Ορφανά γατάκια και πώς να τα μεγαλώσετε!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κατατοπιστικότατο το άρθρο σας και σας ευχαριστούμε. Έτυχε σ' ένα φίλο μια γάτα να άφησε το νεογέννητο της γατάκι έξω από το σπίτι του. Και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Δεν τρώει τίποτα. Δοκιμάσαμε με σύριγγα, τίποτα... Με βαμβάκι, τίποτα... Τι μας εισηγήστε; Είναι και Σαββατοκύριακο που είναι κλειστά όλα. Ούτε κτηνίατρο μπορούμε να βρούμε να μας διαφωτίσει... Αν μπορείτε να μας διευκολύνετε, θα ήταν μεγάλη βοήθεια για μας. Για απλό μπιμπερό για μωρά; Μεγάλο δεν είναι; Πρέπει να είναι ειδικό για γατάκια, ναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα, εγώ τον δικό μου τον μεγάλωσα με μπιμπερό για κουτάβια, που είναι σε μέγεθος και σχήμα σαν αυτά των νεογέννητων ανθρώπων. Μετά του πήρα κανονικό για μωρά γατάκια και δεν το βολευόταν, ήθελε το μεγάλο!
Οπότε, δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε...Βεβαιωθείτε ότι είναι χλιαρό το γάλα γιατί αλλιώς δεν ενεργοποιείται το ένστικτο να ρουφήξουν συνήθως, πόσο μάλλον εάν είναι και πρώτη φορά με μπιμπερό.
Και να τονίσω, αν και θα το διαβάσατε, όχι αγελαδινό γάλα...
Εύχομαι να πάνε όλα καλά :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγγελικη πολυ ωραιο αρ8ο με βοη8ησε αλλα τωρα που μεγαλώσαν (3.5)μηνων τι πρεπει να κανω;

Αγγελικη πολυ ωραιο αρ8ο με βοη8ησε αλλα τωρα που μεγαλώσαν (3.5)μηνων τι πρεπει να κανω;
Τωρα θα τουθς δινεις κανονικη τροφη,ξηρη ή υγρη ή ακομα καλυτερα και τα δυο.:)

Ευχαριστω
πολυ !!

Γεια σας ξανα μπορειτε να μου απαντησετε σε 1 ερωτηση;
Στο σπιτι μου εχω σιτες και οι 6 γατες μου ομως ανεβαινουν πανω τους και τις σκιζουν μπορειτε να πητε τις αποψεις σας

*και να βρητε μια λυση;

Γεια σας ξανα μπορειτε να μου απαντησετε σε 1 ερωτηση;
Στο σπιτι μου εχω σιτες και οι 6 γατες μου ομως ανεβαινουν πανω τους και τις σκιζουν μπορειτε να πητε τις αποψεις σας

Καλημερα,απ'οτι ξερω υπαρχει ειδικη σιτα για γατες και σκυλους με ειδικο μεταλλο να μην σκιζεται..μπορεις να ρωτησεις καποιον αλουμινα ή καποιο μαστορα.να σε κατατοπισει καλυτερα!

Sos!!!! Βρηκα 1 γατακι 1 μηνος!!!!! Ειναι η πρωτη φορα που φροντιζω μια γατουλα και για αυτο δεν ξερω τι να κανω!!!! Την εχουμε στην πιλωτη οπου εχει βολευτει!!!! Την ταιζω friskies junior! Ειναι ενταξει;;;; Επισης πινει πολυ αγελαδινο γαλα!!!! Νερο ομως καθολου! Ειναι φυσιολογικο;;
Επισης επλυνα καλα ενα μπαλακι του τεννις κ της το εχω δωσει για να παιζει!!!! Το λατρεψε!!!! Τι αλλο πρεπει να κανω;; Που θα κοιμαται;;; Και οσο αναφορα τον κτηνιατρο;;;; Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!!

Ααα και κατι ακομα!!! Τι γινεται με το θεμα του μπανιου;;;:)

κάποιες γάτες έχουν δυσανεξία στη λακτόζη και δεν κάνει να πίνουν αγελαδινό γάλα. υπάρχει ειδικό γάλα για γάτες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back