evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
η γατα μου εχει μονιμο προβλημα με το ενα ματακι, που συνεχεια δακριζει και την εμποδιζει να εχει μια καλή αναπνοή. της εχω κανει εντατική θεραπεία με tobradex αλλα το ματακι δεν λεει να σταματησει να δακρίζει...εψαξα και βρήκα ενα ομοιοπαθητικο φάρμακο για ανακουφιση απο προβλήματα δακρίων και μονιμα υγρής μύτης και σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω.
τι γνωμη εχετε εσεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν γνώριζα ότι υπάρχουν κτηνίατροι ομοιοπαθητικοί. Επειδή έχω κάνει θεραπεία ομοιοπαθητικής, χρειάζεται και προσοχή στη διατροφή το διάστημα της θεραπείας. Ίσως αυτό ισχύει και για τα ζώα.Δεν έχω κάνει ποτέ ομοιοπαθητική, δεν νομίζω όμως ότι είναι καλό να χρησιμοποιήσεις κάποιο φάρμακο χωρίς τη συμβουλή γιατρού. Υπάρχουν ομοιοπαθητικοί κτηνίατροι, καλύτερα θα ήταν να δει τη γατούλα σου κάποιος ειδικός και να σου συστήσει εκείνος το κατάλληλο σκεύασμα. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, όσοι κάνουν ομοιοπαθητική (είτε άνθρωποι είτε ζώα) πρέπει να παρακολουθούνται πολύ στενά από το γιατρό.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
catandie
Δραστήριο μέλος
Ηθελα να σας ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρια με ομοιοπαθητικα φαρμακα στην στειρωση.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εμπειρια απο ομοιοπαθητικα φαρμακα δεν εχω,αλλα εγω προσωπικα δεν θα τους τα εδινα,ειδικα στην στειρωση.Φανταζομαι οτι βασικα εννοεις αντι να παρουν τα κλασικα αντιβιωτικα,να παρουν τα αντιστοιχα της ομοιοπαθητικης..ναι; Ε,δεν θα το ρισκαρα.

Εσυ γιατι θες φαρμακα ομοιοπαθητικης;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catandie
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

catandie
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool