Ομιλία "Η σπουδαιότητα της σχέσης μας με τα ζώα και τα φυτά" - Σύνταγμα, 12/11/2008

Μαρία82

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
Ομιλία "Η σπουδαιότητα της σχέσης μας με τα ζώα και τα φυτά" - Σύνταγμα, 19/11/2008

Προωθώ email που έλαβα:

"Τετάρτη 19.11.2008 στις 17:30 στην Μ.Κ.Ο. ΦΑΡΟΣ "Βοήθεια στον Άνθρωπο" Νίκης 16 στο Σύνταγμα στον 5ο όροφο η Πέγκυ Χριστοφή θα μιλήσει για τη σπουδαιότητα της σχέσης μας με τα ζώα και τα φυτά. Θα επεκταθεί σε θέματα που αφορούν τη συνεργασία μας μαζί τους καθώς και το λόγω της ύπαρξής τους στη ζωή μας και στη ζωή γενικότερα. Η ομιλία της προέρχεται από Πνευματική Επικοινωνία."

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τετάρτη 19.11.2008 στις 17:30 στην Μ.Κ.Ο. ΦΑΡΟΣ "Βοήθεια στον Άνθρωπο" Νίκης 16 στο Σύνταγμα στον 5ο όροφο η Πέγκυ Χριστοφή θα μιλήσει για τη σπουδαιότητα της σχέσης μας με τα ζώα και τα φυτά. Θα επεκταθεί σε θέματα που αφορούν τη συνεργασία μας μαζί τους καθώς και το λόγω της ύπαρξής τους στη ζωή μας και στη ζωή γενικότερα. Η ομιλία της προέρχεται από Πνευματική Επικοινωνία.
Ενδιαφέρον....μου το εξηγείς λιγάκι αυτό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ομιλία της προέρχεται από Πνευματική Επικοινωνία.
Ενδιαφέρον....μου το εξηγείς λιγάκι αυτό?

Θα σε γελάσω... Το email μου το έκανε forward ως έχει μια φίλη μου. Θα της ζητήσω περισσότερες πληροφορίες όταν μπορέσω και θα σας πω.

Μπορώ να κάνω μία υπόθεση πως 'ισως εννοεί πως σε κατάσταση διαλογισμού έλαβε εσωτερική "πληροφορία" για την πρέπουσα σχέση μας με τα ζώα και τα φυτά.

Υπαρχουν πολύ ενδιαφερουσες επιστημιονικες προσσεγγισεις και εμπειρικες απο παρατηρηση παντως οσον αφορα τη νοημοσύνη των φυτων και ζωων ελπιζω να ειναι αυτο και οχι ενα αποτελεσμα πνευματικης επικοινωνιας οπως ακουγεται ειναι λιγο παραξενο.

Υπαρχουν πολύ ενδιαφερουσες επιστημιονικες προσσεγγισεις και εμπειρικες απο παρατηρηση παντως οσον αφορα τη νοημοσύνη των φυτων και ζωων ελπιζω να ειναι αυτο και οχι ενα αποτελεσμα πνευματικης επικοινωνιας οπως ακουγεται ειναι λιγο παραξενο.

Μόνο λίγο πάράξενο ??? :blink:

Συμφωνώ...ελπίζω να είναι "λεκτικό λάθος" ή ασάφεια...:/:

συγνομη δεν καταλαβα τιποτα,καπου θα μαζιθτουμε:/::redface:

Βρήκα μια παλιά της ομιλία εδώ...
https://www.sacredisland.gr/calendar.html

7-8 Ιουνίου: "Συνειδητή επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό-πρώτο μέρος-Αυτενέργεια"με την Πέγκυ Χριστοφή, στο ξενοδοχειο Δελφίνια.

συγνομη δεν καταλαβα τιποτα,καπου θα μαζιθτουμε:/::redface:
Οχι Sabi πρόκειτα για κάποια ομιλία που θα γίνει σ΄αυτό το μέρος με κάποια ομιλήτρια απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε περι τινος πρόκειται:)

Βρήκα μια παλιά της ομιλία εδώ...
https://www.sacredisland.gr/calendar.html

7-8 Ιουνίου: "Συνειδητή επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό-πρώτο μέρος-Αυτενέργεια"με την Πέγκυ Χριστοφή, στο ξενοδοχειο Δελφίνια.

Καλά το υποψιάστηκα....

Πάντως ρώτησα τη φίλη μου για τη συγκεκριμένη ομιλία, ούτε εκείνη ξέρει τί είναι, αλλά έχει την εντύπωση πως θα είναι σχετικά με τις θεραπευτικές δυνατότητες των ζώων και των φυτών, σε σχέση με τη ροή της ενέργειας. Πχ, οι γάτες εντοπίζουν την αρνητικότητα, γίνονται μετασχηματιστές της αρνητικής ενέργειας σε θετική. Για αυτό και λέγεται πως φέρνουν τύχη και για αυτό είναι και "χαλαρωτική" η παρουσία τους.
Ακούγεται περίεργη θεωρία, αλλά γενικά δεν μου αρέσει να αποκλείω πράγματα.

Εγώ μπορεί να πάω, μόνο και μόνο από περιέργεια, με βολεύει γιατί είναι δίπλα στη δουλειά μου, ακριβώς την ώρα που σχολάω.

Καλά το υποψιάστηκα....

Πάντως ρώτησα τη φίλη μου για τη συγκεκριμένη ομιλία, ούτε εκείνη ξέρει τί είναι, αλλά έχει την εντύπωση πως θα είναι σχετικά με τις θεραπευτικές δυνατότητες των ζώων και των φυτών, σε σχέση με τη ροή της ενέργειας. Πχ, οι γάτες εντοπίζουν την αρνητικότητα, γίνονται μετασχηματιστές της αρνητικής ενέργειας σε θετική. Για αυτό και λέγεται πως φέρνουν τύχη και για αυτό είναι και "χαλαρωτική" η παρουσία τους.
Ακούγεται περίεργη θεωρία, αλλά γενικά δεν μου αρέσει να αποκλείω πράγματα.

Εγώ μπορεί να πάω, μόνο και μόνο από περιέργεια, με βολεύει γιατί είναι δίπλα στη δουλειά μου, ακριβώς την ώρα που σχολάω.
Aυτό πάντως ακούγεται πάρα πολυ ενδιαφέρον...:hmm:

Οχι Sabi πρόκειτα για κάποια ομιλία που θα γίνει σ΄αυτό το μέρος με κάποια ομιλήτρια απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε περι τινος πρόκειται:)
Αααααα!ΟΚ !:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back