Ονόματα για τα μικρά της άσωτης Ρεγγίνας...

alice

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα.
2-1.gif

Θα χρειαστω την πολυτιμη βοηθεια σας μιας κι εχω στερεψει...
Αυτα ειναι υποψηφια ονοματα που εχω βρει προς το παρον....
Για οσους δεν γνωριζουν το πισω μωρακι (calico) και το ασπρομαυρο ειναι θηλυκα τα αλλα δυο αρσενικα...

Ονοματα...

Ariel (με τονο στο Α ):P
Pixie
Iridessa
Ομπερον
Aemelia
Aragon
Bagot
Κασσανδρα
Picasso
Goya
Juno
Diiba
Zana
Kaisha
Jinx
Αυρα
Αλοη
Ιολη
Αλθαια
Angus
Anubis
Buddha
Krishna
Tara
Pushak (σημαινει γατα στα περσικα)
Indira
Irma
Osiris
Semira
Kalinda
Odette

https://www.lowchensaustralia.com/names/fantasylinks.htm

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά, περίμενε να συνέλθουμε από το σοκ των φωτογραφιών των μωρών και σε 4-5 ώρες θα δηλώσουμε προτιμήσεις:inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα πρότινα για τα κοριτσάκια το Αύρα και το Ιόλη.Εχω μια εμμονή με τα αρχαία ονόματα.:happy:Και τα συγκεκριμένα τα σκεφτόμουνα όταν έψαχνα όνομα για την Μυρτώ.;)
Για τα αγοράκια προτίνω το Aragorn(Arag χαιδευτικά) και το Osiris(Osi)
:D:D:D

Λοιπόν κοπελιά την τρίχρωμη τη λένε Ιόλη και την άλλη Αύρα επειδή το λέω εγώ και η συμπεθέρα μου!!! Δημοκρατικές διαδικασίες, τι νόμιζες?:P

Δεν ξερω παιδια εγω βλεπω μια ζουζουνιτσα πρωτης, εναν ασπρο σιφουνα εναν μουσουδένιο πολεμιστη και μια τσουπιτουλα

:lol:... ο καθενας με αλλα ματια βλεπει

Εγω ημουν αναμεσα στο Goya και το Krishna για τα αγορακια και το Άριελ και το Juno για τα κοριτσακια... Και εγω εχω κατι Νικη μου με τα ελληνικα ονοματα αλλα σε αυτη τη φαση δεν ξερω γιατι δε με εμπνεουν τοσο πολυ...
Αλλα και το Αυρα και το Ιολη μου αρεσουν εξισου Ελενη... :P

Για τα κοριτσάκια προτίνω Άριελ και Irma!
Για τα αγοράκια Anubis και Osiris!

Λοιπον για τον ταραξια και την δραστηρια ποικιλοχρωμη νεαρα που κανουν ολες τις αταξιες μαζι,θα πρότεινα Άριελ και Πουκ,που ειναι τα ξωτικα που τα κανουν ολα ανω κατω στη Δωδεκατη Νυχτα του Σεξπηρ.Για την ασπρομαυρουλα θα μου αρεσε το Οφηλία,μόνο ο χοντρουλης μένει...Cassius,Orlando,Belarius...

το Picasso και το Goya μαρέσουν καθω΄ς και το Iridessa kai Irma... :)

παρεπιπτόντως ωράια ονόματα διαλεξες... θα ενημερώσω και το αρχέιο με τα ονόματα γατών του mycat για τους επόμενους γατο γονιούς, γατό παπούδες και γατό γιαγιάδες

Λοιπον για τον ταραξια και την δραστηρια ποικιλοχρωμη νεαρα που κανουν ολες τις αταξιες μαζι,θα πρότεινα Άριελ και Πουκ,που ειναι τα ξωτικα που τα κανουν ολα ανω κατω στη Δωδεκατη Νυχτα του Σεξπηρ.Για την ασπρομαυρουλα θα μου αρεσε το Οφηλία,μόνο ο χοντρουλης μένει...Cassius,Orlando,Belarius...

Τους ξερω τους Αριελ και Πουκ, παραλιγο να ανεβασουμε με ΔΗ.ΘΕ. Αργους το Ονειρο... Το ειχα σκεφτει και το Πουκ...
Να μην πω Goya το πορτοκαλακι?

το Picasso και το Goya μαρέσουν καθω΄ς και το Iridessa kai Irma... :)

παρεπιπτόντως ωράια ονόματα διαλεξες... θα ενημερώσω και το αρχέιο με τα ονόματα γατών του mycat για τους επόμενους γατο γονιούς, γατό παπούδες και γατό γιαγιάδες

ΝΑι, ναι, να ενημερωσεις το αρχειακι....

Καλε ο τραμπουκος με το ασπρο-τιγρε χρωμα ειναι ο Κορλεονε!!!!!!!!!!!!!Μεγαλη μαφια....

Εμένα μου αρέσουν όλα τα ονόματα:DΠερίεργο πράγμα:hmm::hmm:Πράγματι, πολύ ωραία ονόματα βρήκες Αλίκη, όμως, για φαντάσου, οι μαμάδες ή οι μπαμπάδες τους να μην τα αρέσουν και να βγάλουν π.χ. την Ιόλη...Πίγκυ (αν υποθέσουμε ότι παραπαχύνει):(

Είναι όλα κουκλιά:up:Θα αναδείξουν οτι όνομα και να τους δώσεις;)Σου προτείνω κι εγώ κάποια για να δυσκολευτείς ακόνα περισσότερο:hmm:.Λούνα και Μάγια για τα κοριτσάκια ,Μπόννο και Λουίτζι για τ αγοράκια.Καλά ξεμπερδέματα:confused:.

