Ονοματάκι για το Main-Coonaki.... :)

Πατούχα τον λέω γιατί όταν νευριάζει τεντώνει την πατουσάρα του σα μούτζα και κάνει σαν να θέλει να με χτυπήσει, κάνοντας στον αέρα χαζομάρες αχαχαχαχαχαχχχαα!
Μου αρέσει πάρα πολύ για κοριτσάκι γατουλάκι το Νεφέλη :)

Ωραίο το Νεφέλη....:) Thanks!!

Οh God!!!!!
Τώρα είδα τους γονείς.....
Είναι αααααααίίίίίίπίστευευευευευτοιόιοιοιοιοι!!!!!!!!!
Ο μπαμπάς επιβλητικός σοβαρός γάταρος
και η μαμά lady σωστή...:inlove::inlove: Κιουρρρία!
Είναι δεδομένο ότι θα βγει κουκλί!!!
Ψήφος στο Ramona! :)

Να'σαι καλά....είναι όντως κουκλάκια :) Πως και πως περιμένουμε:clapup::bigarmhug!!
Η ψήφος σου καταχωρήθηκε :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεννήσαμεεεε!!! Ναι ναι...! Τα δυο κουκλιά κανανε όμορφα μωράκια....σκουρόχρωμα και κουκλάκια... Ορίστε μερικές Φώτος ! Ένα από αυτά είναι δικό μας :):)Θηλυκό βεβαίως βεβαίως!! :clapup::clapup:

007uyn.jpg

020xn.jpg

023mx.jpg

Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας!! Να την χαιρόμαστε την κουκλίτσα μας :):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...τι κουκλακια ειναι αυτα!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Καλοτυχα να ειναι και τα δυο...και βεβαια να χαιροσαστε τη δικια σας!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Καλως να τη δεχτειτε!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...τι κουκλακια ειναι αυτα!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Καλοτυχα να ειναι και τα δυο...και βεβαια να χαιροσαστε τη δικια σας!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Ευχαριστωωωωωω!! :) Λογικά θα πάρουν απο τον μπαμπά τους..!

Καλως να τη δεχτειτε!

Ευχαρστω πολυ :D

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχχχχχχχχχχχ!!!!!:clapup::clapup::clapup:
:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:
Ποντικουλίνο μου!!!!:inlove:
Ζουζουνίνο μου!!!!:baby::baby::baby:
Εσύ , η μπουκίτσα,
θα γίνεις νταρντανογατάρα πληθωρική και θα γεμίζεις ολόκληρη αγκαλιά;;;;;;

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχχχχχχχχχχχ!!!!!:clapup::clapup::clapup:
:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:
Ποντικουλίνο μου!!!!:inlove:
Ζουζουνίνο μου!!!!:baby::baby::baby:
Εσύ , η μπουκίτσα,
θα γίνεις νταρντανογατάρα πληθωρική και θα γεμίζεις ολόκληρη αγκαλιά;;;;;;

Χιχιχιχιχι.......Ναιαιαιαιαιαι...Θα γίνουμε μεγάλες και τρανές.... και θα γεμίζουμε τον καναπέ αφού δεν θα χωράμε στην αγκαλίτσα της μαμάς και του μπαμπά :D:D:clapup:¨
Και θα σας στείλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες εδώ μέσα...να μας καμαρώνετε εσείς οι θείοι και οι θείες..:yahoo::birthday:

Με το καλό να το δεχτείτε το νεο σας μέλος!!!:)
Οι γονείς ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΙ και οι δυο! Ο Τρόυ ένας θεός και η Ορόρα μια θεα!! Ειναι καταπληκτικοί χαρακτήρες και οι δύο γονεις οπότε και τα νινάκια θα έχουν πάρει τέλειους χαρακτήρες!!!:D
Οσο για το όνομα της μικρής σας, καλό θα ειναι να το δειτε πρώτα το μωράκι στον χώρο σας και μετά να της δώσετε το ονομα που θα την αντιπροσωπεύει. Κι εγω πριν αντικρύσω τον Σεβαχ μου σκεφτόμουν ένα σωρό ονόματα... κι οταν τον ειδα ένα και μοναδικό μου ήρθε στο νου: ΣΕΒΑΧ! και δεν το ξανασκέφτηκα! Το ίδιο και με τα άλλα γατόνια μου... Τα είδαμε πρώτα και μετά τους δώσαμε το όνομα... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! με το καλό να σας έρθει το μωράκι!:)

