Ονοματάκι για το Main-Coonaki.... :)

Και με το καλο να ερθει η δικη μας ζουζου....!! :clapup: Αν και ψηλο-τρεμω την πρωτη συναντηση της Λιζας με το μωρακι:beating::wacko::hmm: Πολεμος θα γινει...:P
εεεεε ντάξει.... :hmm:μια μανούρα οφείλει να την κάνει.... σαν original γάτα που σέβεται τον εαυτό της...:P
τί κιουρία μου;; δεν φτάνει που θα μας κουβαλήσεις το αχώνευτο μυξιάρικο,και δεν θα είμαστε η πρωτερ-γάτα του σπιτιού
θες να το υποδεχτούμε μετά βαϊων και κλάδων;;;;
Εσύ να έχεις στο νου σου.... ότι όταν θα κάνει xxxxxxxxxxxxxxxxx , εννοεί xxxxxxxxάρηκα...:crazy:
...απλώς δεν ολοκληρώνει την λέξη...:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εεεεε ντάξει.... :hmm:μια μανούρα οφείλει να την κάνει.... σαν original γάτα που σέβεται τον εαυτό της...:P
τί κιουρία μου;; δεν φτάνει που θα μας κουβαλήσεις το αχώνευτο μυξιάρικο,και δεν θα είμαστε η πρωτερ-γάτα του σπιτιού
θες να το υποδεχτούμε μετά βαϊων και κλάδων;;;;
Εσύ να έχεις στο νου σου.... ότι όταν θα κάνει xxxxxxxxxxxxxxxxx , εννοεί xxxxxxxxάρηκα...:crazy:
...απλώς δεν ολοκληρώνει την λέξη...:whistle:

Χαχαχαχαχαχα....καλο!!! :D Παντως εχουμε μια ιδεα πως μπορει να ειναι η πρωτη συναντηση...! Βλεπεις τωρα μενουμε σε ισογειο και απο το κλειστο μας παραθυρο περνανε γατουλες...οποτε εχει οπτικη επαφη με ολες....και η αντιδραση της ειναι κατα 99,9% ειναι εχθρικη...και πολυ επιθετικη..! Εκτος απο τα χχχχχχχχχχχχχχχ....εχει και τα γνωστα νιααααααααρ....σαν ουρλιαχτα...και οταν πλησιαζει πολυ η αλλη γατουλα το παραθυρο...εχουμε και επιθεσεις στο τζαμι:P:P(φυσικα δεν ερχεται σε αμεση επαφη...ειναι καθαρα εσωτερικου χωρου)! Εγω πιστευω οτι θα πανε ολα καλα...αλλα ο αντρας μου εχει ψηλο χεστει οτσν την βλεπει ετσι...:lol::loltooth::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαχαχαχαχαχα....καλο!!! :D Παντως εχουμε μια ιδεα πως μπορει να ειναι η πρωτη συναντηση...! Βλεπεις τωρα μενουμε σε ισογειο και απο το κλειστο μας παραθυρο περνανε γατουλες...οποτε εχει οπτικη επαφη με ολες....και η αντιδραση της ειναι κατα 99,9% ειναι εχθρικη...και πολυ επιθετικη..! Εκτος απο τα χχχχχχχχχχχχχχχ....εχει και τα γνωστα νιααααααααρ....σαν ουρλιαχτα...και οταν πλησιαζει πολυ η αλλη γατουλα το παραθυρο...εχουμε και επιθεσεις στο τζαμι:P:P(φυσικα δεν ερχεται σε αμεση επαφη...ειναι καθαρα εσωτερικου χωρου)! Εγω πιστευω οτι θα πανε ολα καλα...αλλα ο αντρας μου εχει ψηλο χεστει οτσν την βλεπει ετσι...:lol::loltooth::hehe:
κλασική γάτα δηλαδή...:)
μην ψαρώσετε ό,τι κ'αν κάνει!:) Θα κάνει διάφορους χειρισμούς και τερτίπια,
όμως να σκέφτεστε ότι στο τέλος θα σας ευγνωμονεί που της πήρατε παρεϊτσα και ότι είναι για καλό της! :)
Η δικιά μου η ρουφιανίτσα σκέψου ότι μου κράταγε μούτρα για έξι μήνες!!!
ΜΟΝΟ σε μένα,
και ενώ τα είχε βρει τέλεια με το νέο μέλος,
εμένα ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ:pfff: να μου κρατάει μούτρα!!!:hehe::hehe:
Είναι εντυπωσιακό αν το σκεφτείς, γιατί δείχνει πόσα αντιλαμβάνονται!
πχ πού ήξερε το σκατό ότι εγώ κρυβόμουν πίσω από τον ερχομό του νέου μέλους
και όχι ο άντρας μου...
Και δεν σου κρύβω ότι επειδή έχω ένα μεγάλο κόλλημα να νιώθω ότι τα γατόνια μου είναι ήρεμα και καλά,
τις δύο φορές που πήρα νέα μέλη
ψιλομελαγχολούσα...Εκτός από τη χαρά είχα και τη μελαγχολία μου... Γιατί έβλεπα το/τα παλιό/α μέλος/η να τραβάει/νε ζόρι και να χαλάει η ηρεμία του/ς,
το νέο μέλος ψαρωμένο... και με επηρέαζε αυτή η κατάσταση ώσπου να ξεπεραστεί κ να τα νιώσω καλά....
Αλλά πάντα έρχεται happy end!:):):)

tabatha3.jpg

Tabatha
tiffany2.jpg

Tiffany
troy_junior.jpg

Troy Junior

Τα νεα μας μωρακια (Μεινκουνακια):):):)

χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!:panwkatw::panwkatw:
Απιστεύtable!!!:clapup:
Καταρρέω!
Πεθαίνω, δε, για το ποδαράκι με τα νυχάκια στην τελευταία φώτο!!!:panwkatw:
-...το ποδαρούνι με τα νυχουλίνια στην γατοδιάλεκτό μου-:P

ποιο είναι το δικό σου απο τα τρία στις φώτο? :)

χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!:panwkatw::panwkatw:
Απιστεύtable!!!:clapup:
Καταρρέω!
Πεθαίνω, δε, για το ποδαράκι με τα νυχάκια στην τελευταία φώτο!!!:panwkatw:
-...το ποδαρούνι με τα νυχουλίνια στην γατοδιάλεκτό μου-:P

LoL...τωρα ειδα οτι τα περασε και η εκτροφεας μου χιχιχιχι....! Ζουζουνακια μου!!

Εεεε εμένα θα είναι ενα απο τα δυο θηλυκά.... θηλυκό έκλεισα!! Ιδια ειναι...οποτε όποιο κι αν μου δωσει δεν εχει διαφορά :P

tabatha3.jpg

Tabatha
tiffany2.jpg

Tiffany
troy_junior.jpg

Troy Junior

Τα νεα μας μωρακια (Μεινκουνακια):):):)

Ααααχ δεν γίνεται να κάνουμε λίγο forword τον χρόνο ε?? Να την πάρω πιο γρήγορα?? Το κορίτσι μου όμορφο!!!

αν βλέπω καλά και απο τις φώτο έχουν μια μικρή διαφορα στα χρώματα!!! οποιο και να πάρεις πάντως να το χαίρεσαι!!!! :) :) :) :)

αν βλέπω καλά και απο τις φώτο έχουν μια μικρή διαφορα στα χρώματα!!! οποιο και να πάρεις πάντως να το χαίρεσαι!!!! :) :) :) :)
Παρα πολυ μικρη ειναι η διαφορα:confused:για να της γνωριζω τις εχω μαρκαρει με μανω;)

Παρα πολυ μικρη ειναι η διαφορα:confused:για να της γνωριζω τις εχω μαρκαρει με μανω;)

Με τι τις μαρκαρες?? χαχαχα! Η δικη μου πια ειναι?? :):):):)

Και ναι....ειναι η Tiffany τελικά το νινί μας :):):clapup:

tiffany2.jpg

Tiffany

Αυτη η Tiffani ειναι Γ-Λ-Υ-Κ-Α!!!!

:redface:Πωπω...είναι κουκλί!!Πολύ καλό γατουλίνι!!

Αυτη η Tiffani ειναι Γ-Λ-Υ-Κ-Α!!!!

:redface:Πωπω...είναι κουκλί!!Πολύ καλό γατουλίνι!!

Ευχαριστωωωωωωωωωω :clapup::clapup: Αντε μπείτε και στη δημοσκόπηση για το όνομά της... καταλήξαμε σε 3 τελικα...χαχχαχαχα:D

Συγνωμη που ρωταω απλως δεν μπορω να βρω την Δημοσκοπηση.Που ειναι (για να ψηφισψω???)

Συγνωμη που ρωταω απλως δεν μπορω να βρω την Δημοσκοπηση.Που ειναι (για να ψηφισψω???)

Στα γενικά θέματα το έβαλα... στην ενότητα "οι γατες μου"....Οριστε και το Link :

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=74416

Εμπρός φίλοι μου.... πάμε να βγάλουμε το τελικό....:clapup::clapup:

Εχουμε καινουργιες φωτος!! Μεγαλωνει το κοριτσι μου :):clapup:
tiffany3w2copy.jpg

tiffany3wcopy.jpg

Ψυχη μου εισαι σκετη γλυκα , σκετη ομορφια εισαι για ρουφηγμα μικρη μου μπουκιτσα:clapup:
Να σε χαιρονται καλη μου και να εισαι παντα γερη και δυνατη!!!:D

χα χα χα χα χα χα!!!!:clapup: Τελείως νινί μιλάμε!!!:clapup:
Ποντικουλίνο μου εσύ!Σκατουλίνο μου!:redface: Μπιρμπιλάκι μου! Τρουφάκι μου! Μικιό μου!!!Μωάκι μου!:baby:
Έτσι μιλάμε εμείς!:pfff:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back