Ευχαριστω πολυ για το περαιτερω μπερδεμα....:blink::blink::blink::lol::lol::lol:
Θα ριξω κληρο... Ετσι οπως πηρα κι εγω το ονομα μου...
Η μαμα μου και ο μπαμπας μου ειχαν βαλει σε ενα μπολακι τεσσερα χαρτακια που εγραφαν τεσσερα ονοματα... Αλοη, Αρτεμις, Ισμηνη και Αλικη...
Μου το εδωσαν και φυσικα εγω το μπεμπε με την περιεργεια που διεπει καθε μωρο να πιανει και να μασουλαει οτι βρει, διαλεξα το χαρτακι που εγραφε Αλικη...
Αλλα για να ειναι σιγουροι, μου ξαναεδωσαν δευτερη φορα το μπολακι και ξαναδιαλεξα το Αλικη...!!!!
Μονο οι δικοι μου θα μπορουσαν να δωσουν ονομα στο παιδι τους με αυτον τον τροπο!!! :lol::lol::lol:

Εμένα μου αρέσουν όλα τα ονόματα:DΠερίεργο πράγμα:hmm::hmm:Πράγματι, πολύ ωραία ονόματα βρήκες Αλίκη, όμως, για φαντάσου, οι μαμάδες ή οι μπαμπάδες τους να μην τα αρέσουν και να βγάλουν π.χ. την Ιόλη...Πίγκυ (αν υποθέσουμε ότι παραπαχύνει):(

Στο συμβολαιο υιοθεσιας θα βαλω ποινικη ρητρα να μην αλλαξει το ονομα... :P:P:P:lol::lol:

Στο συμβολαιο υιοθεσιας θα βαλω ποινικη ρητρα να μην αλλαξει το ονομα... :P:P:P:lol::lol:

δημοκρατικες διαδικασιες βλεπω...σαν την αλλη σου την συμπεθερα..:P:lol::lol::lol::lol:

δημοκρατικες διαδικασιες βλεπω...σαν την αλλη σου την συμπεθερα..:P:lol::lol::lol::lol:

Αμα δεν ταιριαζαμε, δε θα συμπεθεριαζαμε!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τι υπονοεις Ρία,δεν ειμαι εγω δημοκρατικη;Αντε τωρα μη βαλω κι αλλο εξτρα ορο στα χαρτια υιοθεσιας να μην του αλλαξεις το χρωμα απο το λουρακι.:mad:Κανονισε γιατι θα το βγαλω Μάφιν το δικο σου και δε θα σε αφηνω να το αλλαξεις ε;:mad::lol:

Ευχαριστω πολυ για το περαιτερω μπερδεμα....:blink::blink::blink::lol::lol::lol:
Θα ριξω κληρο... Ετσι οπως πηρα κι εγω το ονομα μου...
Η μαμα μου και ο μπαμπας μου ειχαν βαλει σε ενα μπολακι τεσσερα χαρτακια που εγραφαν τεσσερα ονοματα... Αλοη, Αρτεμις, Ισμηνη και Αλικη...
Μου το εδωσαν και φυσικα εγω το μπεμπε με την περιεργεια που διεπει καθε μωρο να πιανει και να μασουλαει οτι βρει, διαλεξα το χαρτακι που εγραφε Αλικη...
Αλλα για να ειναι σιγουροι, μου ξαναεδωσαν δευτερη φορα το μπολακι και ξαναδιαλεξα το Αλικη...!!!!
Μονο οι δικοι μου θα μπορουσαν να δωσουν ονομα στο παιδι τους με αυτον τον τροπο!!! :lol::lol::lol:

Αλίκη ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς σου για τον τρόπο που επέλεξαν να δώσουν όνομα στο παιδί τους!:up::up::up:
Και μόνο που ξέφυγαν από την πολύ τετριμμένη(και χαζή κατα την γνωμη μου συνήθεια) να δώσουν στην κόρη τους το όνομα μιάς από τις δύο γιαγιάδες, εγώ τους παραδέχομαι! ;):up::up:
Και η επιλογές τους πολύ καλές, και εύηχες!!!:up:

Υ.Γ Αλίκη σου στείλα με μαιλ τις φωτογραφίες της Ζήνας από την Δωδώνη.:D

Αλίκη ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς σου για τον τρόπο που επέλεξαν να δώσουν όνομα στο παιδί τους!:up::up::up:
Και μόνο που ξέφυγαν από την πολύ τετριμμένη(και χαζή κατα την γνωμη μου συνήθεια) να δώσουν στην κόρη τους το όνομα μιάς από τις δύο γιαγιάδες, εγώ τους παραδέχομαι! ;):up::up:
Και η επιλογές τους πολύ καλές, και εύηχες!!!:up:

Υ.Γ Αλίκη σου στείλα με μαιλ τις φωτογραφίες της Ζήνας από την Δωδώνη.:D

Ευχαριστω παρα πολυ Νικη μου.... Αν και Αρτεμις ηταν η μια μου γιαγια αλλα επειδη τους αρεσε το εβαλαν....
Το πηρα το mail...;) Ευχαριστω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back