Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η τροφή που σου έδωσε η γιατρός είναι πάρα πολύ καλή και βοηθά σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Η πρόληψη είναι πολύ καλή σκέψη να όμως που καμοια φορά ότι και να κάνουμε τα ζωάκια μας αρρωσταίνουν. Ο γάτος μου είναι στειρωμένος και κάποια στιγμή παραπονιόταν όταν τον χαϊδεύαμε στην περιοχή της ουράς. Το είπα στον γιατρό και μου έδωσε ένα σωληνάριο URO-PET. Είναι μια πάστα που βοηθάει και που ο Ατσίδας τρελαίνεται για την γεύση της. Ρώτα τον γιατρό σου αν κάνει για την περίπτωση σας. Καλή ανάρρωση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marianthw
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..δες το αρθρο που βρισκομαστε..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elion
Νεοφερμένο μέλος
ο Λαέρτης σε ευχαριστεί για τα καλά σου λόγια

marianthw
το καλύτερο είναι να τον δει ξανά η γιατρός του, το αιματάκι στα ούρα (σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιατρών μας) μπορεί να είναι από κάποια πετρούλα που έφυγε με τα ούρα και τον πλήγωσε.
Υπομονή και μόνιμη παρακολούθηση, αν του ξανασυμβεί σε αργία προτείνω να τον πας σε κάποιο από τα νοσοκομεία ζωων για πρώτες βοήθειες, είναι επικίνδυνο να μην μπορεί να ουρήσει και το περιθώριο που μου είχαν δώσει εμένα ήταν 24 ώρες το πολύ.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν παίρνεις κανα τηλ. τον γιατρό?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marianthw
Νεοφερμένο μέλος
ελπίζω να αναρρώσει πλήρως ο χαρούλης μου να ηρεμήσω και εγώ λιγάκι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elion
Νεοφερμένο μέλος
Μη σε τρομάξει αν χάσει λίγο τρίχωμα στο σημείο που βάζεις την κρέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marianthw
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Elion
Νεοφερμένο μέλος

tsafious
Νεοφερμένο μέλος
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
tsafious
Νεοφερμένο μέλος
Γενικότερα τον είχα βρει σε πολύ κακή κατάσταση και είναι ένας ''ξεχωριστός'' γατούλης (είναι κομμένο το πίσω αριστερό του ποδαράκι) έτσι δεν μπορεί να κινείται πολύ με αποτέλεσμα έχει τάση να παίρνει βάρος,είναι και λαίμαργος, έτσι ο γιατρός πρότεινε να μην γίνει στείρωση γιατί φοβάται για το ζάχαρο του.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΚΟΡΑΛΙΑ
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΚΟΡΑΛΙΑ
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα.Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τον γάτο σου.Να ξέρεις πάντως ότι τα εμφιαλωμένα νερά έχουν πολύ υψηλές τιμές σε μαγνήσιο,κάτι που είναι πολύ επιβαρυντικό για τον σχηματισμό ουρόλιθων.Απο αυτά που έχω δει,μόνο το Κορπη,έχει χαμηλές τιμές.![]()
Πουπουλίνα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την πληροφορία. Ηδη χθες το βράδυ εγχειρίστηκε και αναρρώνει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θα ενημερώσω.

Elion
Νεοφερμένο μέλος
είναι φυσικό να είσαι ανήσυχη όπως ήμουν και εγώ, όμως ο Λαέρτης μου εξακολουθεί, από το Σεπτέμβρη που χειρουργήθηκε, να είναι περδίκι και από τσισάκια ... άλλο τίποτα, το ίδιο εύχομαι και για τον Όλιβερ!!
Θα χρειαστεί να τον φροντίσεις λίγο μετά το χειρουργείο αλλά το αποτέλεσμα θα ανταμείψει και εσένα και εκείνον.
Πολλές πολλές ευχές για τα καλύτερα αποτελέσματα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Anastasiya
- Asgardian
- {~*1rèNe*~}
- Σμαραγδα21
- manose
- Nicole1987
- Apostolhs1
- tammy
- NickosVx
- Zoro-mpoy
- Lia_cha
- tasos_perama
- Nikos90
- stavchr
- Elli M.
- Ζεν
- efistrnet
- Κώστας Δ
- Lilina7
- dorita22
- Ljosberinn
- thlevoas
- aristonfot
- pepper
- mayrh gata
- annapapd
- AntzelaRu
- Kate10
- kat-cats
- roccohooshie
- Claire Rentfield
- nasstazia
- rouli726
- ΕΛΑ
- ΦΛΩΡΑ
- MarkTs
- giannisvitara
- Frosita
- Armin
- ditiel
- feifairy
- johnycola
- Marinank
- Selina Kyle
- Lord Kratos
- JoannaK
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool