Ουρεί εκτός άμμου...

mxaris

Νεοφερμένο μέλος

Ο mxaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλημέρα,
Εχω μια μικρή 7μηνων ζωηρή γατουλα, τη Νεφέλη ( αγοροκοριτσο μιλαμε )..
Ολα καλα κι ολα ωραια μαζι της αλλα όταν έρχεται η περιοδος ζευγαρώματος ουρει σε καναπέδες κτλ. Καταρχήν ειναι ούρα ή τπτ αλλο, και τελικά υπάρχει πρόβλημα? Πρέπει να το ψάξω? Δεν ειχα ποτε κοριτσι...Επίσης μου προτείνετε στείρωση ή ένεση?
Ευχαριστώ
Χάρης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στείρωση εαν δεν έχεις σκοπό να τη ζευγαρώσεις και σε καμία περίπτωση ένεση... Μην της δώσεις ορμόνες!! Άσε που η ένεση πονάει πολύ.
Κι εμένα μου λέρωνε τους καναπέδες και τα χαλιά μια Περσική που είχα παλιά και μόλις τη στείρωσα ηρέμησε. Αν πάλι θέλεις να τη ζευγαρώσεις πρέπει να κάνεις υπομονή να τη ζευγαρώσεις στο 2ο οίστρο κι αφού έχεις βρει αρσενικό και φυσικά τους μελοντικούς γονείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τη γατούλα σου!:)
Η γάτα σου ψεκάζει. Είναι χαρακτηριστική συμπεριφορά των γατιών που βρίσκονται σε οίστρο: αφήνει τη μυρωδιά της για να προσελκύσει αρσενικό.
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τη στειρώσεις. Δες και το άρθρο για τη στείρωση. Συνήθως τότε λύνεται το πρόβλημα. Σε καμιά περίπτωση μην της κάνεις ένεση καταστολής του οίστρου, γιατί είναι πολύ επιβλαβής για την υγεία.

Παιδια ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σας. Με τρομάζει λίγο η στείρωση αλλα και τι να κάνω..
Ευχαριστώ :)

Παιδια ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σας. Με τρομάζει λίγο η στείρωση αλλα και τι να κάνω..
Ευχαριστώ :)

Να μη σε τρομάζει καθόλου! Περισσότερο από όσο εμένα με τρομοκρατούσε αποκλείεται! Κι εμείς το περάσαμε αυτό και όλα καλά! Διάλεξε υπεύθυνα τον κτηνίατρο που θα κάνει την επέμβαση και όλα θα πάνε καλά;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back