Ονομασία γάτας...

Η δικη μου η Μυρτουλα, εχω παρατηρησει οτι δειχνει προτιμηση στην εντεχνη μουσικη αλλα και σε καποια ρεμπετικα κομματια.:blink::lol::lol:
Δηλαδη προσεξα οτι χτυπαει ρυθμικα την ουρα της.:blink:;):lol:
Τωρα ο Αρουλης προς το παρον δεν εχει εκδηλωσει μουσικα γουστα.Αλλα στεινετε προστα στην τηλεοραση και παρακολουθει κανονικοτατα.
Ακομη δεν σχηματισα ξεκαθαρη γνωμη για τις εκπομπες που προτιμαει.:blink::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν βρίσκω όνομα για τη γατούλα μου

Kαλησπέρα!είμαι νέα γατομαμά, περίπου 10 μέρες τώρα και δεν έχω βρει ακόμα όνομα για τη γατούλα μου. Στην αρχή την είπα Ψίνη από το ψιψίνι αλλά δε νομίζω να της ταιριάζει και πολύ....:( επίσης, πώς μπορώ να την εκπαιδεύσω για να ακούει το όνομά της? να σημειωθεί ότι την βρήκα στο δρόμο και ήταν αρκετά τρομαγμένη.Βέβαια στο σπίτι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα τώρα.Έχει ηρεμήσει πάρα πολύ και είναι απίστευτα παιχνιδιάρα!!!:)Οποιαδήποτε ιδέα για το όνομα καλοδεχούμενη!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
konna.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο Prince λατρεύει τους metallica, τους black sabbath και γενικά όλη τη ροκ σκηνή (με ιδιαίτερη προτήμιση στα παλιά ροκ κομμάτια)... :Ρ
Μάπας και Ήλια: Αγαπάμε την Hard Core, Stoner & οτιδήποτε ακούω σε πολύ δυνατούς τόνους πάντως και σας πληροφορώ έχουν κάνει κάτι ύπνους με Pantera...:lol::lol:

Kαλησπέρα!είμαι νέα γατομαμά, περίπου 10 μέρες τώρα και δεν έχω βρει ακόμα όνομα για τη γατούλα μου. Στην αρχή την είπα Ψίνη από το ψιψίνι αλλά δε νομίζω να της ταιριάζει και πολύ....:( επίσης, πώς μπορώ να την εκπαιδεύσω για να ακούει το όνομά της? να σημειωθεί ότι την βρήκα στο δρόμο και ήταν αρκετά τρομαγμένη.Βέβαια στο σπίτι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα τώρα.Έχει ηρεμήσει πάρα πολύ και είναι απίστευτα παιχνιδιάρα!!!:)Οποιαδήποτε ιδέα για το όνομα καλοδεχούμενη!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
konna.
Δεν μπορώ να σκεφτώ...Η ονομασία της γάτας είναι πράγματι δύσκολη υπόθεση:hmm:.Αλλά τί λες για το ''Πέρλα'':);Όσο για την εκπαίδευση του ονόματος, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό.Απλά αποφασίζεις το όνομα, φωνάζεις έτσι τη γάτα σου για να το ακούσει, και για να καταλάβει ότι αυτό είναι το όνομά της πες το όνομα και κοίταζέ την και κάνε της ψψψψψψψψψ.Φώναξέ την κάνα 2,3 φορές έτσι και θα το συνηθίσει.

Η δικη μου η Μυρτουλα, εχω παρατηρησει οτι δειχνει προτιμηση στην εντεχνη μουσικη αλλα και σε καποια ρεμπετικα κομματια.:blink::lol::lol:
Δηλαδη προσεξα οτι χτυπαει ρυθμικα την ουρα της.:blink:;):lol:
Τωρα ο Αρουλης προς το παρον δεν εχει εκδηλωσει μουσικα γουστα.Αλλα στεινετε προστα στην τηλεοραση και παρακολουθει κανονικοτατα.
Ακομη δεν σχηματισα ξεκαθαρη γνωμη για τις εκπομπες που προτιμαει.:blink::lol::lol::lol:
Κάθε φορά που πάει προς την τηλεόραση, κοίτα ποιες παρακολουθεί.:lol::lol::lol::lol:

ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες!!όσο για το Πέρλα είναι πολύ καλό όνομα!νομίζω ότι θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και θα αποφασίσω σύντομα!να μην είναι χωρίς όνομα η μικρή μου!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back