Οφηλία: για τον αγαπημένο της (άνθρωπο) απλά…Λία!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

natalouko

Επιφανές μέλος

Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
«Οφηλία: η αγαπημένη του Άμλετ στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Σαίξπηρ.»
Ο Άμλετ αρνήθηκε τον έρωτα της κι η Οφηλία έπεσε σε μελαγχολία που έγινε θλίψη και στο τέλος….αποχαιρέτησε το μάταιο τούτο κόσμο!!!!
Αυτό το πανέμορφο 40 ημερών μωρό, για λίγο, φάνηκε να τοχει εγκαταλείψει η καλή μοίρα, όμως, άγρια χαράματα το βρήκαμε εγκλωβισμένο να κλαίει γοερά ( κι έχει μια φωνή!!!!), αργήσαμε να πάμε στη δουλειά, όμως, καταφέραμε να το σώσουμε!!!
Ήταν μελαγχολικά και φοβισμένα τα ματάκια του, όταν μας πρωτοκοιταζε!!! Ήταν μια μπεμπέ Οφηλια, υποψήφια διαλεχτή του σκοτεινού άρχοντα, όμως, τον ξεγελάσαμε και την γλιτώσαμε από «του χάρου τα δόντια»!!!!
Η Λία δεν είναι πια θλιμμένη…Παράξενα όμορφη, με ασυνήθιστα χρώματα στο τρίχωμα της, αυτή η πρασινοματα μπεμπα θα κάψει…πολλές καρδιές, ανθρώπων και ζωντανών!!
Τι ανταύγειες στη μαλακή της γουνιτσα…..τι ταμπεραμεντο έχει αυτό το μικροσκοπικό πλασματακι????? Όλα θα τα απολαμβάνει ο εκλεκτός ( ή η εκλεκτή) της καρδιάς της….
Θα δοθεί στον άνθρωπο της, με βιβλιάριο υγείας,(αν προλάβουμε το πρώτο της εμβόλιο) μικροτσίπ (προαιρετικό), ταυτότητα και φόρμα υιοθεσίας από το σύλλογο «φίλοι των ζώων Χαλανδρίου», μόνο εντός αττικής.
Η σπάνια κι ερωτευσιμη Λία περιμένει να την πάρετε από το σπίτι που φιλοξενείται. Τηλεφωνήστε στην ¨Όλγα στο 6945386096 αλλά και στο 6986008025.Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο olgazoa@yahoo.grη στο katourida@yahoo.gr
lia1q.jpg

liaj.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γλυκό αυτό κοριτσάκι, την Φιλιώ, θα έχω την τιμή να το γνωρίσω και να το φιιλοξενήσω μέχρι να πάει στο δικό της σπιτάκι το Σάββατο!!!:P:P:D:D
Βλέποντας την στις φώτος, καταλαβαίνω ότι πρόκειται για μια πολύ όμορφη και καλοσυνάτη γατούλα που είμαι σίγουρη ότι θα μας κλέψει την καρδιά!!!:P:P:redface::P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ομορφούλικο που είναι!!!! Καλή τύχη Φιλιώ!!!!:)

Απλά υπέροχη:) Καλή της τύχη Ναταλία μου.

Μια torbieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Απιστευτη ειναι πανεμορφη,ανεπαναληπτη!

Πρέπει να είναι πολύ όμορφη γατούλα!!!:P:P:D:D:D Το Σάββατο που θα την δω από κοντά, θα τραβήξω φώτος και θα ανεβάσω!!!:D:D:P:P

Ναταλια ειμαι σιγουρη οτι θα ξετρελαθεις οταν τη δεις απο κοντα,ειναι πραγματικα απιθανες,σαν ουρανια τοξα!

την εβαλα και στο ΦΒ μου.
Αυτή μικρή πρωταγωνιστρια θα γραψει ιστορια!

Είναι κούκλα και γλύκα!!

Σε ευχαριστούμε πολύ Λία για το ανέβασμα στο FB!!!!:P:P:D:D

Και εγώ έτσι νομίζω Δωράκι!!!:P:P:D:DΉδη από τις φώτος έχω ξετρελαθεί μαζί της!!:D:D:D:P:P
Ελπίζω μαζί με εμάς να ξετρελαθούν και οι υποψήφιοι γατογονείς της!!!!:D:D:D:P:P:P

Ειχαμε τελικα καμια νεα φωτο της μικρης;

Χτες την παρέλαβα την μικρη!!!:D:D:DΕίναι μία κούκλα αν και πολύ φοβισμένη... μέχρι και το πρωί που έφυγα ήταν κρυμένη..οπότε φώτος γιοκ.;););)Πάντως έχει πολύ περιέργο σχέδιο η γούνα της... Είναι σαν να είναι ντυμένη παραλαγή με φαρδιές ρίγες!!!:D:D:P:PΘα προσπαθήσω να την βγάλω σήμερα καμία φωτογραφία να μας πεις και τι χρώμα είναι!!!:D:D:P:P:redface::redface:

Ειναι tortie classic tabby.;)

Σε ευχαριστούμε πολύ Δωράκι για την βοήθεια!!!!:P:P:PΕίναι πολύ όμορφη!!!:inlove::inlove:

Eιναι οχι απλα ομορφη,ονειρεμενη,βαλε την καμια φωτο μολις ξεμυτισει να την προωθησουμε.

Είμαστε λίγο φοβισμένες ακόμα αλλά σιγά σιγά ξεθαρεύουμε!!!:P:P:PΕλπίζω σήμερα να μπορέσω να τραβήξω μερικές φώτος....να με αφήσει δηλαδή!!!:P:P:P
Έχει πολύ γλυκειά φατσούλα και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει πολύ τρυφερή γατούλα!!!:D:D:D:P:P:P

Είναι μία κουκλίτσα ζωγραφιστή:hypno::hypno::hypno::hypno::hypno::hypno::hypno::hypno:

Το κοριτσάκι μας ξεθάρεψε λίγο και βγαίνει από το δωμάτιο!!:P:P:PΠαίζει με όλα τα γατόνια μας (και με την Ηλέκτρα παρακαλώ!!!:worry::worry:) αλλά εμάς μας φοβάται και μόλις την πλησιάζουμε, κρύβεται..;);)Που θα πάει?? Θα μας εμπιστευτεί!!!:):)Δείτε τι υπέροχα χρώματα έχει η γούνα της και πόσο γλυκειά γατούλα είναι!!:P:P
img1254x.jpg

img1255h.jpg

img1257e.jpg

img1258h.jpg

img1259f.jpg

img1260t.jpg

Ο Λινάκος μην δει θυληκό αμέσως να το προσεγγίσει!!!:P:P:P

img1261n.jpg

Ναταλια ειναι απεριγραπτη,κι εχει πολυ ομορφο βλεμμα,πολυ ζεστο και γλυκο.

Απο το λίγο που την έχω δει (μην γελάτε!!!:redface::redface:) είναι πανέμορφη!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:Και το βλέμμα της, και το προσωπάκι της το γλυκό, και τα χρώματα της είναι όλα τέλεια!!!:D:D:D:P:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back