Ουρολοίμωξη. Και μετά τι;;

Ναι για να την ανοιξει το κανει. Ειδικα την πορτα του μικρου μπανιου που βαζουμε τα πουλια το βραδυ την εχει κανει....
Και τις ανοιγει το σκ@τοπαιδο!

Ασε τα λαμπακια, εχω τρομαξει γιατι διαβασα για την δηλητηριαση με σπασμενα γυαλια. Ποιος ξερει ποσα ειχε φαει...:hmm: :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως δεν την πειραξε σιγουρα. Απο τα Χριστουγεννα εχει περασει ενα μεγαλο διαστημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτα τα Χριστουγεννα ειχε φαει τα καλωδια και ειχε μαδησει τα λαμπακια.
Τα προηγουμενα ειχαμε βαλει φωτακια να στολισουμε την βεραντα και ανεβαινε στο καγκελο και τα ετρωγε!και το γυαλι και το συρμα.
Ευτυχως που βαριομασταν και δεν τα αναβαμε!

χουζούρη ευχαριστώ για το λινκάκι του αίλουρου! ε
ίναι πολύ χρήσιμο.

από ό,τι βλέπω πάντως ένα μικρό μαρτύριο το τραβάμε γενικώς με τα παιδάκια μας.
εννοείται πως τα λατρεύουμε αλλά, προσωπικά, κάποιες φορές μου έρχεται να τον πνίξω όταν τον βλέπω να στρογγυλοκάθεται πάνω στο χαλί και να με κοιτάζει με βλέμμα γλαρό, αρχίζοντας το πλιτς πλιτς! από την άλλη τον λυπάμαι κιόλας γιατί μάλλον πονάει το καημένο μου :redface: ....
μου την δίνει και ο φίλος μου που γενικώς είναι της άποψης ότι τα γατιά δεν είναι για το σπίτι, οπότε αυτές τις μέρες επικρατεί ένας εκνευρισμός/γκρίνια του τύπου, τι κάνει ο κατουρλής, σταμάτησε, συνεχίζει, οι τρίχες, έχεις αλλεργία από τα γατιά (κρύωσα λόγω άνοιξης άσχετο), δεν τα χαρίσεις κλπ κλπ... σημειωτέον, ότι τα αγαπάει κιόλας από απόσταση κυρίως ψυχολογική... :lol:

το μόνο που ελπίζω είναι να είναι περαστικό.. :)

Ας γινει καλα, και ας σας κατουρησει ολο το σπιτι...:P
(βεβαια εγω τα λεω, αλλα δεν τα μαζευω...)
Καλη δυναμη!

Kαλη δυναμη κι απο εμενα! Και υπομονή. Ειναι αρωστουλης ο καημένος σου!

ευχαριστώ παιδιά!
αυτό θα κάνω, υπομονή, έστω και 6 μέρες σοφία, αρκεί να γίνει καλά!!:) :P

Εχει συγκεκριμενα σημεια που κανει πλιτς πλιτς?
Αν ναι, γιατι δεν δοκιμαζεις να βαλεις πανες εκει, ωστε οταν τα κανει να την πετας και να βαζεις αλλη?

γιατί δεν το είχα σκεφτεί :) πρώτον, αλλά και γιατί έχω μια μεγάλη υποψία ότι δεν πρόκειται να το εκτιμήσει ιδιαίτερα και θα πάει για πλιτς πλιτς αλλού!!!! συν ότι φοβάμαι ότι με αυτόν τον τρόπο του δίνω το οκ να κάνει πλιτς πλιτς εντός της οικείας μας, που μας έχουν βγει τα χέρια με την παλιοσφουγγαρίστρα πάνω κάτω.... !!!! :)

Καλο ειναι εαν μπορεις και το αντεχει κι αυτος να τον περιορισεις σε ενα δωματιο μεχρι να τελειωσει η θεραπεια του. Μετα καθαρισε με ξυδι τα σημεια που εκανε τσισα για να μην ξαναπαει εκει.

Καλή δυναμη κι από εμενα!!! Κι ευχομαι με την αποθεραπεία να λήξει και το πρόβλημα!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back