Ονόματα για καφέ-creperie...;

• Thread starter Thread starter Nonika
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
La chat gourmet!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Crepe de chat
Cafe chaton
Και στα ελληνικά...Νιαου:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mετα το Πορτο Κατσικι και το Πορτο Χελι,ο αντρας μου προτεινει το "Πορτο Γατα"!!!
Εγω παλι συμφωνω με το "Σπανακογατος"!!!!Κανει κατι σε κρεπα με σπανακι...
ή "Μπανανογατος" κρεπα με μπανανα!!!
Θα μου ρθει ομως και κατι καλυτερο το ξερω....

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες οσες μου απαντησατε σοβαρα, θα τα λαβω υπ οψιν μου αν και θελω ελληνικο ονομα, χωριο ειναι μην τους κανω να στραμπουληξουν τη γλωσσα τους...Ασε δε που θα εκνευριζομαι αν ακουω το chat χωρις το παχυ σσσσ των γαλλων....:P:P:P

Ολες τις υπολοιπες σας αγνοω..... :bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

εγω θα ελεγα κατι σε:

1ον :κατσε καλα

2ον: καλά καθουμενα

3ον: επι τοπου

4ον: σπιτογατος?(για να εχει σχεση με γατες):P:P

ασχετο να κάνετε και καμια κρεπα διαιτης αν θέλετε να σας επισκεφτούμε μανδαμ!:lol::lol:

Καλά αφού είναι χωριό να το κάνεις
κρέπα χωριάτικη (όπως η σαλάτα):P
ή X-treme crepe (αυτό αφορά τους ανθρώπους που επιδίδονται στο σπόρ επαγγελματικά):lol:

Τώρα είδα το θεμετάκι που άνοιξες Αλίκη.:)
Από τα ονόματα που διάβασα εμένα μου άρεσε πιό πολύ το
"Παπουτσωμένος Γάτος" , χαριτωμένο και γνωστό σε όλους, σου δημιουργεί συνειρμούς με έναν παραμυθένιο και μαγικό κόσμο.;)
Νομίζω οτι ταιριάζει σε ένα μικρό μαγαζί!;)
Πες μας όμως που κατέληξες τελικά.;):D
Καλές δουλειές και καλή επιτυχία στην νέα σου προσπάθεια!:D:D:D

Υ.Γ Καλέ Ρία σοβαρολογείς? Υπάρχει κρέπα διαίτης?;):lol:
Εδώ θα μου πείς ,υπάρχρει πίτσα διαίτης...κρέπα δεν θα υπήρχε! :blink::P

Τώρα είδα το θεμετάκι που άνοιξες Αλίκη.:)
Από τα ονόματα που διάβασα εμένα μου άρεσε πιό πολύ το
"Παπουτσωμένος Γάτος" , χαριτωμένο και γνωστό σε όλους, σου δημιουργεί συνειρμούς με έναν παραμυθένιο και μαγικό κόσμο.;)
Νομίζω οτι ταιριάζει σε ένα μικρό μαγαζί!;)
Πες μας όμως που κατέληξες τελικά.;):D
Καλές δουλειές και καλή επιτυχία στην νέα σου προσπάθεια!:D:D:D

Υ.Γ Καλέ Ρία σοβαρολογείς? Υπάρχει κρέπα διαίτης?;):lol:
Εδώ θα μου πείς ,υπάρχρει πίτσα διαίτης...κρέπα δεν θα υπήρχε! :blink::P
τα λογια ειναι περιτα............συμφονω,για το ονομα,απολυτως με την κουμπαρα!!!!!!!:hello::hello::hello:...γεια σου κουμπαρουλα!!!!!!!!

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες οσες μου απαντησατε σοβαρα, θα τα λαβω υπ οψιν μου αν και θελω ελληνικο ονομα, χωριο ειναι μην τους κανω να στραμπουληξουν τη γλωσσα τους...Ασε δε που θα εκνευριζομαι αν ακουω το chat χωρις το παχυ σσσσ των γαλλων....:P:P:P

Ολες τις υπολοιπες σας αγνοω..... :bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Αντε βρε μην μας βγάζεις άλλο την ψυχή μας ...Αφού πήρες την απόφασή σου για το όνομα.."η κρέπα ...της ΡΕΑΣ":lol::lol::lol::lol:

"Διαδυκτυακές Γατολιχουδιές"
"Ο γάτος η Κρεπα του και .. το Νετ "
( προσφορα ενα γατακι δωρο στους συχνους χρήστες ειδικα του mycat)
"Γατοκρεπες του διαδυχτυου"
"Λιχουδογατος στο Νετ"

Μ' αρεσει να σας παιδευω..... :P:P:P
Το ονομα θα ειναι τελικα 33 κρεπες για τις 33 γατες :lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν εχω αποφασισει ακομα....
Και εμενα μου αρεσει πολυ το παπουτσωμενος γατος αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο μακρυυυυ....:P
Ασημινα και τα δικα σου μου αρεσουν και ειναι και εξυπνα αλλα και αυτα ειναι επισης μακριααα...:P
Ευχαριστω Νικη μου για τις ευχες....
Ρια, θα σου κανω μια με κροκετουλες Light, ενταξει? :P
Ριχτε, ριχτε κι αλλες ιδεες.....

άλλη δοκιμή: "Ο Γάτος του Τσεσάιρ" , ο γάτος που χαμογελάει από την Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων, ονομα που θα προτεινα επισης:)

Και αν θες κάτι μονολεκτικό υπάρχει πάντα και το κλασικό
"Φέλιξ"​
που παραπέμπει σε γάτα και σημαινει και χαρούμενος στα λατινικά :D

Και αν θες κάτι μονολεκτικό υπάρχει πάντα και το κλασικό
"Φέλιξ"​
που παραπέμπει σε γάτα και σημαινει και χαρούμενος στα λατινικά :D
ναι και το "gay" χαρωπος!:lol::lol::lol:

Μ' αρεσει να σας παιδευω..... :P:P:P
Το ονομα θα ειναι τελικα 33 κρεπες για τις 33 γατες :lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν εχω αποφασισει ακομα....
Και εμενα μου αρεσει πολυ το παπουτσωμενος γατος αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο μακρυυυυ....:P
Ασημινα και τα δικα σου μου αρεσουν και ειναι και εξυπνα αλλα και αυτα ειναι επισης μακριααα...:P
Ευχαριστω Νικη μου για τις ευχες....
Ρια, θα σου κανω μια με κροκετουλες Light, ενταξει? :P
Ριχτε, ριχτε κι αλλες ιδεες.....

ΝΙΑΟΥ,ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΠΑΡΕΑΚΙ:hmm:...Θα σκεφτώ κι άλλα...

El gato ???? :hmm:

εγω ξερω οτι η ρεα επηρεασε ενα ολοκληρο φορουμ κ εμεις τη διωξαμε :(

στην πυρα ολες μας οι ζαν νταρκες :mad:
Γιατι καλε ,τι εκανε:(
Ονομα <<<the cats crepe>>>Θελω να πω η κρεπα της γατας αλλα δεν ξερω αν το εγραψα σωστα:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back