Ουρολογικό σύνδρομο γάτας

Απάντηση: Πρόβλημα με το γατάκι μου!!!!

ο κτηνιατρος παλι δε το σηκωνει ειναι και αργα,πηρα το λιμεναρχειο τηλ,αν εχει δελφινι αυριο για λερο,μου ειπαν οτι δεν ξερουν γιατι ισως εχει απαγορευτικο λογω καιρου 8 μποφωρ εχουμε γμτ,το πρωι θα ξερουν,τα εχω βγαλει στην αυλη να παιζουν,δεν αντεχω να το βλεπω,μπαινω-βγαινω εξω,τα κοιταζω,τα ιδια ειναι,εστειλα τα μικρα σε μια φιλη να μην ειναι εδω να το βλεπουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαβασα το προβλημα σου καιπραγματικα στεναχωριεμαι για το γατακι,ειναι οδυνηρο να βλεπεις το γατακι που μεγαλωσες με τοσο αγαπη και στοργη να το βλεπεις να ποναει και ο γιατρος να σου λεει οτι δεν μπορει να γινει τιποτα.Τελος παντων,εγω ξερω μια κλινικη στην Ραφηνα θα ρωτησω τον μπαμπα μου και θα μαθω λεπτομερειες και θα σου γραψω αμεσως.Κουραγιο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια ιδέα μήπως και βοηθήσει..Μήπως υπάρχει στο νησί κάποιος στρατιωτικός κτηνίατρος ή έστω και συνταξιούχος για να βοηθήσει ώσπου να έρθεις Αθήνα??

Νοσοκομειο Ζωων Αθηνων 24 ωρες λειτουργιας καθε μερα ολο τον χρονο
Υπευθυνος:Χριστοπουλος Ιωαννης
Διευθυνση:21 χλμ Λεωφ. Μαραθωνος
Τηλεφωνο:2106038023
Τ.Κ19009
www.vetnet.gr

Ελπιζω να βοηθησα!!!Φιλησε μας το γατακι...καληνυχτα!!!!

δυστυχως δεν εχουμε τιποτα,αυτη τη στιγμη που σας γραφω,τα εχω βαλει μεσα στο σαλονι,κι ολα τα αδελφακια του,το πλενουν,το νιωθουν οτι ποναει,εκεινο γουργουριζει,ομως δεν εφαγε σημερα το βραδυνο του,δεν παιζει οπως το πρωι,τουλαχιστον μεχρι το πρωι επαιζε,ενα πραγμα παρακαλω τον θεο,αν ειναι να το παρει,να το παρει ετσι γουργουριζοντας,δεν αντεχω να το βλεπω να ποναει.

Παιδια,εχει κτηνιατρο στην Λερο.Στη Λερο θελει η γυναικα να φτασει.Οχι στην Αθηνα.

τι να πω..δεν έχω λόγια.Μήπως προσπαθήσω να επικοινωνήσω αν θες με γνωστό μου στη Σάμο κτηνίατρο,αν μπορεί να έρθει Πάτμο?? Δεν είμαστε μακριά.

Ειναι πολυ συγκινιτικο που τα αδελφακια του το συμπονουν.Η κτηνιατρικη κλινικη στην Ραφηνα ειναι παρα πολυ καλη.Βεβαια ομως ειναι πολυ μακρια...Θα ψαξω για κατι αλλο......

Νοσοκομειο Ζωων Αθηνων 24 ωρες λειτουργιας καθε μερα ολο τον χρονο
Υπευθυνος:Χριστοπουλος Ιωαννης
Διευθυνση:21 χλμ Λεωφ. Μαραθωνος
Τηλεφωνο:2106038023 begin_of_the_skype_highlighting 2106038023 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 2106038023 begin_of_the_skype_highlighting 2106038023 end_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlighting
Τ.Κ19009
www.vetnet.gr

Ελπιζω να βοηθησα!!!Φιλησε μας το γατακι...καληνυχτα!!!!

σ ευχαριστω πολυ,πηρα τηλεφωνο,μου ειπε μια κοπελα πολυ ευγενικη να ειναι καλα,οτι μαλον εχει ενα ειδος φυμωσης και πρεπει να καταφερω να κατεβασω το πεος του,να βγει δλδ απ το πετσακι,το εκανα τωρα που κοιμαται,το δεχτηκε δεν εδειχνε να ποναει,το πουλακι φανηκε προς τα εξω κι εβγαλε μια σταγονιτσα,ομως το γατακι κοιμαται δεν σηκωθηκε για πιπι,πιεσα και τη κοιλιτσα ελαφρα οπως μου ειπε,αλλα δεν εβγαλε ουρα,ηρεμο ειναι και κοιμαται τωρα,τουλαχιστον δε κλαιει,δε ξερω τι να πω,μακαρι ν αντεξει μεχρι τις 30 του μηνα.

