natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
06-08-10
11:05
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
11-08-10
15:14
Αύριο θα έρθει μία κοπέλα να δει την Φιλιώ μας και αν τα βρουν να την υιοθετήσει!!!

Μακάρι να είναι τυχερό το κοριτσάκι μου και να πάει στο δικό της σπιτάκι!!!

Μακάρι να είναι τυχερό το κοριτσάκι μου και να πάει στο δικό της σπιτάκι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
11-08-10
16:06
Εύχομαι να την υιοθετήσει!! 

Hlianna
Διάσημο μέλος
Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
11-08-10
22:55
Ναταλια ειναι πανεμορφη

ευχομαι το κοριτσακι να υιοθετηθει

ευχομαι το κοριτσακι να υιοθετηθει

natalouko
Επιφανές μέλος
13-08-10
22:23
To κοριτσάκι μας υιοθετήθηκε!!!

Θα πάει στο καινούριο της σπιτάκι τέλος του μήνα!!!

Αν θέλει μπορεί να γράψει και η καινούρια της μαμά τις εντυπώσεις της από την όμορφη Φιλιώ!!!

Θα πάει στο καινούριο της σπιτάκι τέλος του μήνα!!!

Αν θέλει μπορεί να γράψει και η καινούρια της μαμά τις εντυπώσεις της από την όμορφη Φιλιώ!!!

Νάνσυ19968
Νεοφερμένο μέλος
Η Νάνσυ19968 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
15-08-10
10:50
ΟΦΗΛΙΑ (ή αλλιώς Φιλιώ!)
Επειδή το σχετικό άρθρο έχει κλέισει στα "χαρίζεται" - δεν ξέρω αν κάνω καλά μιας και πρώτη φορά γράφω - θα γράψω στην κεντρική και φαντάζομαι οτι θα το φροντίσουν οι υπεύθυνοι στο πού θα το τακτοποιήσουν
. Προκαταβολικά συγνώμη στους Admin για την ταλαιπωρία αν κάνω λάθος που το δημοσιεύσω εδώ. 
Η Φηλιώ λοιπόν μπορώ να πώ οτι είναι υπέροχη!!!! Την πρώτη φορά που την είδα δεν είχα καν την υποψία οτι θα την υιοθετήσω, απλά χάζευα φωτογραφίες και ξαφνικά...... έπαθα έρωτα! Απίστευτο μουτράκι, δεν συζητάμε για τα χρώματα αλλά αυτό το βλέμμα... μέσα στην ψυχή σου μιλάει!
"Λίγα" λόγια για μένα, πάντα είχα γατάκια στο παρελθόν, τα τελευταία 7.5 χρόνια όμως ήμουν μια αφοσιωμένη κουναβο - μαμά (ferret). Τον τελευταίο χρόνο ήρθαν στη ζωή μου δύο γατούλια. Πρώτα ήταν η Κίκα μια μαύρη καλωνή την οποία βρήκα μωρούλι στο δρόμο κι έδωσα σε μια πολύ καλή φίλη μόλις την μεγαλώσαμε λίγο. Όταν όμως την έδωσα συνειδητοποίησα οτι τελικά μου λείπει ένα γατούλι. Τότε σαν να με άκουσε κάποιος εκεί ψηλά, βρήκα τον γατούλη μου τον Πήτερ (το όνομα προς το παρόν το αφήνω ασχολίαστο)!
Σώθηκε απο του χάρου τα δόντια κυριολεκτικά μιας και τον μάζεψα απο ένα κεντρικό δρόμο με μεγάλη κίνηση, είχε ήδη κλείσει το ένα ρεύμα
(ευτυχώς που ένας χριστιανός τον είχε δεί και σταμάτησε το αυτοκινητο του). Ηταν ενα τόσο δα χνουδωτό πλασματάκι, σαν μπαλίτσα, που έβγαζε στον πανικό του μια απίστευτη φωνή. Όμως πολύ αδύνατο και ταλαιπωρημένο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι αντί να πέσει με τα μούτρα στο φαγήτό που του είχα βάλει, αυτό που ζητούσε ήταν χάδια κι αγκαλιές. Για να μην γράφω χιλιόμετρα προτάσεων έχει γίνει τώρα ένας πανέμορφος γάταρος.
Να επανέλθω στο θέμα μας όμως, έχουμε παρει την αποφαση να μετακομίσουμε στην Πεύκη, εκεί σε αντίθεση με τα Πετράλωνα που μένουμε τώρα, δεν υπάρχει παρά ένα μεγάλο μπαλκόνι στον 4ο όροφο. Ο Πητερ μέχρι τώρα έχει μάθει να κόβει τις βόλτες του στις διπλανές αυλές (είμαστε υπερυψωμένο ισόγειο και έχει πρόσβαση απο το μπαλκόνι στις μάντρες) και σκέφτηκα οτι θα του πέσει βαρύ να κλειστεί ξαφνικά σε ένα μπαλκόνι. Έτσι αποφάσισα να υιοθετήσω ένα ακόμη γατούλι για να έχει παρέα. Τότε λοιπόν μου ήρθε στο μυαλό η μικρή Φιλιώ!
Πήγαμε λοιπόν και την είδαμε, τα συζητήσαμε, τα συμφωνήσαμε και μόλις γυρίσω απο τις διακοπές η Φιλιώ θα έρθει στο νέο της σπίτι να γνωρίσει και τον "αδελφό" της!

