ladycat
Διάσημο μέλος
εγω εχω κολλησει τον γκρινιαρη μου κ μαλιστα 2 φορες ο κακομοιρης οταν ημνουν αρρωστη με πυρετο ερχοταν καθοταν πανω μου να με ζεσταινει κ εγω η κακουργα του μετεδιδα αθελα μου τα μικροβια 2 φορες αρωστησε εξαιτιας να παει το βρωμοκρυο κ να μην ξαναγυρισειΑρχική Δημοσίευση από Όλγα Veggie:Tι ευχάριστο νέοKαι είχα μια ανησυχία για αυτό το γατάκι. Tέλεια!!! Mπράβο Bικτώρια, νασαι καλά!
Aφήστε που είναι γνωστό αλλά κάνουν πως δεν το ξέρουν, οτι ο άνθρωπος κολάει τη γάτα κρυολόγημα κλπ ενώ το αντίθετο δε συμβαίνει. Aγνοια και προκατάληψη είναι η πηγή όλων των κακών. Kρίμα![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα αδέσποτα σκυλιά σκοτώνονται επιτόπου με απάνθρωπα μέσα
Πεκίνο: Έως και 500.000 σκυλιά σε επαρχία της ανατολικής Κίνας αντιμετωπίζουν κίνδυνο εξόντωσης έπειτα από τους θανάτους 16 ανθρώπων από λύσσα τους τελευταίους οκτώ μήνες, μεταδίδουν τοπικά μέσα.
https://tech.pathfinder.gr/tech/205388.html
anabou
Διάσημο μέλος
Α, ούτε κι εγώ το ήξερα αυτό! Δηλαδή πέρυσι που είχε αρρωστήσει ο Σάκης μου μάλλον εγώ τον κόλλησα! Κι αυτά είναι τόσο καλά, όταν δεν μας βλέπουν στα καλά μας κολλάνε πάνω μαςΑρχική Δημοσίευση από Ismini:Ολγα εγω πραγματικα δεν γνωριζα οτι μπορουμε να κολλησουμε τις γατες μας καποια ιωση...Ευχαριστω παντως και απο δω και στο εξης θα προσεχω, μιας και οι περισσοτερες γατες εχουν την ταση οταν ειμαστε αρωστοι να μας πλησιαζουν περισσοτερο.
Θα είμαι πιο προσεκτική στο εξής!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eλπίζω να μην σας δίνω λάθος πληροφορίες
Tο να το ξέρω μόνο εγώ μου φαίνεται περίεργο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Υπάρχει πολλή προκατάλειψη για ότι αφορά τις γάτες και αυτό δεν συμβαίνει τώρα.. πάντα έτσι ήταν.. Το θυμάμαι εγώ απο παιδί αυτό..
Το θεμα είναι τι κάνουμε εμείς οι άνθρωποι όταν μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε κάποια πράγματα.. και εγώ έτσι δεν ήμουν;;; 'Ολα τα ζώα καλά και άγια εκτός απο τις γάτες..
Τελικά έφτασα 35 για να καταλάβω πόσο λάθος ήμουν..
Μήπως τελικά παραμένουμε με παροπίδες για όλη μας την ζωή και αυτό γιατί δεν θέλουμε να δούμε τίποτα άλλο εκτός απο αυτά που μάθαμε και βιώσαμε σαν παιδιά...
Θα έλεγα λοιπόν ότι οι περισσότεροι είναι στενόμυαλοι, (μερικοί δεν έχουν καθόλου μυαλό, οπότε δεν έχουν και αυτό το πρόβλημα)..
Το χειρότερο για μένα είναι όταν κάποιος το παίζει "φιλόζωος", αλλά κάνει διακρίσεις... στα ζωα που αγαπάει, σε αυτά που θέλει να έχει κοντά του και σε αυτά που κάνει κάτι για να φροντίσει...
Τελικά ή είσαι φιλόζωος σε όλα τα ζώα ή δεν είσαι ΤΕΛΟΣ!!!!
anabou
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Κοίτα λοιπόν να το χαρείς και είμαι σίγουρη ότι με την πρώτη ευκαιρία θα έχεις ξανά γατάκι στο σπίτι σου..
Στα σχόλια που έκανα αναφερόμουν σε αυτούς που ναι μεν λένε ότι αγάπανε τα ζώα, αλλά στραβώνουν τα μούτρα τους όταν τους φέρνεις σε επαφή με μικρά ζωάκια, ή είναι άλλοι που τα έχουν για φιγούρα, η τα φροντίζουν αλλά σε δύσκολες στιγμές λένε "έλα μορέ ζώο είναι".......
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Kαι είχα μια ανησυχία για αυτό το γατάκι. Tέλεια!!! Mπράβο Bικτώρια, νασαι καλά!