Ορφανό/άρρωστο περιστεράκι;

Μπραβο,ελπιζω να εχεις καλυτερα νεα αυριο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις διάβασα το θέμα.
Είδες που αν είσαι άνθρωπος που ενδιαφέρεσαι, θα σου έρθει το χτυπημένο ζώο........ακόμα και απ'τον ουρανό;:wacko:
Μπράβο Χρυσάκι, μακάρι να πάει καλά ο παντελάκος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις διάβασα το θέμα.
Είδες που αν είσαι άνθρωπος που ενδιαφέρεσαι, θα σου έρθει το χτυπημένο ζώο........ακόμα και απ'τον ουραν
ό;:wacko:
Μπράβο Χρυσάκι, μακάρι να πάει καλά ο παντελάκος!!!
Μας μυρίζονται παιδί μου, δεν εξηγείται αλλιώς! Αφού να φανταστείς ήμουν μέσα με το μωρο και έλεγα "μακάρι να μην το βρω σε λίγο, να είναι καλά και να έχει πάει με τα άλλα" και τσουπ, ερχόταν και καθόταν μπροστά στην μπαλκονόπορτα και κοίταγε μέσα με κακομοίρικο ύφος...
Αλλά φταίμε κι εμείς όμως... Άλλος θα του έδινε μία να πάει από εκεί που ήρθε... Ή δεν θα άκουγε καν τα μίου μίου που εσένα σε βγάζουν στον κήπο με τις πυτζάμες τα μεσάνυχτα!:/:
Δεν έχω μάθει ακόμα νέα του, λείπει η γιατρός που το παρέλαβε και δεν ήξεραν να μου πουν. :worry: Θα ξαναπάρω το απόγευμα.

Έτσι ακριβώς είναι. Αφού όταν ακούω ότι "δεν μπορώ να βρω γατί και δεν βλέπω καθόλου αδέσποτα"........κάτι παθαίνω:ropalo::ropalo:.
Αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά δυστυχώς βλέπεις περισσότερα από όσα θα ήθελες:/:.
Μακάρι να έχει τύχη και να την βγάλει καθαρή ο ντέλος!

Έτσι ακριβώς είναι. Αφού όταν ακούω ότι "δεν μπορώ να βρω γατί και δεν βλέπω καθόλου αδέσποτα"........κάτι παθαίνω:ropalo::ropalo:.
Αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά δυστυχώς βλέπεις περισσότερα από όσα θα ήθελες:/:.
Μακάρι να έχει τύχη και να την βγάλει καθαρή ο ντέλος!
Μακάρι...
Οφ, αλλά ένα βράδυ στη μαμά μου πέρισυ το καλοκαίρι, μόλις είχα βγει από το νοσοκομείο και με το ζόρι σηκωνόμουν για τα απαραίτητα, άκουγα ένα νιάου για 2-3 ώρες και είχα σκάσει που δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ε, το πρωί όλοι τρελή με βγάλανε!:mad::mad::mad:

Ντον'τ γουόρι, κι εγώ τρελή με βούλα είμαι πλέον:clapup:.
Μια φίλη μου πριν λίγο καιρό μου έστειλε το εξής μήνυμα:
" Ψάχνουμε σπίτι για ένα γατάκι που βρήκαμε. Αν δεν βρούμε τίποτα, θα το φέρω ένα βράδυ στην αυλή σου να νιαουρίζει να το μαζέψεις εσύ":teasing:

Θα τρελαθώ!!! Μόλις άκουσα κάτι να μου χτυπάει το τζάμι της μπαλκονόπορτας και τι να δω? Ο αδερφός του Παντελή σε ημικατσιασμένη κατάσταση. Χτες ήταν καλά ρε γμτ. Πάλι βόλτα θα πάμε αύριο!

Αλήθεια χτύπησε το τζάμι... έχω κουφαθεί τελείως!

:oops:
Ρε Χρύσα συγγνώμη αλλά δεν μπορώ παρά να γελάσω:clapping:.
Άμα αρχίσουν να σου χτυπάνε και την πόρτα.........την έβαψες:loltooth:

:cry_x::cry_x::cry_x:
Πάει ο Παντελής, δεν τα κατάφερε... Ήταν πολύ σοβαρά...

Ο αδερφός του μου ξέφυγε χτες, είναι αρκετά καλά ακόμα και φεύγει, δυστυχώς από ό,τι μου είπαν και στο ΑΝΙΜΑ, όταν φτάσουν στο σημείο να κάθονται είναι συνήθως πολύ αργά... Θα παραφυλάω και σήμερα, μήπως τον προλάβω αυτόν.

Άστο καλό, έσκασα τώρα... Αν και το ψιλοπερίμενα...:(:(:(

:sorry:
Κρίμα μωρέ το καημένο. Εσύ όμως έκανες ότι μπορούσες Χρύσα:/:

Κρίμα:(:(:(

Κρίμα :( αλλά τουλάχιστον έκανες ότι μπορούσες και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Πολύ κρίμα για το καημένο.:(

Κριμα το καημενουλι:(...το αδερφακι του πως ειναι?

Δεν ξαναήρθε στη βεράντα. Είναι και όλα ίδια και δεν τα ξεχωρίζω εύκολα. Σήμερα το πρωί μου φάνηκε ότι το είδα στη φωλιά με τους γονείς, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Ελπίζω να είναι καλά.:)

λοιπον;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιωργια,οπως βλεπεις αυτο το ποστ ειναι γραμμενο απο το 2010.
Η κοπελα μπορει να μην μπαινει πια στο σαιτ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπαίνει η κοπέλα (αραιά και πού), αλλά έχουν γεννηθεί πολλά άλλα περιστεράκια στην ίδια φωλιά από τότε...;)

ok

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back