chryssa
Διάσημο μέλος
Τι να κάνω δεν ξέρω, υποψιάζομαι ότι αν το αφήσω έξω θα πεθάνει από την πείνα. Αν πάλι το μαζέψω μέσα, πώς θα το ξαναβρεί η μάνα του? Υπάρχει περίπτωση να το έχει εγκαταλείψει αν είναι άρρωστο?

Θα περιμένω μέχρι να νυχτώσει και αν δω ότι δεν έρχεται η μάνα, θα το βάλω μέσα για τη νύχτα και αύριο (αν ζει) θα το στείλω στο πρώην Εκπαζ.
Μπελά έβαλα πάλι στο κεφάλι μου... και δεν μπορώ τις ψείρες...

Πού'σαι Μπουμπού να φας μεζέ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σου!δεν θα το πιστεψεις εγω βρηκα προχτες το βραδυ ενα περιστερι στο δρομο,μου εκανε εντυπωση και το πειραξα να δω αν πεταει.δεν πεταγε καλα τελικα...αφου εκανα μια ωρα να το πιασω ειδα οτι δεν ειχε σπασμενα φτερα,μυριζε απαισια γιατι ηταν γεματο κουτσουλιες και ηταν πρησμενο το ματακι του...ευτυχως ετρωγε κανονικα.εσυ το ταισες?εφαγε καθολου?εγω το πηγα στην κτηνιατρο που παω τις γατες μου να μου πει τι να κανω.θα σε συμβουλευα να το πας και εσυ αν μπορεις για να σου πει αν ειναι αρρωστο...εμενα μου εδωσε αντιβιωση για 5 μερες και μου ειπε μετα να το αφησω ελευθερο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάλε του αν μπορείς κανένα κουτάκι ή λίγες σχισμένες εφημερίδες για να είναι πιο ζεστά.
chryssa
Διάσημο μέλος
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα η γατοτροφη,βαλε λιγο ψωμακι να φαει.αν δεν τρωει μονο του βρεξτο λιγο,κοψτο πολυ μικρα κομματακια και προσπαθησε να τα βαλεις στο στομα του.το εχω κανει εγω παλιοτερα και πιανει.αν δεν μπορεις με το ψωμι παρε λιγο σταρι,μπορεις να το ταισεις πιο ευκολα.καντο 2-3 φορες την ημερα μεχρι δυναμωσει,να μεγαλωσει και να το αφησεις ελευθερο.εγω το δικο μου το εχω βαλει σε γατοφορο (εξω γιατι βρωμαει)με χαρτια απο κατω και το βραδυ το σκεπαζω με μια πετσετα.αν δεν σε ενοχλει μπορεις να το εχεις διπλα στο καλοριφερ να ειναι ζεστουλι.εχω λιγη πειρα γιατι απο μικρη ειχα περιστερια,μαλιστα βοηθησα ενα μικρουλι να βγει απ το αβγο του!ελπιζω ολα να πανε καλα...ενημερωσε με πως τα πηγες.
chryssa
Διάσημο μέλος
Και όσο δεν τα θέλω, τόσο μπλέκω, τα λυπάμαι βλέπεις και αυτά και ας μας πνίγουν στην κουτσουλιά κάθε μέρα!

stellak
Διάσημο μέλος
Χρύσα, η Ρία είναι εξπέρ με τα πετούμενα. Δεν κάνεις μια προσπάθεια να την εντοπίσεις; Είστε και κοντογειτόνισσες.

Καλή τύχη στο μικρό.
chryssa
Διάσημο μέλος
) και θα τον περιποιηθώ το μικρό, γιατί η μάνα περιστέρα μάλλον τον αποκλήρωσε. 
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
οσο πιο συντομα μπορεις πηγαινε τον..τωρα πως ειναι?ειναι φουσκωμενος και χωρις ορεξη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ρια στην σελιδα με τα καναρινια που εβαλες το κοκκινο αριστερα με τα τσουλουφια κλοστερ φανσυ ειναι?
chryssa
Διάσημο μέλος
, σποροφάγα πουλιά και τα δύο, σίγουρα κακό δεν θα του έκανε) και αφετέρου γιατί χτες το απόγευμα δεν τον τάισα, ο πρόλοβός του ήταν γεμάτος και δεν τον πίεσα, μόνο λίγο νερό του έβαλα. Τον έβαλα σε ένα χαρτόκουτο με εφημερίδες και ένα παλιό μπλουζάκι και τον έβαλα μέσα να κοιμηθεί, έξω έκανε ψόφο. Σήμερα όμως ήταν πολύ χάλια, μάτια τελείως κλειστά, το κεφάλι γερμένο και ανάσαινε τόσο βαριά που κουνιόταν ολόκληρο. Επίσης ο λαιμός του μπροστά ήταν σαν βρώμικος, σαν να είχε κάτι, ένα χάλι. Έβαλα το μπέμπη στο μάρσιπο (από τώρα στη διάσωση άγριας ζωής ο μικρός
), πήραμε ένα ταξί και πήγαμε στο ΑΝΙΜΑ στην Καλλιθέα. Ρεζίλι με έκαναν και οι δύο, ο μπέμπης γιατί έριξε ένα αυτοκρατορικό ρέψιμο μόλις κάτσαμε στο ταξί και ο Παντελής, εκεί που ήταν του θανατά, άρχισε να χοροπηδάει στο κουτί και έκανε φασαρία και ο ταξιτζής μου έριχνε κάτι λοξές ματιές... Εγώ...

Τα παιδιά στο ΑΝΙΜΑ μου είπαν ότι έχει σοβαρή μόλυνση από τριχομονάδες που του έχουν φράξει το λαιμό (για αυτό προφανώς δεν κατάπινε σήμερα και ήταν έτσι ο λαιμός του) και θα του δώσουν αγωγή, αλλά είναι δύσκολο να τα καταφέρει.
Ελπίζω να τον γλιτώσει ο Άγιος Παντελεήμων (εξού και το όνομα). Θα έχω επαφή με το κέντρο διάσωσης και όταν έχω νέα θα σας πω. Το αδερφάκι του πάντως φαίνεται μια χαρά, το είδα το πρωί στη βεράντα να σουλατσάρει με τα μεγάλα.

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειδες που σε κατι χρησιμεψε ο μαρσιπος;

chryssa
Διάσημο μέλος
Αμ δε! Στον κλασικό μάρσιπο τον πήρα, το σλινγκ δεν το έχω δαμάσει πλήρως και μου γλιστράει ο μικρός!Καλη τυχη στον μικρουλη Χρυσα,μπραβο!
Ειδες που σε κατι χρησιμεψε ο μαρσιπος;![]()
Για μέσα στο σπίτι όμως είναι καλό.Κρίμα που δεν τον εντόπισα νωρίτερα τον Παντελή, υποψιάζομαι ότι έφαγε και τη βροχή προχτές στο κεφάλι και σίγουρα δεν θα τον βοήθησε στην κατάστασή του. Για να δούμε...

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool