Ορέστης, ένα μωρό όλο μάτια...!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ειρήνη1234

Τιμώμενο Μέλος

Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα.
Ο μικρός Ορέστης (2,5-3ων μηνών) τριγυρνούσε στη γειτονιά λίγες μέρες κλαίγοντας δυνατά, πριν καταφέρω να τον "συλλάβω" ! 'Ηταν πολύ φοβισμένος και δεν εμπιστευόταν. Τρύπωνε στις μηχανές των αυτοκινήτων και στο λέβητα μιας πολυκατοικίας. Με αγάπη και φροντίδα, έγινε μέσα σε μία μέρα αγκαλίτσας και απίστευτο γουργούρι!! Αρκεί ένα άγγιγμα για να βάλει μπρος και να μη σταματήσει για ώρες...!
Τα κατάλοιπα της ζωής του δρόμου τον κάνουν να φοβάται και να αντιδρά στους άγνωστους, μεγάλους χώρους, στις απότομες κινήσεις και στους αγνώστους αλλά είναι θέμα χρόνου να νιώσει το σπίτι όποιου τον υιοθετήσει σπίτι του! Το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη.
Τρέχει και παίζει με απίστευτη ενέργεια. Τρελαίνεται για τα μαλλιά μου και το σκαρφάλωμα πάνω μου μέχρι να ακουμπήσει γλυκά το μυτάκι του στη μύτη μου και να παραδοθεί σε χάδια και πατουσάκια...
Επειδή οικονομικά δε μπορώ να ανταποκριθώ και ήδη οι δικοί μου δε χαίρονται με τα τέσσερα δικά μου, δε μπορώ να τον κρατήσω με τίποτα δυστυχώς.Θα τον φιλοξενήσω μέχρι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα τον λατρέψει και θα τον φροντίσει όπως του αξίζει. Είναι τόσο κρίμα να βρεθεί ξανά στο δρόμο αυτό το μουτράκι!
Χρησιμοποιεί την άμμο του σαν κύριος και έχει αποπαρασιτωθεί εξωτερικά και εσωτερικά. Θα δοθεί εμβολιασμένος, μόνο για μέσα στο σπίτι, με συμβόλαιο υιοθεσίας και προΰπόθεση να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.
Τηλ. επικοινωνίας: 6983169152.

Αρ. Πρωτοδικείου: 6851/2007 ΣΠΑΣ Βύρωνα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PA171278.jpg
    PA171278.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 153
  • PA181318.jpg
    PA181318.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 149
  • PA181295.jpg
    PA181295.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 139
  • PA181328.jpg
    PA181328.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 148
Τελευταία επεξεργασία:
Φατσούλα μου γλυκιά! Καλότυχος να είσαι, στο πιο ζεστό σπιτάκι! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γλυκο μωρακι που ειναι, ευχομαι να βρει γρηγορα το σπιτι και τον ανθρωπο που θα τον κανουν πασα.:)

Τελευταία επεξεργασία:
πανεμορφο μου πλασμα.. σου ευχομαι γρηγορα να βρεις την οικογενεια που σου αξιζει!!!

Πολύ όμορφος ο Ορέστης, εύχομαι να βρει σύντομα αυτό που του αξίζει! :)

Παναγιτσα τι ομορφο μωρο ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Τρεξτε να προλαβετε ποιος θα τον παρει!!!!!:):):)

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!! :redface: :)
Ειλικρινά, δεν περίμενα τέτοια αλλαγή τόσο γρήγορα από το μικρό πριγκιπάκι! :eek: Κάθε μέρα είναι και πιο χαλαρό, τρυφερό και παιχνιδιάρικο!
Φανταστείτε πώς θα είναι με όποιον το αγαπήσει για πάντα!! :inlove::inlove:
Με τις φωτογραφίες έχω ένα θέμα γιατί θεωρεί την ψηφιακή παιχνίδι και συνήθως καταλήγω να βγάζω μουστάκια, ρουθούνια και κάτι μισά μάτια! :hehe:
Αλλά σύντομα θα ανεβάσω κι άλλες! :yes:

