Guest User 74802
Επισκέπτης
Για τηλεφωνική επικοινωνία 6976773100.
Φιλοζωική Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Π.Φαλήρου και Ν. Σμύρνης Α.Π. 28824/28-01-14
(Υ.Γ. Ένας απο τους λόγους που έχω εντυπωσιάσει την κοπέλα είναι πως ΔΕΝ μου φέυγει ΟΥΤΕ ΜΙΑ τρίχα και έτσι δεν γεμίζω το σπίτι με τριχούλες μου!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Και με τους καλούς σου τρόπους, σωστής πριγκήπισσας, δεν μπορεί παρά σύντομα να βρεις το δικό σου σπιτάκι
κι αυτές οι πανέμορφες ματάρες που βλέπω, να λάμψουν ακόμα περισσότερο από ευχαρίστηση, χαρά και ατέλειωτα γουργουρητά

Guest User 74802
Επισκέπτης

Guest User 74802
Επισκέπτης

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Guest User 74802
Επισκέπτης
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Guest User 74802
Επισκέπτης

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
'Οσο χρειαστεί, όσο μπορείς... Αναμφισβήτητα, αξίζει τον κόπο

Guest User 74802
Επισκέπτης
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Guest User 74802
Επισκέπτης
...εγώ πότε θα βρ'ω σπίτι;;;
Ακόμα περιμένουμε μέρα-νύχτα πάνω απο το τηλέφωνο αλλά ούτε ένα τηλεφώνημα! 
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τέτοια πανύγλυκα φατσάκια δεν είναι προορισμένα να μένουν μόνα

Guest User 74802
Επισκέπτης
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Υποθέτω οτι μέχρι τώρα, θα τον έχεις ήδη πάρει τηλέφωνο και ίσως κάτι θα κατάλαβες από τη συνομιλία σας... Αν και δεν έχω βρεθεί ποτέ στη θέση να δώσω γατάκι για υιοθεσία, αντίθετα ήμουν εγώ που ζήταγα να υιοθετήσω, θα σου πω όταν είδα την αγγελία, πήρα την κοπέλα τηλέφωνο και δώσαμε ραντεβού στο δικό της χώρο, όπου με δέχτηκε, αλλά χωρίς να είναι μόνη της, όπως κι εγώ που συνοδευόμουν. Εκεί καθήσαμε και μιλήσαμε, γνώρισα από κοντά το γατάκι, υπέγραψα το συμβόλαιο δείχνοντας ταυτότητα κι έτσι μετέφερα τη μικρούλα μου στο σπίτι μου που θα γινόταν πλέον και δικό της

Επειδή δε, έτυχε να αλληλοσυμπαθηθούμε, μου εμπιστεύτηκε οτι αν κάτι δεν της άρεσε πάνω στον/ην υποψήφιο δεν είχε σκοπό να τη δώσει. Επίσης με παρακάλεσε σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αλλάξω γνώμη να της τη φέρω πίσω. Τη διαβεβαίωσα οτι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, καθότι είχα πάει αποφασισμένη. Το επόμενο χρονικό διάστημα επικοινωνούσαμε τηλεφωνικά και με e-mails για τα νέα της μικρής. Κι όταν κατάλαβα οτι εκείνη άρχισε να αραιώνει την επικοινωνία, υποθέτω καθησυχασμένη πλέον οτι το μικρό ήταν σε καλά χέρια (και από διακριτικότητα δεν ήθελα να της γίνω και τσίχλα στο παπούτσι
) δεν παρέλειψα να της πω οτι αν θέλει να μαθαίνει νέα της, μπορεί να μπαίνει εδώ στο My cat, να βλέπει το μεγάλωμά της και την πορεία της. Αυτά τα ολίγα, σχετικά με τη δική μας περίπτωση.Ελπίζω να βοήθησα κάπως κι εύχομαι κι η δική σας υιοθεσία, είτε με αυτόν τον υποψήφιο γατο-γονέα είτε με άλλον, να έχει την καλύτερη έκβαση και η μικρούλα και πανέμορφη Λάκυ να σταθεί όντως τυχερή (δικαιώνοντας το όνομά της)

Guest User 74802
Επισκέπτης
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Λογικό κι επόμενο να τα σημάδια αυτά να μην τα βρίσκεις καθόλου καθησυχαστικά.

Μάλλον καλύτερα να αργήσει λίγο ακόμα να βρεθεί ο σωστός γατο-γονιός, παρά να στενοχωριέσαι και να καρδιοχτυπάς μετά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool