν θα εχουμε προβλημα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back