Ολιγοήμερη φιλοξενία - Θεσσαλονίκη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα.
Ζητάω 4ήμερη φιλοξενία για το γατούλη μου στη Θεσσαλονίκη προς τα τέλη Αυγούστου (δε γνωρίζω ακόμη ακριβείς ημερομηνίες, σίγουρα μετά τις 25). Δυστυχώς δε μπορώ να τον έχω μαζί μου στο σπίτι του μπαμπά μου και το ταξίδι αυτό πρέπει να γίνει καθώς μετά το 4ήμερο αυτό θα ανηφορίσουμε στο σπίτι μας στη Φλώρινα. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν πραγματικά υπόχρεη. Ο Marc είναι 5,5 μηνών, αστείρωτος ακόμη, πλήρως εμβολιασμένος, δε φέρει καμία ασθένεια, αποπαρασιτωμένος και αρκετά κοινωνικός με άλλες γατούλες. Του αρέσουν πολύ τα παιχνίδια αλλά είναι λίγο γκρινιάρης, νιαουρίζει πολύ. :redface: Δε χρήζει ιδιαίτερης περιποίησης, γιατί ενώ ανήκει στην περσική φυλή, το τρίχωμά του δεν κάνει καθόλου κόμπους, ούτε δακρύζουν τα ματάκια του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλημέρα σε όλους! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορω εγω αν δεν βρεις κανενα αλλα ειμαι Ηρακλειο...αν θελεις στειλε μου τον κ θα τον εχω οσες μερες θελεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή μου σε ευχαριστώ πολύ, αλλά αν είδες το θέμα είναι να βρούμε φιλοξενία στη Θεσσαλονίκη. :) Δε λέω ότι δεν έχω που να τον αφήσω γενικά.

OK! Απλώς σου το προτεινα σε περιπτωση που ειχες προβλημα...:)

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ το διαμαντενιο αγορι ζηταει φιλοξενια στην ΠΟΛΗ μου!! Αννα ο Marc ειναι ενας κουκλος (δεν εχω γραψει ποτε στο θεμα του, αλλα τον παρακολουθω)!! Μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα και να μπορουσα να τον παρω, βεβαια δεν ξερω αν θα τον επεστρεφα:whistle: ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις καποιον ομως για αυτον τον γαταρο!

καλημερα αννα μου.εγω δεν εχω προβλημα να φιλοξενησω τον μαρκ απλα ενα πραγμα με αγχωνει..πως θα τα παει με τον μπαρτοκ διοτι το σπιτι ειναι πολυ μικρο και αν αρχισουν να <σκοτωνονται> δεν θα μπορω να τα χωρησω..ειναι ενας ενιαιος χωρος υπνοδωματιο κ σαλονι,η κουζινα κ το μπανιο.απλα στην κουζινα ο μικρος μπαινει με την επιβλεψη μου διοτι ο κυριος πηδαει 2 μετρα και ριχνει το κλουβι με το παπαγαλακι μου:blink: κ στο μπανιο εχω την αμμο του..βεβαια ο μπαρτοκ μεγαλωσε με αρκετες γατουλες μεχρι 5 μηνων κ κατι,οποτε δεν νομιζω να υπαρχει κ τεραστιο θεμα..αυτα,δες τις προτασεις σου κ μου λες.

Σ' ευχαριστούμε πολύ Νικόλ :redface:

Χριστίνα ευχαριστώ που προσφέρεσαι να βοηθήσεις :) Το ενδεχόμενο να μην τα πάνε καλά υπάρχει και δε θα ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση, ούτε και τις γατούλες μας. Σου στέλνω πμ. :hmm:

Αννα, οι ημερομηνιες βολευουν. Αν δεν βρεις λυση φερε τον μικρουλη. Τα δικα μου ειναι συνηθισμενα σε καινουριες αφιξεις και δεν θα εχουν προβλημα με τον μικρο. Δεν ξερω αν ο μικρουλης σου θα εχει προβλημα με τον γατοπληθυσμο:P
Διαφορετικα σκεψου να φιλοξενηθει ο μικρουλης σου και σε ξενοδοχειο. Το κοστος δεν ειναι και πολυ μεγαλο.
Στο ξαναλεω δεν εχω προβλημα να τον φιλοξενησω τον μικρο και να εισαι σιγουρη οτι θα στον επιστρεψω;)

Αννα μου και εγω δεν εχω κανενα προβλημα.... ισα ισα θα χαρω να βοηθησω!!! Απλως εκαινες τις μερες δεν ειναι που θα κανουμε την παραγγελια? Ετσι και αλλιως θα ερθεις σπιτι ή εστω θα βρεθουμε!!!! Οποτε βολευει... βεβαια εγω προσφερομαι οπως θελησεις εσυ!!!!

Κατερίνα μου σου στέλνω πμ. :)

Τα δεδομένα άλλαξαν και τελικά θα μπορέσω να κρατήσω μαζί μου το Μαρκ. Σας ευχαριστώ όλους για την προθυμία να με βοηθήσετε. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back