Ο μικρός Ορέστης μεγαλώνει...και ομορφαίνει!!
Έκανε ήδη και το πρώτο εμβόλιο και τέλος του μήνα θα γίνει και η δεύτερη δόση. Στον κτηνίατρο φέρθηκε σαν άντρας γεμάτος θάρρος και κουράγιο :P και δεν έκανε κιχ το γλυκό μου! Είναι ένας υγιέστατος αγαπούλης και -παρόλο που δεν του φαίνεται- φαγανάκος!
Κατά τα άλλα συνεχίζει να τρέχει, να παίζει και να χαίρεται όλη μέρα! Και εξακολουθεί να είναι απίστευτο γουργούρι!! 'Οταν με ακολουθεί παντού γουργουρίζοντας και βγάζοντας φωνούλες σημαίνει πεινάσαμε... 'Οταν σκαρφαλώνει αγκαλιά γουργουρίζοντας και "ζυμώνοντας" σημαίνει θέλει χαδάκια για να κοιμηθεί! Και φυσικά γουργουρίζει με κάθε καινούρια "ανακάλυψη" παιχνιδιού!
Δυστυχώς οι δικοί μου πιέζουν για να φύγει και το μόνο ενδιαφέρον που υπήρξε ήταν από δύο κοπέλες που δεν ήθελαν το συμβόλαιο υιοθεσίας-οπότε δεν ήθελαν τον Ορεστάκο! :( 'Εχω λίγο απογοητευτεί. Είναι τόσο κρίμα αυτό το απίστευτο πλασματάκι να μη βρει μια μόνιμη αγκαλιά να ζυμώνει...
Θαυμάστε τον εν ώρα δράσης...!

Συνημμένα

• PB081474.jpg
    PB081474.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 53
  • PB081477.jpg
    PB081477.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 43
  • PB141510.jpg
    PB141510.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 58
  • PB111495.jpg
    PB111495.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 44
Είναι απίστευτα όμορφος!:inlove::inlove::inlove:
Και με τέτοια ψυχικά χαρίσματα, μη στενοχωριέσαι καθόλου που δεν έκατσαν οι περιπτώσεις υιοθεσίας.
Αργά η γρήγορα, θα βρει το σπιτάκι του και κάποια αγκαλιά που πραγματικά να του αξίζει:)

Εντάξει, λιώνω για το μουτράκι του στην τρίτη φωτογραφία... Γρήγορα σε ένα υπέροχο, ζεστό σπιτάκι γλυκέ μου...

Eιναι πραγματικα ενας κουκλος,και το οτι ειναι καλοβολος στο γιατρο,ειναι πολυ σημαντικο αυτο!
Ειρηνη μου μην απογοητευεσε ,μην το βαζεις κατω και κυριως προσπαθησε να πεισεις τους γονεις σου οτι θα υιοθετηθει και απλα θελει λιγη υπομονη.Σιγουρα θα υιοθετηθει,αλλα θελει και υπομονη.Επσιης δωσε τους να καταλαβουν οτι δεν ειναι δυνατον να τον παρατησεις.Δεν υπαρχει επιβιωση εξω,ειδικα για γατι που εμαθε μεσα.:/:

Κορίτσια ευχαριστώ, μου δίνετε κουράγιο! :)
Να επιστρέψει στο δρόμο δεν υπάρχει περίπτωση!!! Με δική μου απόφαση έγινε γατάκι του μέσα και μάλιστα ανταποκρίθηκε πέραν των προσδοκιών στο πόσο σύντομα προσαρμόστηκε, εμπιστεύτηκε, άφησε πίσω όσα πιθανότατα πέρασε έξω και έγινε καλός γατούλης! Είναι ευθύνη μου να βρεθεί σε χέρια που θα τον λατρέψουν και σπίτι που θα βασιλεύει και θα έχει όλη τη φροντίδα που του αξίζει!
Απλώς ελπίζω να γίνει σύντομα γιατί οι δικοί μου όσο και να εξηγώ, δεν κατανοούν. Αν και τον χαζεύουν και γελάνε με τα κατορθώματά του (είναι αξιολάτρευτο το μουτράκι! :) ) και μεταξύ μας, πιστεύω και δική τους απόφαση να ήταν, δε θα το πετούσαν έξω...Πώς να αντισταθούν σ'αυτές τις ματάρες;; ;) Αλλά τα έξοδα και ο χώρος είναι όντως μεγάλο θέμα και δυστυχώς πατάνε σ'αυτά... :(
Ελπίζω γρήγορα να κλέψει μια καρδιά που θα τον αγαπήσει για πάντα...

Όλο μάτια και...αυτιά! Καλότυχος να είναι ο μικρούλης, θα βρει κι αυτός το σπιτάκι του :)

Όλο μάτια και...αυτιά! Καλότυχος να είναι ο μικρούλης, θα βρει κι αυτός το σπιτάκι του :)

Χαχαχα!! Ναι...έχεις δίκιο αλλά θα γινόταν πολύ μεγάλος ο τίτλος!! :hehe:
Είναι της ηλικίας μωλεεεέ.... :redface:
Και τα δικά μου μικρά "έπιαναν" δορυφορικά κανάλια!! :P Αλλά μεγαλώνοντας έγιναν κουκλιά (όχι να το παινευτώ... :whistle: ) !
Και ο Ορέστης όμορφος γάτος θα γίνει... ;)

Και τα δικά μου μικρά "έπιαναν" δορυφορικά κανάλια!! :P
Καλε αυτο δεν το ειχα σκεφτει, λες να ψαξω για κανενα δορυφορικο τωρα που εχω την μικρη; :hmm::P

:hehe::hehe:
Αμέ!!! Εκ πείρας να σου πω δε, πως θα παίζει μόνο κωμωδίες και ιστορίες αγάπης!!!
Αλλά μάλλον το ξέρεις ήδη... ;)

Τελευταία επεξεργασία:
Να'μαστε πάλι... Ακόμα στην αναμονή...
Το μικρό γλυκάκι έκανε σήμερα το επαναληπτικό εμβόλιο καθώς και το εμβόλιο της λύσσας για να είναι καλυμμένος από οοοοόλα!! :)
Ο κτηνίατρος σταυροκοπιόταν!! :hehe: Δεν πίστευε ότι είναι ο ίδιος γατούλης! Στην αρχή πήδηξε στην αγκαλιά μου και γατζώθηκε αλλά μόλις τον χάιδεψε λίγο, έκατσε για το "τσιμπ" σα να μη συμβαίνει τίποτα :whistle: και έπαιζε με το στηθοσκόπιο γουργουρίζοντας!
Φεύγοντας ευχηθήκαμε μόνο να τον ξαναδεί κτηνίατρος στη στείρωση με το καλό (έχω παραλείψει να πω πως θα αναλάβω τα έξοδά της για να μην επιβαρυνθεί η μελλοντική του οικογένεια)!
Αύριο θα εκθέσουμε τις καινούριες μας φωτογραφίες να δείτε πόσο μεγαλώσαμε και να μας θαυμάσετε! :redface::)

Κουκλος..τι ματαρες ειναι αυτες

Αυτό είναι το link του προφίλ του στο facebook https://www.facebook.com/orestis.gatos.9

Aν θέλετε προωθήστε το γιατί το μικρούλι ακόμα δε βρήκε το σπιτάκι του...:(

Συνημμένα

• PC091556.jpg
    PC091556.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 42
ειρηνη σου εστειλα και αιτημα φιλιας εκει

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back