Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα.
12-01-14
20:04
Σ'ευχαριστώ τόσο πολύ Φωτεινή μου!! Κάθε φορά που πέφτω σε βαθιά απογοήτευση, μου δίνεις κουράγιο.
Σήμερα είχαμε τηλέφωνο από ένα ζευγάρι και θα έρθουν αύριο το βραδάκι να δουν το καμαράκι μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά!!
Σήμερα είχαμε τηλέφωνο από ένα ζευγάρι και θα έρθουν αύριο το βραδάκι να δουν το καμαράκι μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
13-01-14
01:44
Και θα πάνε όλα καλά !
Τέτοιος θησαυρός σαν τον Ορέστη που, εκτός από κουκλί ζωγραφιστό, έχει και ευγενικά αισθήματα
τέτοια τρυφερή ψυχή (δεν θα χρησιμοποιήσω τον όρο "ανθρωπόγατο", γιατί οι άνθρωποι πολλάκις απογοητεύουν),
δεν μπορεί, παρά να βρει μια καρδιά "χρυσή" που του αρμόζει και που θα τον αγκαλιάσει . Σαν τη δική σου
(Πόσο συγκινητική η σκηνή με το ποντικάκι...
κρίμα που δεν είχες τη δυνατότητα να την απαθανατίσεις σε βίντεο).
Τέτοιος θησαυρός σαν τον Ορέστη που, εκτός από κουκλί ζωγραφιστό, έχει και ευγενικά αισθήματα
τέτοια τρυφερή ψυχή (δεν θα χρησιμοποιήσω τον όρο "ανθρωπόγατο", γιατί οι άνθρωποι πολλάκις απογοητεύουν),
δεν μπορεί, παρά να βρει μια καρδιά "χρυσή" που του αρμόζει και που θα τον αγκαλιάσει . Σαν τη δική σου

(Πόσο συγκινητική η σκηνή με το ποντικάκι...
κρίμα που δεν είχες τη δυνατότητα να την απαθανατίσεις σε βίντεο).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα.
17-01-14
19:50
Ο μικρός μου Ορεστάκος υιοθετήθηκε από δύο ζεστούς ανθρώπους και βρίσκεται ήδη από χθες στο καινούριο του βασίλειο!! 
Δεν το ξέρει ακόμα...αλλά είναι πολύ πολύ τυχερό ψυχουλάκι!!
Σας ευχαριστούμε όλους για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση!

Δεν το ξέρει ακόμα...αλλά είναι πολύ πολύ τυχερό ψυχουλάκι!!

Σας ευχαριστούμε όλους για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki