Voula
Διάσημο μέλος
Σκέφτομαι ότι θαθελα κι εγώ κάποια πράγματα κι έχω αρχίσει να το σκέφτομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Το γράφω εδώ για να μην ανοίγουμε 500 θέματα. Αν υπάρχει κάποια κοπελλιά από Αθήνα που θα ήθελε να παραγγείλει, ας μου το πει.
εχμ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Για τα παιδιά μου, ρε γμτ

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσυ μου το εχεις χαλασει τον ανδρα τον πευκιοτη!!!!!![]()
νενα μου τα ρασα δεν κανουν τον παπα..
καλε μην αγχωνεσαι λεμε ακομα λοκατζης ειναι 
Ωραια!!!!!! αντε να γινομαστε πολλοι!!!!
Εγω λεω να παρω αυτο τι λετε καλο ειναι....https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-manresa Για την ακριβεια ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτο και αυτο που διαλεξε η Χριστινα αφου ταιριαζει συπτοματικα και στα δικα μας χρωματα...χαχαχαχαχαχα
κοιτα η αληθεια ειναι οτι και αυτο που διαλεξες εσυ το ειχα δει και εγω απλα αυτο που λεω εγω νομιζω οτι ειναι πιο εντυπωσιακο και στα ιδια χρηματα..εχει 2 κουτακια ρε και μια αιωρα..και σκαλοπατακια..και γενικα νομιζω πως για τα χρηματα που εχει ειναι πολυ καλη καλη ευκαιρια..οχι οτι μου περισσευουν 90 ευρω αλλα σε συγκριση με το ποσο θα το εβρισκες εδω ειναι σιγουρα ευκαιρια..
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το γράφω εδώ για να μην ανοίγουμε 500 θέματα. Αν υπάρχει κάποια κοπελλιά από Αθήνα που θα ήθελε να παραγγείλει, ας μου το πει.
εγω θα ηθελα να παρω κατιτις σαν μανα που ειμαι και εγω!!!1 αλλα πως γινεται?????
ria23
Διάσημο μέλος

το ειδα σε μια φιλη μου και ξετρελαθηκα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
? Αν συμφωνείς, άνοιξε ένα νέο post, βάλε ένα τίτλο που να ταιριάζει και να δούμε ποιοί μαζευόμαστε. Το πιθανότερο είναι η παραγγελία να δοθεί τέλος Αυγούστου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμώνη μπορώ να σε διορίσω γραμματέα? Αν συμφωνείς, άνοιξε ένα νέο post, βάλε ένα τίτλο που να ταιριάζει και να δούμε ποιοί μαζευόμαστε. Το πιθανότερο είναι η παραγγελία να δοθεί τέλος Αυγούστου.
Οκ κυρα-Βουλα!

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
παιδια να ρωτησω κατι που μπορει να ειναι και χαζο...υπαρχει περιπτωση μια μεγαλοσωμη γατα να μην χωραει στα κουτακια ενος γατοδεντρου???![]()
το πολυ πολυ να σφηνωσει ο πισινος του!

περα απο την πλακα..μου φαινεται δυσκολο..κ ο Λουκουμας που ειναι και μεγαλοσωμος και χοντρος
χωραει μια χαρα να ξαπλωσει!

nalaki
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα!! κοριτσια και απο εμενα εαν παραγγειλετε απο Αθηνα θελω κ εγω αυτο https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-granat !!!! Αν ειναι να μου πειτε ποια θα ειναι η διαδικασια.Ευχαριστω!
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηρθε η ωρα για γατοδεντρο! 
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος

kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπον ειμαστε εγω εσυ και η Αννα (με την οποια μιλησαμε και ουτε αυτη εχει πιστωτικη ή paypal)
Αλλιως μολις βγαλω ολα τα απαραιτητα χαρτια που χρειαζονται θα σας δωσω ενα λογαριασμο τραπεζης για να βαλετε τα χρηματα και να κανω την καρτα.... Και μετα κανουμε την παραγγελια τι λετε??????
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι Χριστινα η παραγγελια θα γινει σε λιγες περιπου μερες γιατι πρωτα θα αναγκαστω να βγαλω μια paypal (προπληρωμενη) καρτα για να τα παραγγειλουμε..... Αν εχεις εσυ καποια ή καποια πιστωτικη και θελεις να βοηθησεις θα καναμε την παραγγελια γρηγοροτερα!!!!!!!
Λοιπον ειμαστε εγω εσυ και η Αννα (με την οποια μιλησαμε και ουτε αυτη εχει πιστωτικη ή paypal)
Αλλιως μολις βγαλω ολα τα απαραιτητα χαρτια που χρειαζονται θα σας δωσω ενα λογαριασμο τραπεζης για να βαλετε τα χρηματα και να κανω την καρτα.... Και μετα κανουμε την παραγγελια τι λετε??????
σου στελνω πμ
lelaboo
Νεοφερμένο μέλος
Εχει ακριβως τα ιδια πραγματα και απο οτι ειδα οι τιμες ειναι ιδιες,ισως και καλυτερες απο το Γερμανικο!
Ασε που τα μεταφορικα ειναι 3 Ε και στα φερνουν κα σπιτι.
Εγω αυτο χρησιμοποιω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool