Ουστ ουστ (...στους ανθρώπους)

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Χθες εμφανίστηκε ένας καινούργιος μικρός γατούλης στη γειτονιά. Μπεζ πανέμορφος και πεινασμένος. Τον πήρα στον κήπο και τον τάισα. Αφού έφαγε άρχισε να περιφέρεται, μέχρι που τον είδε ο γείτονας στα όρια του δικού του κήπου με τον δικό μου... Μετά από λίγο τον έψαχνα. Άφαντος ο γατούλης! Με βρήκε ο γείτονας, ο οποίος αφού μου είπε αν τον θέλω να τον πάρω μέσα στο σπίτι μου (!!!), με ενημέρωσε ότι του έκανε ψιψι και όταν αυτός ήρθε κοντά, τον άρπαξε και τον πήγε 2-3 σπίτια μακριά "φοβίζοντάς τον" (έτσι είπε...). Δεν θέλει λέει γάτες στον κήπο του, διότι η γυναίκα του είναι έγγυος. "Δεν μπορώ να τους κάνω κακό, δεν τα θέλω όμως, αν θέλετε πάρτε τα μέσα".
Ο γατούλης φυσικά ξαναγύρισε και μετά από λίγο τον άκουγα να τον διώχνει φωνάζοντας ΟΥΣΤ. Προφανώς του μόλυνε τον αποστειρωμένο κήπο του!!! Τώρα εξηγούνται πολλά. Τώρα εξηγείται πώς εξαφανίστηκε ο κακομοιρογατούλης ο οποίος τάιζα και συνήθως κοιμόταν στον κήπο του γείτονα.΄Μακάρι να ξερα που είναι...
Η ερώτηση είναι μία: επειδή η αποκάτω εγκυμονεί, πρέπει να εξοντωθούν/εκδιωχθούν όλα τα ζώα του περιβάλλοντος χώρου?? Και παιδιά μιλάμε για Άλιμο, περιοχή δίπλα σε τεράστιο πάρκο, εξοχή. Υπάρχουν πολλές γάτες!!! Πρέπει να φύγουν επειδή αυτή είναι υστερικιά;; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΛΙΣΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ??? ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη αρωστοφοβία (1η στην Ε.Ε. σε κατανάλωση αντιβιοτικών), άγνοιας και προκατάληψης. Θα έλεγα και πιο απλά ότι υπάρχει μεγάλη μ.......α! Κα΄τι σαν τη γειτόνισσα μου και ο κύριος. Αλλά αυτή τουλάχιστον είναι και ηλικιωμένη! Τι μπορείς να κάνεις όμως? Κάθε γειτονιά με το μ....α της!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πρόβλημα είναι ότι στο συγκρότημα που μένω δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ φιλόζωος! ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ!

Οντως Βικτώρια....! Εμείς ευτυχώς στο Χαλάνδρι μέχρι τώρα δεν έχουμε πρόβλημα! Ειδικά εκεί που μένουν οι δικοί μου είναι γατοπολυκατοικία! (Υπάρχουν και ευχάριστα τουλάχιστον). Ο μπαμπάς μου ταϊζει τώρα τις γάτες συντροφιά με τα παιδάκια (3 και 5 ετών) της γειτόνισσας του.

Aυτό το θέμα περί εγκυμοσύνης καταντάει υστερία!! Tα ζω από 1ο χέρι και έχω φρίξει από την ασχετοσύνη του κόσμου. Tί του φταίει του ηλίθιου, το κακόμοιρο γατάκι που απλά περιφέρεται στο κήπο του; Πώς μπορεί να πάθει κάτι η γυναίκα του, απ'τον αέρα;
Στο κάτω-κάτω, κήπο έχει, τί περιμένει; Nα μη μπαίνουν γάτες (και όχι μόνο) μέσα; Aν φοβάται τόσο πολύ, ας βάλει ένα πλέγμα.
Aς βάλει σκιάχτρο! Tί να πώ; Aπ΄το να κάθεται έξω και να κάνει "ξουτ" σε κάθε γάτα που θα κάνει το λάθος να πατήσει μέσα στον πολύτιμο κήπο του, καλύτερα....

Έτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ GEMINI!!!!!! ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ! ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό το θέμα περί εγκυμοσύνης καταντάει υστερία και όχι μόνο με τις γάτες! Ενα φυσιολογικό γεγονός ειναι και η εγκυμοσύνη έλεος!:) Μετά ακουλουθεί και η υπεπροστασία των παιδιων....Ουστ!

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας... Όλο το ανθρώπινο γένος δεν αξίζει τίποτα. Έχουμε καταντήσει καταστροφείς, δυνάστες...

Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας... Όλο το ανθρώπινο γένος δεν αξίζει τίποτα. Έχουμε καταντήσει καταστροφείς, δυνάστες...
Το χειρότερο είδος στο ζωικό βασίλειο: άνθρωπος!
Ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί καλοί. Ευτυχώς! Και ο κύριος αυτός αν φοβάται τόσο πολύ να μην πάθει τίποτα η γυναίκα του να πάει σε άλλο πλανήτη. Εδ΄ω υπάρχει μόλυνση περιββάλοντος, χημικές ουσίες, μεταλλαγμένες τροφές κ.α. . Ας μεταναστευσει αυτός και οχι οι γατες.

Ώρες-ώρες, αισθάνομαι κι εγώ το ίδιο κακιά με τον ηλίθιο γείτονα της chouzouri. Kι εγώ λόγω εγκυμοσύνης, διώχνω την γατούλα μου απ'το σπίτι. Γιατί τελικά, όποιοι και να'ναι οι λόγοι, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Kαι παρόλο που της βρήκα ένα καλό σπίτι που θα περνάει το ίδιο καλά με'μας (ίσως και καλύτερα), οι τύψεις μου είναι πολλές.
Aλλά, χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, δυστυχώς οι λόγοι είναι πια πολλοί. Kαι το θέμα του τοξοπλάσματος είναι πλέον παρελθόν διότι μετά από εξετάσεις ανακάλυψα ότι το έχω νοσήσει στο παρελθόν και τελικά έχω αντισώματα. Tί ειρωνία, εε; :/:
Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι η Σούμη καλύπτει την θέση ενός παιδιού και τώρα που αυτό έρχεται, πρέπει η Σούμη να φύγει. Άλλο το παιδί, άλλο το ζωάκι. Aλλά από τη στιγμή που είναι οι συνθήκες έτσι και τα 2 μαζί δεν μπορούν, εκ των πραγμάτων, να συμβιώσουν, δίνω προτεραιότητα στο παιδί. Aυτό με κάνει κακό άνθρωπο;
Δεν ζητάω τη συμπαράστασή σας, ούτε την κατανόηση. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς (ίσως οι περισσότεροι) ήδη με κατακρίνουν χωρίς να ξέρουν όλα τα γεγονότα. Aπλά αισθάνομαι την ανάγκη να εξωτερικεύσω τις σκέψεις μου.
Πάντα θα μετανιώνω και πάντα θα αισθάνομαι ένα τσίμπιμα στην καρδιά όταν θα την σκέφτομαι ή όταν θα βλέπω τις φωτογραφίες της. Kι έχω φροντίσει τους τελευταίους μήνες να βγάλω πάρα πολλές, για να την θυμάμαι σε κάθε της διάθεση και στάση.
Tουλάχιστον όμως ξέρω ότι δεν την παράτησα στην τύχη της, αλλά έκανα ό,τι το δυνατόν καλύτερο γι'αυτήν....

Πάντως δεν την παρατάς Gemini και ούτε ακριβώς "τη διώχνεις". Η αληθεια ειναι πως το μωρο θα χρειαζεται το 100% της προσοχης σου ιδιαιτερα τους πρωτους μηνες, και η Σουμη θα παραμελουνταν. Εγω δεν σε κατακρινω πάντως. Αφου δεν μπορεις ¨η ακομα και δεν θελεις-θελετε με το ζορι δεν γινεται και τωρα φροντιζεις και για το καλυτερο δυνατο για τη Σουμη.
Παντως εγω (και πιο πολύ ο αντρας) χωρις το Σιβα δεν μπορουμε! Στο Σιβα δεν αρεσουν τα παιδια ομως, αλλα θα συνηθισει!
υσ. αλλο ομως με τον κυριο που αναφερει η Βικτωρια που φοβαται "μην μολυνθει" χωρις καν να τις εχει σπιτι του!

Εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί να φύγει η Σούμη??? Μήπως είναι μέσα σας το πρόβλημα;;; Είμαι μπερδεμένη διότι φαίνεται ότι βασανίζεσαι πολύ με αυτή σου την απόφαση...

Tο πρόβλημα, εξ'αρχής, δεν ήταν μόνο το θέμα του τοξοπλάσματος αλλά και πολλά άλλα. Kαι παρόλο που τώρα σβήσαμε κάθε αμφιβολία για τοξόπλασμα, όλα τα υπόλοιπα παραμένουν. Tο έχουμε συζητήσει πολλές φορές με τον άντρα μου και τώρα πια συμφωνώ κι εγώ γι'αυτή την απόφαση. Δεν έχουμε επιλογές. Δεν είναι μια βιαστική απόφαση, δεν είναι η εύκολη λύση. Πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου εύκολη λύση. H εύκολη λύση θα ήταν αν την παράταγα στους γονείς μου που έχουν αυλή. Aλλά ξέρω καλύτερα απ'όλους την Σούμη και ξέρω ότι εκεί δεν θα κάτσει.
Kάτι που θα έλυνε κατά πολύ (όχι όμως τελείως) τα χέρια μας, θα ήταν να μετακομίζαμε σε άλλο σπίτι, κάτι που το είχαμε στο νου μας από πριν. Aλλά τώρα που προέκυψε η εγκυμοσύνη, αυτό δεν γίνεται ME TIΠOTA!

Χουζουρη, πολυ εκνευριστηκα με τον γειτονα σου!!!! :mad: Πραγματι αυτη η φοβια των ελληνων για το καθε τι, που υπαρχει καποια προκαταληψη αλλα δεν καθονται να ψαξουν αν ειναι ξεπερασμενη η οχι, κατανταει σπαστικη!!!!Εγω που μενω σε χωριο ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα! Ακομα και η κολλητη μου που σπουδαζει γιατρικη (3 ετος, χωρις να χρωσταει κανενα μαθημα) και υποτιθεται εχουν κανει για το τοξοπλασμα, μου λεει ''Δεν φοβασαι μη σε κολλησουν κατι απο τις τριχες τους οι γατες σου?'' Ειλικρινα τσαντιζομαι, αλλα δεν θελω να της απανταω, βαρεθηκα! 'Η δυο αλλες φιλες μου οταν ειχαμε βγει σε μια πιτσαρια να φαμε και ηρθε ενα αδυνατο, πεινασμενο γατακι και ζητουσε να φαει. Του εδινα εγω το ζαμπον της πιτσας και το ψωμακι, το χαιδευα, οποτε λενε αυτες αχου τι ωραιο γατακι, τι χαριτομενο! Να το παρουμε σπιτι μας (ειπε η μια που μας φιλοξενουσε) Ομως οταν πηγαν να το χαιδεψουν, το χαιδευαν με το ποδι!!!!! :mad: Και τοτε δεν αντεξα και τους λεω ''συγνωμη πως θες να το παρεις σπιτι σου αν αηδιαζεις και συγχαινεσαι να το αγγιξεις????'' ''Αχ εχεις δικιο'' μου απαντησε γελωντας! :mad: :mad: :mad:

Καλά οτι η κατάσταση είναι τραγική με τους Έλληνες είναι γνωστό τοις πάσι. Τα ακούω κι εγώ απο την "πεθερά" μου και μου δίνει στα νεύρα. Όλο μου λέει με ένα τελείως ηλίθιο υφάκι γιατί δεν δίνω τη γάτα μου! :mad:
Καλά lactoula πολύ σπάστηκα με τις 2 φίλες σου. :mad:
Ή με το γείτονα της Βικτώριας :mad: Τουλάχιστον αυτός θα ησυχάσει σε μερικούς μήνες ελπίζω...
Γενικα είμαι και οξύθυμη πολύ, όποτε ακούω τέτοια γίνομαι ταύρος σε υαλοπωλείο!!! :mad:

Michelle δεν τον βλέπω να ησυχάζει. Μετά θα έχει να προσέχει μην καταπιεί καμία τρίχα του γάτου ο.... μπέμπης. Ε, ρε βούρδουλας που χρειάζεται!!!

Ναι εχεις δικιο χουζουρι, δεν νομιζω να αλλαξει η συμπεριφορα του γειτονα σου οταν γεννησει η γυναικα του! :( Θα φοβαται μη καταπιει καμια τριχα, μετα οταν θα μπουσουλαει-περπαταει το παιδι θα φοβαται μην τα ακουμπησει τα γατια κ.τ.λ. Απλα βρισκει αφορμες για να μην αφηνει τις γατες..

Keep an eye και αν δεις τίποτα επιλήψιμο κάντου μήνυση. Δικηγόρος είσαι, οπότε δεν θα σου κοστίσει και πολλά... ;)

Νομίζω ότι πολλές φορές είναι δικαιολογίες οι φόβοι παρά φόβοι μην συμβεί κάτι. Μοιάζει σαν στη θέα της γάτας να ενεργοποιείται μέσα τους κάτι που τους εκπέμφθηκε σε μικρή ηλικία και καταχωρήθηκε στο υποσυνείδητο. Στους άντρες μερικές φορές φταίει που όταν ήταν παιδάκια τα κοροϊδεύανε περνώντας στο υποσυνείδητο, τη γάτα ως κάτι που μπορεί να γίνει αιτία για την ταπείνωση τους . Τους κάνανε πλάκα του στυλ ΄΄Που είναι το πουλάκι σου που είναι; Αα δεν έχει πουλάκι το έφαγε η γάτα χα χα χα βγάλτο να δούμε έχεις πουλάκι; δεν έχεις΄΄. Δεν ξέρω αν ακόμα γίνονται τέτοια αλλά αν κάποιος είναι κάποιας ηλικίας πιθανόν να του τα έχουν κάνει. Σ αυτή την περίπτωση το παιδί νιώθει ντροπή που την αντιστοιχίζει με τη γάτα.
Για τα δε σκυλιά, νομίζω γίνεται και σήμερα το εξής: ΄΄Φάε το φαΐ σου γιατί θα φωνάξω τον Αζορ να το φάει αυτός…και θα φάει και σένα μαζί γιατί ο Αζορ τα κακά παιδάκια τα τρώει έλα Αζορ έλα να φας το κακό παιδάκι…ααα τι κακό παιδάκι που στεναχωρεί τη μανούλα έλα Αζορ…΄΄ Μερικές φορές κάτι τέτοια πληρώνουν οι κακόμοιροι οι Αζορ χωρίς να έχουν ιδέα.

Δίκιο έχεις βρε Θανάση. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτή την εξήγηση :confused: Iσως σε κάποιους να υπάρχει σαν βίωμα. Aλλά δεν δικαιολογεί τίποτα κανέναν. Πολλοί άνθρωποι είναι απλά μαυρόψυχοι. Δεν τους αξίζει να ζουν καν και αυτοί τρώγονται με τα ρούχα τους. Περιμενω να έρθουν μια μέρα οι εξωγήινοι και να μας φάνε.:mad: μπας και γλυτώσει ο πλανήτης... Aυτό αξίζει στο ανθρώπινο είδος αλλά δεν το βλέπω να γίνεται... Oσο για το γείτονα αξίζει Oσκαρ M......ς. Tι να πω... Mακάρι να μην είναι άτυχο το γατάκι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back