:birthday::birthday::birthday:
καλέ.... εδώ ανυπομονούμε εμείς!!!!!:panwkatw:
φαντάζομαι εσείς!
Το καλοκαίρι που περίμενα να πάρω τον μικρό μου,
την είχα πρήξει την κοπέλα που θα μου τον έδινε μέχρι να πάει 2 μηνών!!!!

Τι φατσουλίνες είναι αυτές μωλέ μου???
Ηρεμώ όταν τα κοιτάζω!!!!!
Να ζησουν!

Με το καλό να το δεχτείτε το νεο σας μέλος!!!:)
Οι γονείς ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΙ και οι δυο! Ο Τρόυ ένας θεός και η Ορόρα μια θεα!! Ειναι καταπληκτικοί χαρακτήρες και οι δύο γονεις οπότε και τα νινάκια θα έχουν πάρει τέλειους χαρακτήρες!!!:D
Οσο για το όνομα της μικρής σας, καλό θα ειναι να το δειτε πρώτα το μωράκι στον χώρο σας και μετά να της δώσετε το ονομα που θα την αντιπροσωπεύει. Κι εγω πριν αντικρύσω τον Σεβαχ μου σκεφτόμουν ένα σωρό ονόματα... κι οταν τον ειδα ένα και μοναδικό μου ήρθε στο νου: ΣΕΒΑΧ! και δεν το ξανασκέφτηκα! Το ίδιο και με τα άλλα γατόνια μου... Τα είδαμε πρώτα και μετά τους δώσαμε το όνομα... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! με το καλό να σας έρθει το μωράκι!:)

Να 'σαι καλά :) Μπορεί να το κάνουμε και έτσι...αλλά ξές πως είναι τώρα :) Αν και με την Λίζα μου το όνομα δεν το σκευτόμασταν απο πριν αλλα το βρήκαμε στον δρόμο για το σπίτι με την μικρή αγκαλιά! :D

:birthday::birthday::birthday:
καλέ.... εδώ ανυπομονούμε εμείς!!!!!:panwkatw:
φαντάζομαι εσείς!
Το καλοκαίρι που περίμενα να πάρω τον μικρό μου,
την είχα πρήξει την κοπέλα που θα μου τον έδινε μέχρι να πάει 2 μηνών!!!!

:P:P Άστα να πάνε είμαστε...:hehe::hehe: Εμείς πρήζαμε την εκτροφέα μέχρι να μάθουμε οτι γέννησε. Τώρα που τα είδαμε ηρεμήσαμε λίγο.. Μέχρι να προετοιμάσω και εγώ το σπίτι θα περάσει ο καιρός...θα μεγαλώσει και η μικρη :clapup:
Θα πάρω ενα γατόδεντρο και για τις δυο.... λεκάνες έχω.. ενα πιατάκι για το φαγάκι της και λίγα ακόμη παιχνιδάκια! Το μόνο που με ανησυχεί ειναι το πως θα την μεταφέρω.. Βλέπεις εγω τώρα μένω Μυτιλήνη και το μωρό μου ειναι Σαλαμίνα :/:

Τι φατσουλίνες είναι αυτές μωλέ μου???
Ηρεμώ όταν τα κοιτάζω!!!!!
Να ζησουν!

Φτύστα να μην τα ματιάξεις... :P:P

Τιποτα δεν ειναι,εγω ταξιδεψα απο Καλυμνο-Ολλανδια για να παρω τη μπεμπα μου.Ολα γινονται αμα θελουμε.

Τιποτα δεν ειναι,εγω ταξιδεψα απο Καλυμνο-Ολλανδια για να παρω τη μπεμπα μου.Ολα γινονται αμα θελουμε.

Ο Χριστος και η μανα του...:eek: Τι γατα πηρες που δεν την εβρησκες εδω?? :P Και πληρωσες και εισιτηρια αντι να στη φερουν?? ;)

Νορβηγικου Δασους.Τι εννοεις να μου τη φερουν;Αν ταξιδευαν οι εκτροφεις σε ολες τις χωρες που τους ζητανε γατακια δε θα εμεναν καθολου σπιτι τους!Εννοειται οτι πηγαινεις να το παρεις εσυ.

Νορβηγικου Δασους.Τι εννοεις να μου τη φερουν;Αν ταξιδευαν οι εκτροφεις σε ολες τις χωρες που τους ζητανε γατακια δε θα εμεναν καθολου σπιτι τους!Εννοειται οτι πηγαινεις να το παρεις εσυ.

Εεεε ενταξει...για μενα ειναι λιγο τραβηγμενο να παω τοσο μακρυα για μια γατα :)....Αλλα αφου ειχες την οικονομικη ανεση να το κανεις...με γεια σου με χαρα σου :P!!! Επισης εχω ακουσει οτι πολλα κατοικιδια (δεν ξερω εαν αναφερονται και στις γατες) μεταφερονται με αεροπλανο ανα τον κοσμο σε διαφορα pet shop που λογικα κανουν παραγγελιες...:hmm:

Δεν ειναι θεμα οικονομικης ανεσης,ειναι θεμα κολληματος και τρελας.Εξαλλου δεν ειναι απλα "μια γατα",ειναι η γατα σου,που αυτην ερωτευτηκες και αυτην θελεις.;):)
Τα pet shop δεν τα συμφερει να πληρωσουν μεταφορα ασυνοδευτου κατοικιδιου (κοστιζει πανω απο 200 ευρω) και την αγορα του,και να βγαλουν και το κερδος τους,ολα αυτα πωλωντας το 300 ευρω.Οποτε μην πιστευεις οτι τα φερνουν απο εκτροφεια του εξωτερικου οπως λενε.Ειναι ή απο puppy mills,¨η απο ιδιωτες.

Δεν ειναι θεμα οικονομικης ανεσης,ειναι θεμα κολληματος και τρελας.Εξαλλου δεν ειναι απλα "μια γατα",ειναι η γατα σου,που αυτην ερωτευτηκες και αυτην θελεις.;):)
Τα pet shop δεν τα συμφερει να πληρωσουν μεταφορα ασυνοδευτου κατοικιδιου (κοστιζει πανω απο 200 ευρω) και την αγορα του,και να βγαλουν και το κερδος τους,ολα αυτα πωλωντας το 300 ευρω.Οποτε μην πιστευεις οτι τα φερνουν απο εκτροφεια του εξωτερικου οπως λενε.Ειναι ή απο puppy mills,¨η απο ιδιωτες.

Εγω τεινω να την ερωτευομαι απο κοντα...:P Η φωτο δεν ειναι τιποτα....Μολις μπει ομως στο σπιτι...και αρχιζει να μας μαθαινει και να την μαθαινουμε....εεεε μετα....κλαφτα χαραλαμπε...:hehe:!! Να την χαιρεσαι την ζουζου σου !! Και με το καλο να ερθει η δικη μας ζουζου....!! :clapup: Αν και ψηλο-τρεμω την πρωτη συναντηση της Λιζας με το μωρακι:beating::wacko::hmm: Πολεμος θα γινει...:P

Ευχαριστω πολυ!
Δε νομιζω να εχετε προβλημα αν κανετε σταδιακη εξοικειωση.

Σωσταααααααααααααα!!!! Κι ο Ηλίας απο Αθήνα - Φινλανδία για τον Ορφέα μας....:D

Ποσο δίκιο έχεις Δωράκι... και ειναι τοσο κρίμα για τα ζωάκια που ειναι απο puppy mills:(
Λοιπον ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να παραλάβετε το νέο σας νινάκι Μαγδαληνή!!!!:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back