MissKit
Επιφανές μέλος
Δε χρήζει ιδιαίτερης περιποίησης, γιατί ενώ ανήκει στην περσική φυλή, το τρίχωμά του δεν κάνει καθόλου κόμπους, ούτε δακρύζουν τα ματάκια του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλημέρα σε όλους! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ligeri
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Δε λέω ότι δεν έχω που να τον αφήσω γενικά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ligeri
Νεοφερμένο μέλος

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις καποιον ομως για αυτον τον γαταρο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ στο μπανιο εχω την αμμο του..βεβαια ο μπαρτοκ μεγαλωσε με αρκετες γατουλες μεχρι 5 μηνων κ κατι,οποτε δεν νομιζω να υπαρχει κ τεραστιο θεμα..αυτα,δες τις προτασεις σου κ μου λες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Χριστίνα ευχαριστώ που προσφέρεσαι να βοηθήσεις
Το ενδεχόμενο να μην τα πάνε καλά υπάρχει και δε θα ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση, ούτε και τις γατούλες μας. Σου στέλνω πμ. 
gelly01
Δραστήριο μέλος

Διαφορετικα σκεψου να φιλοξενηθει ο μικρουλης σου και σε ξενοδοχειο. Το κοστος δεν ειναι και πολυ μεγαλο.
Στο ξαναλεω δεν εχω προβλημα να τον φιλοξενησω τον μικρο και να εισαι σιγουρη οτι θα στον επιστρεψω

kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool