Ορμονικά σκευάσματα για την καταστολή του οίστρου

Απάντηση: :( Δεν ξερω τι συμβαινει και παω να τρελαθω :(

Δες εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποπο! Το διαβασα και εμεινα αφωνη! δεν ηξερα για αυτη την ασθαινεια. Ελπιζω το μικρο μου να μην εχει τετοιο πραγμα αν και ταιριαζει στην περιπτωση του :( . Μολις εχω νεοτερα θα ξαναγραψω. :'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πρωτο μου γατακι το ειχε παθει σε πολυ μικρη ηλικια αυτο... Ναι μεν ειναι σοβαρο αλλα της κανει την επεμβαση και σε μια μερα θα ειναι μια χαρα εμας την ειχε κρατησει ενα βραδυ στο ιατρειο και την επομενη μερα ηταν λιγο ταλαιπωρημενη αλλα μεχρι το βραδυ ειχε επανελθει στο φυσιολογικο!

Ποπο! Το διαβασα και εμεινα αφωνη! δεν ηξερα για αυτη την ασθαινεια. Ελπιζω το μικρο μου να μην εχει τετοιο πραγμα αν και ταιριαζει στην περιπτωση του :( . Μολις εχω νεοτερα θα ξαναγραψω. :'(

Θα σου συνιστούσα να μην της ξαναδώσετε αυτά τα χάπια.Με αυτα η γάτα απλά δεν μένει έγκυος.Όμως έχει κανονικά οίστρους,και εκτός από πυόμητρα ενοχοποιούνται και για καρκινογένεση.Η καλύτερη λύση είναι η στείρωση και μάλιστα η ολική .Εύχομαι τα καλύτερα για την γατούλα σου.:)

Ευχαριστουμε και οι δυο μας! Τελικος ητανε μονο πριξιμο απο τα χαπια , παρενεργια δηλαδη. 15 Σεπτεμωριου θα παει στο γιατρο για στειρωσει.

Ευχαριστω πολυ ολους σας :)))

Ωραία.Χαίρομαι πραγματικά.Να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου...και να μας γράφετε τα νέα σας.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back