Κουράγιο ρενακι, ενημέρωνέ μας. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να αντέξει ο μικρός μέχρι να βρεις κάποιον γιατρό.

μολις με πηρε τηλ κι ο κτηνιατρος απο λερο μου ειπε να προσπαθησω να το κανω να ουρησει,με τον τροπο που μου ειπαν και στο αττικο ιατρειο που τηλεφωνησα,το μονο που υπαρχει στην πατμο μου ειπε ειναι ενεσεις ευθανασιας σε περιπτωση που υποφερει το ζωο.τις εχει δωσει σε δικο του ανθρωπο εδω μου ειπε που μπορει να τις κανει,δε θελω ρε παιδια,τοσο γουργουριστο γατακι να το παω να κοιμηθει.

σ ευχαριστω πολυ,πηρα τηλεφωνο,μου ειπε μια κοπελα πολυ ευγενικη να ειναι καλα,οτι μαλον εχει ενα ειδος φυμωσης και πρεπει να καταφερω να κατεβασω το πεος του,να βγει δλδ απ το πετσακι,το εκανα τωρα που κοιμαται,το δεχτηκε δεν εδειχνε να ποναει,το πουλακι φανηκε προς τα εξω κι εβγαλε μια σταγονιτσα,ομως το γατακι κοιμαται δεν σηκωθηκε για πιπι,πιεσα και τη κοιλιτσα ελαφρα οπως μου ειπε,αλλα δεν εβγαλε ουρα,ηρεμο ειναι και κοιμαται τωρα,τουλαχιστον δε κλαιει,δε ξερω τι να πω,μακαρι ν αντεξει μεχρι τις 30 του μηνα.

Αν εχει ουρολιθιαση και εχει φραξει η ουρηθρα,μεχρι της 30 δεν θα αντεξει καλη μου φιλη.Εφοσον δεν μπορουν να βγουν τα ουρα,πεφτουν σε κωμα.https://www.mypetz.gr/%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82-fus-70833/
Τα ουρα πρεπει πασει θυσια να βγαινουν.

τι να πω..δεν έχω λόγια.Μήπως προσπαθήσω να επικοινωνήσω αν θες με γνωστό μου στη Σάμο κτηνίατρο,αν μπορεί να έρθει Πάτμο?? Δεν είμαστε μακριά.

αν μπορει να ερθει εδω γιατρος απο σαμο φυσικα και θελω το ρωτας?εχει ομως 8 μποφορ πως θα ρθει?σ ευχαριστω πολυ παντως,μακαρι να ρχοντανε να του βαζε εναν καθετηρα τουλαχιστον.

αυτο που συμβαινει τωρα μονο αν το βλεπατε θα το πιστευατε,ολα τα αδελφακια του,τον ζουπανε με τα χερακια στη κοιλιτσα,σαν να θελουν να τον ανακουφησουν,ειναι συγκινητικο να βλεπεις τοση αγαπη απ τα ζωα.το μονο που με ηρεμει ειναι οτι κοιμαται γουργουριζοντας,η ψυχουλα μου.το πορτοκαλακι μου.

:( Το καημενούλι..

το εχω στην αγκαλια μου,δεν αντεχω να το βλεπω να κλαιει,ποναει αυτο γαμωτο,δε μπορει να ηρεμησει το δυστυχο,τι να κανω ρε παιδια τι να κανω?ειναι κι η μικρη εδω και κλαιμε παρεα,να το παω για ευθανασια αυριο,δε το χω ξανακανει ποτε ποναει το ζωο?

Όχι,απο όσο ξέρω η ευθανασία δεν πονάει.Αν,το τονίζω,ΑΝ δεν υπάρχει σωτηρία,καλύτερα ευθανασία απο το να βασανίζεται.Όμως το αν υπάρχει σωτηρία ή όχι,μόνο γιατρός μπορεί να το πει.

ειναι απο καναπε σε καναπε και προσπαθει να ουρησει,κλαιγοντας,για να μιλαω για ευθανασια,εγω που ποτε δεν την εχω κανει,ουτε την εγκρινω γενικα φαντασου πως ποναει.απ την αλλη λεω να σταματησουν τα μποφορ να φυγω,σε κανα δυο μερες που θα παει θα ηρεμησει ο καιρος απ την αλλη το βλεπω και μαυριζει η καρδια μου.κι απ οτι μου ειπε ο κτηνιατρος μονο αυτο υπαρχει εδω,ευχομαι κανεναν να μην ερθει στη θεση μου.

Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω.Εγώ αυτη τη στιγμή αν ήμουν στη θέση σου,θα προσπαθούσα να κάνω αυτά που σου είπε ο γιατρός απο το τηλέφωνο...κάτι τελοσπαντων μπας και ξεφράξει.:( Μπορεί να γίνει χειρότερα;Δεν νομίζω..

το πιεσα ρε γαμωτο τιποτα ποναει,σου εστειλα και πμ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back