ιβανα
Επιφανές μέλος
ποτε κρινεται απαραιτητο, (αν ειναι απαραιτητο) να αγορασω στη γατα μου ονυχοδρομιο ; γενικα δεν ξυνει, αν και τωρα τελευταια παρατηρησα μια ταση.. ποσο κοστιζει πανω κατω ; περιμενω απαντησεις σας, ευχαριστω !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
αν έχεις κάποιο παλίο έπιπλο που δεν σου χρειάζεται μπορείς να το τροποποιήσεις και να το κάνεις ονυχοδρόμιο. στην ουσία σκοινί και βελόυδο έχει το ονυχοδρόμιο (στα μωρά μου που το φτιάξαμε μόνοι μας έχω σκοινί και μοκέτα).
και το πατάκι της κουζίνας κάνει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιατί σίγουρα θα χρειάζεται να ξύνει τα νυχάκια και προκειμένου να γλιτώσεις ζημιές στα έπιπλά σου...
Σε pet shop σίγουρα, αλλά και στο jumbo νομίζω θα βρεις! 
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό του τζάμπο είναι καλό, όταν μεγαλώσει όμως, θα θέλει πιο μεγάλο, γιατί με το ξύσιμο το αναποδογυρίζει. Εγώ, τύλιξα γύρω από το πόδι του τραπεζιού ένα πατάκι και ξυνόταν μέχρι που το βαρέθηκε, δεν ξέρω γιατί. Τώρα της πήρα ψηλό ονυχοδρόμιο 1.61 μέτρα, με 87 ευρώ, περισσότερο για να ανεβαίνει και να χαζευει. Έχουν και πιο χαμηλά ονυχοδρόμια γύρω στα 50 ευρώ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος
μια χαρούλα είναι.. βεβαια είναι καλή ιδέα να φτιάξει και κάποιος μονος του ένα

φαντάζομαι ότι το μονο που θα χρειαστεί είναι ξυλα για το σκελετό, σκοινί χοντρό σχετικά καρφιά , σφυρί και atlakol κολλα...

prince
Διάσημο μέλος
zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος
μου έδωσες τη λύση

EL GATO
Διάσημο μέλος
στα τζάμπο έχει ένα μικρό (για γατάκια) στα 5 ευρω΄. ένα καλό από πετ σοπ ξεκινάει από 100 ευρώκαι ανεβαίνει νομίζω.
Ε, οχι και 100 ευρω βρε παιδια. Μια χαρα βρισκεις και με 20 ευρω και με 30 το οποιο εχει και αυτα τα "σπιτακια" που μπαινουν και κοιμουνται. Και εχουν, μερικα, και δυο κολωνες ονυχοδρομια!
Ελενα!15687
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool