Ουρολογικό σύνδρομο γάτας

Απάντηση: Πρόβλημα με το γατάκι μου!!!!

πηρα τηλεφωνο την κοπελα να ρθει για ευθανασια,δεν ειμαι καλα γμτ,ποτε δε το χω κανει αυτο σε ζωακι,κανεις να μην ερθει σ αυτη τη θεση ποτε,σημερα μονο νερο ηπιε,με κοιτα μες τα ματια σαν να μου λεει κανε κατι ποναω.εχω γινει κουρελι εντελως.συμπαρασταση μονο απ τα παιδια μου εχω που τελικα ειναι πιο δυνατα απο μενα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:cry_x::cry_x::cry_x::cry_x:To μπορεις ακομανα του συμπαρασταθεις:console::console::console::console:Ο καιρος τι λεει θα ηρεμησει???Αλλα κια να ηρεμησει πως ειναι σιγουρο πως θα αντεξει μεχρι τοτε...Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μιλησα με το γιατρο πριν απο λιγο και ειπε πως ζουν χωρις ουρα απο 48 ως 72 ωρες,ειναι ετσι ηδη απο χτες,αλλα επειδη ειναι μικρο μπορει να αντεξει μεχρι 4 μερες,βεβαια μετα θα εχει προβληματα αλλα εφοσον τα ουρα πανε στο αιμα του,ουραιμικο κωμα καπως ετσι το ειπε.
στη κοπελα αυτη που θα ρθει της εχει δωσει γιαυτο το λογο ενεσεις ευθανασιας,δε την ξερω προσωπικα,μακαρι να μπορουσε να βοηθησει το ζωακι μου.τωρα κοιμαται η ψυχη μου,οταν πηγαινω πανω της γουργουριζει μ οσο κουραγιο της εχει μεινει.δε θελω να κλαιω πανω της,το χω γεμησει δακρυα το καημενο,και τ αλλα το πλενουν,το κοιτανε,δε παλευετε ολο αυτο.

πηγα το γατακι στη χωρα(περιοχη που ειναι το μοναστηρι).ηταν μια κυρια εκει γερμανιδα μεγαλης ηλικιας,καποτε δουλευε σε κτηνιατρειο στη γερμανια απ οτι μου ειπε,καναμε οτι μπορουσαμε,ειχε τα παντα εκει,του καναμε ναρκωση προσπαθησαμε να του βαλουμε καθετηρα,δεν εμπαινε,το γατακι ποναγε παρ ολη τη ναρκωση,του αυξισε τη δοση ξαναπροσπαθησαμε να βαλουμε καθετηρα,ηταν μικρο το πουλακι και δεν εμπαινε,του εδωσε ενα φαρμακο ενεσιμο μπας και ουρησει,το πιεσε αλλα τιποτα,το μονο που εκανε ρε παιδια,ηταν να γουργουριζει,δε το χω ξαναδει αυτο ναρκωμενο γατακι να γουργουριζει.με ρωτησε να θελω να το κοιμησουμε σημερα η να περιμενω μεχρι αυριο,αλλα με προηδοποιησε οτι οταν ξυπνησει θα ποναει,πηρα την βαρια αποφαση να το κοιμησω,το νανουρισα πρωτα,το φιλησα,το γεμησα δακρυα,και τωρα ειναι στην αγκαλια του θεου,εκεινου του θεου που πιστευω πως περνει κοντα του τους αγγελους,γιατι τα ζωα μονο αγγελοι μπορει να ειναι.
σας ευχαριστω ολους για την αγαπη σας να ειστε εσεις και τα γατακια σας παντα καλα.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Καλο μου γατακι
που η καρδουλα σου ηταν σαν καραμελακι,
μην ξεχασεις την γλυκια μανουλα σου
να 'ναι παντα στην καρδουλα σου.

Η τελευταια σου στιγμη
να μεινει στην καρδουλα σου χαραγμενη παντοτινη,
δεν σε γνωρισαμε
μα σ' αγαπησαμε!!!

Η μανουλα σου σ' αγαπαει πολυ
γιατι μας αφησες γιατι?

Κανε μας μια χαρη καλο μου
νοιαζομαστε την μανουλα σου
με την γλυκουλα την καρδουλα σου
να την επισκεπτεσαι στα ονειρα της,καλο μου!!!!

Σε χαιρεται με θλιψη μεγαλη
μα λυση δεν υπηρχε αλλη.

Μην μας ξεχασεις ποτε
αντιο γατουλι μας παντοτινε....

Κουράγιο!:cry_x:

Κάνατε ότι μπορούσατε! Ήταν σωστή η απόφαση από το να υποφέρει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back