Ορφανό

Νομιζω οτι μπορεις να βαλεις λιγο μαυρο τσαι στο γαλα του,ισως εχει παρασιτα.Στειλε ενα ΡΜ στη yasmin1 που ξερει καλυτερα,νομιζω εκεινη ειχε πει για τσαι στο γαλατακι του.Εναλλακτικα μπορεις να του βαλεις αντι για νερο,ρυζονερο και να διαλυσεις σε αυτο τη σκονη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο..
Μπορείς να του δώσεις λίγο άνθος ορύζης.. ή στο μπλέντερ κοτοπουλάκι με ρύζι..
Έχει σκουλικάκια λογικά γιαυτό, και θα ήθελε αποπαρασίτωση, τώρα δεν ξέρω πόσο μικρό είναι και αν κάνει απο τώρα, εγώ συνήθως κάνω αποπαρασίτωση αργότερα.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ :)
Γιατί κατά τα άλλα τα πάμε πολύ κάλα.Έχει τρομερή όρεξη,τα ματάκια του έχουν ανόιξει σχεδόν τελείως και έχει σταματήσει εντελώς το κλάμα...καμμιά φορά μόνο όταν προσπαθώ να τον κάνω να κάνει τσίσα παραπονιέται.

ΥΓ.Πως στέλνω pm ;

Πατας πανω στο ονομα του χρηστη,και επιλεγεις αποστολη προσωπικου μηνυματος.

τελεια περιμένουμε και αλλες φωτο οποτε μπορέσεις..σκοπευεις να το κρατησεις το μικρο?

Δοκιμάζω το άνθος ορύζης,αν δεν πιάσει θα δοκιμάσω και το τσάι...αν δεν πιάσει κι αυτό θα το πάω στον κτηνίατρο.
Δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω :( ( ο αρραβωνιαστικός μου έχει αλλεργία στις γάτες καισ'ένα μήνα είναι ο γάμος )άλλα έχω ήδη βρεί τη νέα του μαμά :)

Μεγάλωσε ο μικρός μου, ε;

Συνημμένα

• DSC01276.JPG
    DSC01276.JPG
    370,3 KB · Εμφανίσεις: 46
  • DSC01286.JPG
    DSC01286.JPG
    305,9 KB · Εμφανίσεις: 40
Μεγαλωσε δε λες τιποτα.Τι εγινε με τις διαρροιες;

Του έβαλα λίγο ρυζάλευρο στο γάλα του και τον ταϊζω κάθε 4 ώρες αντί για 3 και είναι μια χαρά.Μάλλον τον παρατάιζα :P

φτου φτου μη σας ματιασουμε:up::up::up:

Καλημέρα και πάλι. Για μια ακόμα φορά θα ήθελα τα φώτα σας :)
Πως μπορώ να κάνω το μικρό μου να δοκιμάσει την κονσέρβα?
Ο γιατρός μου είπε ότι είναι ώρα να του κόψω το μπιμπερό αλλά αύτος δεν το αφήνει με τίποτα...
Μ'ηπως τον έκανα μαμόθρευτό???:P

Θα πρέπει να πάρεις καλή κονσέρβα, μια τέτοια είναι της hills η ad, έχει σημασία όχι μόνο για την ποιότητα, αλλά και για την υφή της. Γίνεται πολτός πολύ εύκολα, και αραιώνει και στο γάλα, και περνάει και στην σύριγγα ή το μπιμπερό. Έτσι σιγά σιγά την ανακατεύεις με το γάλα, και την συνηθίζει.

Άσε που είναι τόσο λαχταριστή που και σκέτη, μπορεί να ορμίξει και να αρχίσει να την βυζαίνει.:D

εγω απλα τους την εβαλα στο στομα και οταν την γευτικαν αρχισαν να τρωνε απο μονα τους....φυσικα το μπιπερο το εκοψαν αλλα ακομα βυζαινουν οτι βρουν....:)

Έχω πάρει τη science plan της hill's.Του την έβαλα στο στόμα αλλά δεν συγκνήθηκε και ιδιαίτερα...
Στο επόμενο τάισμα θα του δώσω πρώτα λίγο από την κονσερβα,ίσως αν πεινάει πολύ να τη δοκιμάσει, αλλιώς θα τη βάλω μέσα στο γάλα του.
Ευχαριστώ πολύ πολύ :D

Λοιπόν, η Καραμούζα μου έγινε πια 3 μηνών :) και σε λίγες μέρες θα μετακομίσει στο νέο της σπίτι...η καινούρια της μαμά βρήκε και καινούριο κτηνίατρο γιατί ο δικός μου είναι μακρυά ( από Γαλάτσι θα μετακομίσει Πειραιά η μικρη ). Το όνομα του κτηνιάτρου είναι Σπύρος Μπέλλος και είναι στη 2ας Μεραρχίας στον Πειραιά.Είναι καλός ή μήπως έχετε να μου προτίνεται κάποιον άλλον;
Η μικρή έχει γίνει πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα :)
Σας ευχαριστώ όλες για τη βοήθειά σας.Χωρίς εσάς δεν νομίζω να κατάφερνα να τη μεγαλώσω.

Στον Μπέλλο ε;;;:hmm:
Κοιτα, γενικά εχω ακουσει ότι ειναι καλουλης. Αλλα ξερω ότι ειναι ακριβος αρκετα. Σε μια κοπέλα απο εδώ ας πουμε, της πήρε 30ευρω για να κανει αντιβιωσει για ρινοτραχυτιδα σε αδεσποτο γατάκι. Και για εξεταση για περιτονίτιδα ζήτησε 50 ευρω, ενω οι άλλοι ζητησαν 30.
Καλή ειναι και Δακορώνια Φλώρα, αλλά ειναι και αυτη ακριβη.
Εχω και για άλλους "ραμματα", αλλα μονο με πμ αν θες.

Η μικρή μου Καραμούζα :)

Συνημμένα

• DSC01900.JPG
    DSC01900.JPG
    45,7 KB · Εμφανίσεις: 52
  • DSC01902.JPG
    DSC01902.JPG
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 45
Σ'ευχαριστώ πολύ :)
Αν μπορείς,ναι...πες μου με pm.
Θα περιμένω

Μια ζωγραφιά είναι κι αυτή, αλλά καλύτερη από του Van Gogh που στολίζει τον τοίχο σας, γιατί αυτή στολίζει όλο το σπίτι και τις ζωές σας με τα ναζάκια της! Μακάρι να έχει μια καλή ζωούλα με τη νέα της μαμά:)

Την αγαπάω πάρα πολύ, γιάυτό και θα τη δώσω σε μια πολύ καλύ μου φίλη.
Έτσι θα τη βλέπω όποτε θέλω :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back