Προς Ναταλία: Εάν δεν έβλεπα οτι έχεις (και γραπτώς) επιβέβαιώσει την υιοθεσία δεν θα έγραφα, εννοείται οτι ήμουν ακόμη αγχωμένη μήπως το μετανιώσατε
Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός!!! Είμαι πολυ ενθουσιασμένη! Είμαι σίγουρη οτι θα τα πάνε πολύ καλα
Υ.Γ. Sorry αν είναι τεράστιο το μήνυμα
Επειδή το σχετικό άρθρο έχει κλέισει στα "χαρίζεται" - δεν ξέρω αν κάνω καλά μιας και πρώτη φορά γράφω - θα γράψω στην κεντρική και φαντάζομαι οτι θα το φροντίσουν οι υπεύθυνοι στο πού θα το τακτοποιήσουν
. Προκαταβολικά συγνώμη στους Admin για την ταλαιπωρία αν κάνω λάθος που το δημοσιεύσω εδώ. 
Η Φηλιώ λοιπόν μπορώ να πώ οτι είναι υπέροχη!!!! Την πρώτη φορά που την είδα δεν είχα καν την υποψία οτι θα την υιοθετήσω, απλά χάζευα φωτογραφίες και ξαφνικά...... έπαθα έρωτα! Απίστευτο μουτράκι, δεν συζητάμε για τα χρώματα αλλά αυτό το βλέμμα... μέσα στην ψυχή σου μιλάει!
"Λίγα" λόγια για μένα, πάντα είχα γατάκια στο παρελθόν, τα τελευταία 7.5 χρόνια όμως ήμουν μια αφοσιωμένη κουναβο - μαμά (ferret). Τον τελευταίο χρόνο ήρθαν στη ζωή μου δύο γατούλια. Πρώτα ήταν η Κίκα μια μαύρη καλωνή την οποία βρήκα μωρούλι στο δρόμο κι έδωσα σε μια πολύ καλή φίλη μόλις την μεγαλώσαμε λίγο. Όταν όμως την έδωσα συνειδητοποίησα οτι τελικά μου λείπει ένα γατούλι. Τότε σαν να με άκουσε κάποιος εκεί ψηλά, βρήκα τον γατούλη μου τον Πήτερ (το όνομα προς το παρόν το αφήνω ασχολίαστο)!
Σώθηκε απο του χάρου τα δόντια κυριολεκτικά μιας και τον μάζεψα απο ένα κεντρικό δρόμο με μεγάλη κίνηση, είχε ήδη κλείσει το ένα ρεύμα
(ευτυχώς που ένας χριστιανός τον είχε δεί και σταμάτησε το αυτοκινητο του). Ηταν ενα τόσο δα χνουδωτό πλασματάκι, σαν μπαλίτσα, που έβγαζε στον πανικό του μια απίστευτη φωνή. Όμως πολύ αδύνατο και ταλαιπωρημένο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι αντί να πέσει με τα μούτρα στο φαγήτό που του είχα βάλει, αυτό που ζητούσε ήταν χάδια κι αγκαλιές. Για να μην γράφω χιλιόμετρα προτάσεων έχει γίνει τώρα ένας πανέμορφος γάταρος. Να επανέλθω στο θέμα μας όμως, έχουμε παρει την αποφαση να μετακομίσουμε στην Πεύκη, εκεί σε αντίθεση με τα Πετράλωνα που μένουμε τώρα, δεν υπάρχει παρά ένα μεγάλο μπαλκόνι στον 4ο όροφο. Ο Πητερ μέχρι τώρα έχει μάθει να κόβει τις βόλτες του στις διπλανές αυλές (είμαστε υπερυψωμένο ισόγειο και έχει πρόσβαση απο το μπαλκόνι στις μάντρες) και σκέφτηκα οτι θα του πέσει βαρύ να κλειστεί ξαφνικά σε ένα μπαλκόνι. Έτσι αποφάσισα να υιοθετήσω ένα ακόμη γατούλι για να έχει παρέα. Τότε λοιπόν μου ήρθε στο μυαλό η μικρή Φιλιώ!
Πήγαμε λοιπόν και την είδαμε, τα συζητήσαμε, τα συμφωνήσαμε και μόλις γυρίσω απο τις διακοπές η Φιλιώ θα έρθει στο νέο της σπίτι να γνωρίσει και τον "αδελφό" της!

Προς Ναταλία: Εάν δεν έβλεπα οτι έχεις (και γραπτώς) επιβέβαιώσει την υιοθεσία δεν θα έγραφα, εννοείται οτι ήμουν ακόμη αγχωμένη μήπως το μετανιώσατε
Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός!!! Είμαι πολυ ενθουσιασμένη! Είμαι σίγουρη οτι θα τα πάνε πολύ καλα

Υ.Γ. Sorry αν είναι τεράστιο το μήνυμα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum