Ονυχοδρόμιο - Χαλί!

χριστινα

Διάσημο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
Κρυώσαμε λοιπόν και στρώσαμε τα χαλιά μας στο καινούριο μας σπιτάκι. Τα χαλιά του σαλονιού βασικά ειναι του αρραβωνιαστικού μου και είναι πανάκριβα (εγώ ειμαι εναντια αυτής της λογικής για χαλιά. Στη λαική βρήκα κάποιοα πολύ ωραία με 50 ευρώ!). Αυτά όμως έχουμε και τα απλώσαμε και ζεστανε ο χώρος. Το σαλόνι δεν απομονώνεται, είναι ενιαίο, οποτε τα γατάκια κάνουν παρτυ. Πέρα από τις τρίχες που αμα τις δει ο αρραβωνιαστικός μου δεν θα χαρεί καθόλου (ειναι μπλέ τα χαλιά και όσο κι αν σκουπίζω φαίνονται), τα πιτσιρίκια ξύνουν πλέον τα νύχια μόνιμα στα χαλιά. :( . Εμένα δεν με πειράζει αλλά ο άλλος έπαθε φρίκη! Και τι θα κανουμε λέει? Κουρέλια θα γίνουν? (Καλως ορίσατε στο κόσμο των ζώων) Ονυχοδρόμιο τους έχω αλλά αδιαφορούν πλήρως. Βολέυονταν καλύτερα με τα χαλάκια (αυτά όμως είναι φτηνα). Και όταν τα μάλωσα με κοίταξαν σαν να μη καταλαβαίνουν τον λόγο και 5 λεπτά μετα εκαναν πάλι το ίδιο. Καμιά ιδέα? Ο αρραβωνιαστικός μου λέει να τους κόψω τα νυχια, αλλα δεν υπάρχει περίπτωση. Πανω από το πτώμα μου! Προτιμώ να τα μαζέψω τα χαλια. Μα γκαντεμια βρε παιδί μου! Στην αποθήκη όταν πλημμύρισε, χαλάσαν όλα. Μόνο τα χαλια δεν έπαθαν το παραμικρό :mad: . Να επαιρνα φτηνιάρικα να είχα ησυχία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αυτο εχουμε κανει κ εμεις τα ακριβα τα περσικα που μου εκανε δωρο η μανα μου τα εχω στην ντουλαπα κ στο σπιτι εχω παρει παρομοια σχεδια απο την λαικη κ κανεις δεν καταλαβε τιποτα κ οι γατοι μας ξυνονται χωρις φοβο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η δικια μου το κανει αυτο σε κατι κομματια απο χαλι που εχω βγαλει στην βεραντα!Το εχει καταστρεψει, αλλα δεν πειραζει, γιατι περισσευε και ετσι της το δωσαμε να το κανει οτι θελει.

ναι αυτο εχουμε κανει κ εμεις τα ακριβα τα περσικα που μου εκανε δωρο η μανα μου τα εχω στην ντουλαπα κ στο σπιτι εχω παρει παρομοια σχεδια απο την λαικη κ κανεις δεν καταλαβε τιποτα κ οι γατοι μας ξυνονται χωρις φοβο

Περίεργο. :hmm:
Στα παχιά ολόμαλλα χαλιά δεν ξύνονται συνήθως οι γάτες.
Ο δικός μας τα ξύνει στο φτηνό χαλί-μοκέτα του δωματίου μου και στο σαλόνι απλά κουρνιάζει πάνω στο καλό χαλί. Πήγε να βάλει τα νυχάκια του, χώνονταν βαθιά και δεν "τσιμπούσαν" όπως στο λεπτό χαλάκι μου, κι έτσι τα παράτησε και είναι πολύ ευχαριστημενη η μάνα μου! :up:

Εγώ έχω μοκέτα και όχι χαλί και όσο και να ξεσαλώνει ο Σάκης δεν υπάρχει πρόβλημα! Τα προβλήματα ξεκινούν όταν πηγαίνουμε στο σπίτι των γονιών μου στην Ρόδο. Η μαμά έχει στρωμένα κάτι χαλιά και ο Σάκης τους βγάζει τους κόμπους. Τι να κάνει κάνει υπομονή αφού όσο και να του έχουμε φωνάξει αυτός συνεχίζει απτόητος!

Εμείς ακόμα δεν στρώσαμε, αλλά τα χαλιά μας κι εμάς είναι της λαικής, οπότε...ας ξύσουν όσο θέλουν. Αν και αυτό που τους πορώνει είναι ένα σουπλά που έχω βάλει κάτω από το μπολ με το φαί τους. Είναι από λωρίδες μπαμπού οι οποίες είναι σταυρωτές. Το έχουν ξεσκίσει. Άσε που ξύσε ξύσε το τραβάνε κιόλας και το μεταφέρουν 2 μέτρα μακριά!!!:)

ΛΥΣΕΙΣ
1/ Ιατρική εξήγηση: Του λες ότι έχεις αλλεργία στα ακριβά χαλιά και σου πέφτουν οι τρίχες
2/ Τσαμπουκαλίδικη εξήγηση: Του λες, "ή εγώ ή τα χαλιά σου"
3/ Στυλιστική εξήγηση: Η φλοκάτη συνεχίζει να είναι μαστ και "στο θεό σου ΜΠΛΕ ΧΑΛΙΑ¨;"
4/ Οικολογική εξήγηση: Το φαινόμενο του θερμοκηπιου στο σπίτι ή "πως περιμένεις να ανανεώνεται ο αέρας με αυτά τα χαλιά;
5/ Vegan εξήγηση: Αρνούμαι να χρησιμοποιώ προιόντα εκμεταλλευόμενη τα ζώα
6/ Αγαπησιάρικη εξήγηση: "Αγαπάς τα χαλιά πιο πολύ απο μένα;" Και μπουχουχου........
7/ Οικονομική εξήγηση: Τέτοια χαλιά για να τα στρώσω θέλω έπιπλα απο τον Κούρτη και μονόπετρο απο τον Καίσαρη.
8/ Μαθηματική εξήγηση (αντί να παίζετε επιτραπέζιο): Έστω ότι τα χαλιά είναι τόσα τετραγωνικά, πόσες τρύπες μπορούν να γίνουν ανα τετραγωνικό με δεδομένο ότι τα νύχια των γατιών ........
9/ Συζυγική εξήγηση: Εγώ την αγάπη μου και μια καλύβη ζήτησα, για χαλιά δεν είχαμε μιλήσει.
10/ Η αλήθεια: Αγάπη μου μαζί μου μπορείς να έχεις τα πάντα εκτός απο τα συγκεκριμένα χαλιά.
Πιστεύω ότι η Νο.7 είναι η καλύτερη, αλλά για καλό και για κακό πάρε και ένα τιμοκατάλογο απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά......:rolleyes:

χαχαχαχα :up::up: nerina δεν παιζεσαι....!!!!

αν ποτε χρειαστω δικαιολογια...ξερω σε ποιον θα απευθυνθω!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Χριστινα δοκιμασε το σπρευ Stay Away ή το Get off. Εχουν μυρωδια που απωθει τις γατες.
Πωλουνται σε pet shop και στοιχιζουν περιπου 15 ευρω.
Εγω γλυτωσα ετσι τους καινουργιους καναπεδες!

Νερινα...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: φοβερες οι δικαιολογιες!!!!!

nerina όντως αποδίσεις :up: :) . Το κακό ειναι πως με τη μετακόμιση τον επιασε οιστρος με το σπίτι και πήρε ενα σωρό πανακριβα επιπλα γι το σαλόνι :( . Εγώ πάλι είμαι της άποψης πως το σπίτι του το ζει κανείς και όλα τ' άλλα έρχονται και παρέρχονται (χαλια, επιπλα κλπ). Καλύτερα φτηνα, να μη τα λυπάμαι. Θα δοκιμάσω το spray. Ισως λειτουργήσει. Αλλιως θα τα μαζεψω, θα παρω φτηνα (που συμφωνω κανεις δεν βλέπει τη διαφορά τελικά) κι ας κρατήσει τα χαλιά στην αποθήκη που κανεις δεν θα τα βλέπει:lol: . Ευχαριστώ παιδια!!

Το χαλί στο τοίχο το σκέφθηκες; Έτσι για να δείξει και αυτός τη προίκα του ρε παιδί μου.
Άσχετο ημερομηνία και διαδικαστικά εντάξει;:cool:

Νερινα απίστευτες δικαιολογίες :up:
Όντως και οι vegans δεν χρησιμοποιούν μαλλί
:P Η σβούρα πάλι δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Χαλί να ναι κι ότι να ναι..! λατρεύει να χώνει τα νυχάκια της παντού!

εγω τη γλυτωσα ο οδυσσεας οταν τον μαζεψα ανακαλυψα οτι οι πατουσες οι μποστινες ηταν πολυ μαλακες με επιεσε μια φρικη :mad: στη σκεψη ''δε φτανει που του εκοψαν τους απογονους του εβγαλαν και τα νυχια''...αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ηταν ενταξει

Καλημερούδια σας!!!

Χτες, το απόγευμα παραλάβαμε το χαλί μας. Έτσι κάθισα, ξεσκόνισα, σκούπισα, σφουγγάρισα υπό την επίβλεψη της Mici's φυσικά που ήταν όλο απορία για αυτό το ογκώδες στρογγυλό μαραφετάκι που θύμιζε οδοστρωτήρα.
Πριν το στρώσω, ανησυχούσα τρομερά για την αντίδραση της. Καθώς ήταν η πρώτη φόρα που θα έβλεπε χάλι, καθώς την είχαμε μαζέψει αρχές Ιουλίου, ακόμα καλοκαίρι ήταν :cool: λοιπόν, έβγαλα την σακούλα από το χαλί, έκοψα το σελοτειπ που το συγκρατούσε. Η Mici να παρακολουθεί με ενδιαφέρον.
Γονάτισα και άρχισα να το ξετυλίγω και η Mici να κάθεται με όλο απορία πάνω στον καναπέ. Το έστρωσα, το πέρασα μια φόρα με την ηλεκτρική σκούπα. Έβαλα τα σκαμπό, το τραπέζι. Φυσικά συνέχιζε να παρακολουθεί :confused: της μιλούσα όλη την ώρα με χαρούμενη διάθεση.
Όταν τελείωσα, έκατσα να ξεκουραστώ στον μαλακό μας καναπέ. Πήγα να την πάρω αγκαλιά για να την χαϊδέψω, δεν με άφησε ήταν μάλλον σοκαρισμένη. Πήγε στον χνουδωτό σκυλάρο που έχω πάντα πάνω στο σκαμπό, άρχισε να τον μαλάζει και να τον πιπιλάει όπως συνήθως, μετά από λίγο σταμάτησε και άρχισε να κοιτάζει το χαλί μέχρι που πήρε την απόφαση να πατήσει πάνω του. Έκανε βόλτες γύρω - γύρω μυρίζοντας.
Ξάπλωσα στο χαλί, με κοίταξε με ένα χαζό ύφος :hmm: και της έλεγα "έλα - έλα" και ξάπλωσε δίπλα μου, και δεν έπαιρνε την μάτια του από το χαλί, την χάιδεψα και ησύχασε όταν σιγουρεύτηκε πως αυτό το κτήνος δεν θα την φαει :up: και όλα καλά.
Δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία το πρωί που την έφερα μέσα για να φαει και να πιει πριν φύγω για την δουλεία. Περιπατούσε πάνω του λες και δεν το έχει ξαναδεί. Εύχομαι, στο μέλλον να μην του έρθει να το ξύσει :lol:...
Βέβαια με τις κουρτίνες έχω αιώνιο πρόβλημα. Όσο και να την μαλώνω δεν παίρνει τα νύχια της από πάνω τους.

Λεω να δοκιμάσω το Spray Stay Away. Αλήθεια, Ismini είναι άοσμο;

Αυτάάάά...

Οχι δεν ειναι αοσμο. Μυριζει σαν αηδια σπρευ χωρου στην αρχη αλλα μετα απο 10 λεπτα φευγει η οσμη (γι εμας οχι για τη γατα). Μετα απο 12 ωρες περιπου θελει ξανα ψεκασμα. Αυτο θα το κανεις για 7 μερες περιπου μεχρι η γατα να σιχαθει το μερος! (Εγω αγορασα το Get off δεν ειχε stay away αλλα ειναι παρομοια).

Πάντως το σπρέι είναι πολύ καλή λύση! Ειναι δύσκολο να ψεκάσω το χαλί γιατί καλύπτει όλο το σαλόνι και δεν γίνεται να μην το πατήσουν για να φτάσουν στη κουζίνα, αλλά το σπρέι βολευει πολύ δε καναπέδες κλπ:up:

Όμορφα, θα ψάξω αύριο που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά. Ελπίζω να με γλιτώσει τις κουρτίνες γενικότερα, αλλά και τον καναπέ.
Δεν πιστεύω :hmm: να αφήνει λεκέδες στον καναπέ;;; Καθώς είναι ανοιχτόχρωμος.

Κανε δοκιμη πρωτα καπου που να μη φαινεται. Αλλα μπορεις να ψεκασεις ενα ριχταρι μικρο και να το βαλεις πανω στον καναπε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back