Ομοιοπαθητικά φάρμακα

evelynkar

Διακεκριμένο μέλος

Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
ηθελα να ρωτησω αν εχει χρησιμοποιησει κανεις ομοιοπαθητικα φαρμακα για την γατα του, και τι γνωμη εχει..
η γατα μου εχει μονιμο προβλημα με το ενα ματακι, που συνεχεια δακριζει και την εμποδιζει να εχει μια καλή αναπνοή. της εχω κανει εντατική θεραπεία με tobradex αλλα το ματακι δεν λεει να σταματησει να δακρίζει...εψαξα και βρήκα ενα ομοιοπαθητικο φάρμακο για ανακουφιση απο προβλήματα δακρίων και μονιμα υγρής μύτης και σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω.
τι γνωμη εχετε εσεις?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω κάνει ποτέ ομοιοπαθητική, δεν νομίζω όμως ότι είναι καλό να χρησιμοποιήσεις κάποιο φάρμακο χωρίς τη συμβουλή γιατρού. Υπάρχουν ομοιοπαθητικοί κτηνίατροι, καλύτερα θα ήταν να δει τη γατούλα σου κάποιος ειδικός και να σου συστήσει εκείνος το κατάλληλο σκεύασμα. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, όσοι κάνουν ομοιοπαθητική (είτε άνθρωποι είτε ζώα) πρέπει να παρακολουθούνται πολύ στενά από το γιατρό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω κάνει ποτέ ομοιοπαθητική, δεν νομίζω όμως ότι είναι καλό να χρησιμοποιήσεις κάποιο φάρμακο χωρίς τη συμβουλή γιατρού. Υπάρχουν ομοιοπαθητικοί κτηνίατροι, καλύτερα θα ήταν να δει τη γατούλα σου κάποιος ειδικός και να σου συστήσει εκείνος το κατάλληλο σκεύασμα. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, όσοι κάνουν ομοιοπαθητική (είτε άνθρωποι είτε ζώα) πρέπει να παρακολουθούνται πολύ στενά από το γιατρό.
Δεν γνώριζα ότι υπάρχουν κτηνίατροι ομοιοπαθητικοί. Επειδή έχω κάνει θεραπεία ομοιοπαθητικής, χρειάζεται και προσοχή στη διατροφή το διάστημα της θεραπείας. Ίσως αυτό ισχύει και για τα ζώα.

δεν ξερω καν αν εχει στην πατρα γιατρο ομοιοπαθητικης, απλα βρηκα αυτο το σκευασμα που διαβασα οτι δεν εχει παρενεργειες και ουτε περιεχει χημικα γι αυτο ειπα να το παρω μονη μου..η δικια μου η γιατρος οταν ειδε παλι το ματακι μου ειπε να μην της βαζω κι αλλες σταγονες, αλλα οταν την ειχε δει δεν ηταν τοσο κοκκινο το ματακι..

Απάντηση: Ο Τούλης (ο σκατούλης!) η Χουρχουρίτσα (η ναζιάρα μου) και ο Λάζαρος!

Ηθελα να σας ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρια με ομοιοπαθητικα φαρμακα στην στειρωση.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλησπερα Αντυ.:)
Εμπειρια απο ομοιοπαθητικα φαρμακα δεν εχω,αλλα εγω προσωπικα δεν θα τους τα εδινα,ειδικα στην στειρωση.Φανταζομαι οτι βασικα εννοεις αντι να παρουν τα κλασικα αντιβιωτικα,να παρουν τα αντιστοιχα της ομοιοπαθητικης..ναι; Ε,δεν θα το ρισκαρα.:/:
Εσυ γιατι θες φαρμακα ομοιοπαθητικης;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου είπαν ότι είναι λιγότερο βλαβερα, ότι δεν Πονάει Τόσο και συνέρχεται πιο γρήγορα.... Η διαδικασία της στειρωσης είναι η ίδια μόνο τα φάρμακα αλλάζουν... Ξέρω κι Εγώ άκουσα ότι είναι καλύτερα απο την κλασσικη μέθοδο... Δεν ξέρω τι να πω....

Ναι,οκ..ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.Το θεμα ειναι,εσυ ρισκαρεις να τα στειρωσεις και να δωσεις τετοια φαρμακα,αντι για τα κλασικα αντιβιωτικα;Στο κατω κατω μια φορα γινεται η στειρωση και δεν εχω ακουσει κανεναν να παθει κατι το γατι του απο την αντιβιωση.Οκ,καποιες φορες μπορει να τα πειραζει,αλλα συνηθως οταν δινοντια για χρονιες παθησεις και μεγαλα χρονικα διαστηματα.Βασικα απο την βιομηχανοποιημενη τροφη ,μαλλον κινδυνευουν περισσοτερο μακροχρονια, και απο τα καποια εμβολια,παρα απο την αντιβιωση που θα παρουν για τη στειρωση.Σαφεστατα βεβαια και λεω καθαρα την προσωπικη μου αποψη,για να μην παρεξηγηθω.:)

Όχι καλε τι να παρεξηγήθεις;;; Εννοείται!!!! Αν δεν ήθελα γνώμες δεν θα το έγραφα εδώ..ξέρω κι εγώ με μπλόκαρε επειδή ήταν παρά πολύ θετική σε αυτο.... ΑΣΕ που σκέφτομαι έτσι κι αλλιώς να την αφήσω λίγο, ακόμα δεν έχει σημάδια οιστρου καθόλου.... Και παίζει να πω απίστευτη πατάτα αυτή την στιγμή, αλλά παίζει να έχει κάποια ¨ανωμαλια¨ και να μην κάνει ποτέ? είναι με τα λεγόμενα του κτηνίατρου πια 6 μηνών....

Μπα,δεν νομιζω να υπαρχει θεμα ανωμαλιας.Και εμενα η πουπυ μετα τον 6 μηνα παρουσιασε οιστρο.Εντονο τουλαχιστον.Το καθε γατι εχει τον οργανισμο του και δεν ωριμαζουν ολα ακριβως στην ιδια ηλικια.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back