'Οχι μία όχι 2 αλλά 3 έγκυες ψιψίνες!!!!

comali

Νεοφερμένο μέλος

Η comali αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Δίκαια (Έβρος). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Η γατα μου εμεινε εγκυος παλι, ολα καλα ως εδω αλλα.. το τελευταιο καιρο προσεξα οτι ηρθαν και αλλες 2 καινουριες γατουλες που μολις σημερα (καθως ειναι αγριες ) ειδα οτι και αυτες με τη σειρα τους ειναι σε εγκυμοσυνη! :blink: μα καλα τι παθανε ? μαιευτηριο την ειδαν?:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σου...δηλαδή σε λίγο θα βρεθεις με τουλαχιστον (το λιγοτερο δηλαδή)9-10 γατάκια..το οποίο σημαίνει??
Αν δεν είναι καποια απο αυτές σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δεν έχεις εξασφαλίσει σπίτι για τα γατάκια θα σου πρότεινα κάποια τουλαχιστον να στειρώσεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η γατα μου ειναι αυτη που θα παει για στειρωση γιατι ισα ισα που φαινεται κατι, ελπιζω δηλαδη τοτε να γινεται η στειρωση ( το καιρο που επρεπε να την ειχα παει ειχα αλλα τρεχαματα και το " κακο" εγινε) μακαρι να ηταν 9-10 ... 10 εχω ηδη!:whistle: οποτε... οι αλλες ειναι αγριες δεν πιανονται που να χτυπιεμαι! απλα ηρθαν μαλλον εδω που θα μπορουσαν να βρουν ευκολα τροφη και στεγη για τα μικρα

τότε πήγαινε τη γατούλα σου το γρηγορότερο και αργότερα βλέπεις αν μπορείς να δώσεις κάποια απο τα υπολοιπα πιο ημερα γατάκια ....μην το καθυστερείς ομως αλλο ειναι κρίμα:)

Ναι ναι ηδη πριν λιγο πηρα τη γιατρο τηλεφωνο να μου κλεισει ραντεβου! τα αλλα γατακια τωρα θα δω γιατι πολλες φορες αυτα μεγαλωνουν εδω και μετα φευγουν ειλικρινα ωρες ωρες νομιζω πως οι γατες βλεπουν το σπιτι μου σα βρεφονηπιακο σταθμο!:lol::P

το καταλαβαίνω το ευχάριστο μέρος,το δυσαρεστο βεβαια ειναι οτι δεν γνωρίζεις τι τύχη έχουν...:( οπότε καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..

Καταλαβαίνω πως ειναι αλλα δυστηχως πρεπει να στειρωσεις τις γατες σου:(

νομιζω πως θα πρεπει να στειρωσεις και εκεινες που φευγουν απο το σπιτι γιατι γεννοβολαν εξω....
:/:

agaph!!!

:lol::lol: τι συμπτωση!!και εμενα η γατα μοθ ποθ ειχε γενισι εχει κανει 3 γατακια και ειναι παλι αυτη εγκυοσ αλλα και τα γατακια της!!!:P:P:blink::blink: δεν χερς τι θα κανω!!!!:lol::lol:

:lol::lol: τι συμπτωση!!και εμενα η γατα μοθ ποθ ειχε γενισι εχει κανει 3 γατακια και ειναι παλι αυτη εγκυοσ αλλα και τα γατακια της!!!:P:P:blink::blink: δεν χερς τι θα κανω!!!!:lol::lol:

Εγω ξερω! :D
θα τα στειρωσεις ;) πανε σε γιατρο να δεις αν προλαβαινεις... αν ειναι στον πρωτο καιρο της εγκυμοσυνης τους μπορεις να το κανεις...

Καλωσόρισες στην παρέα μας.....:)

Συγγνώμη αλλά τα γελάκια μου είναι δύσκολο να τα καταλάβω.... :hmm::hmm::hmm:

Τωρα για να πω του στραβου το δικιο συμφωνω μαζι σου Τζουλη :hmm::hmm::hmm:

Ελπίζω μόνο η Ασπρούλα που έχασες ΕΔΩ
να μην ήταν καμία μαμά.....

Πραγματικά ΠΟΣΕΣ γάτες έχεις???:hmm:

Η Πάρος γενικά πάντως δεν φημίζεται ότι είναι και από τα πιο φιλόζωα νησιά.....

Ελπίζω να της έχεις προφυλαγμένες. :)

Ωρες ώρες νιώθω σαν να αδειαζουμε ένα βαρέλι χωρίς πάτο...:(
Και εγω παντως τόση χαρά δεν την καταλαβαίνω κορίτσια...

Πρώτα από όλα θέλω να σε ρωτήσω γιατί απορέις που έρχονται σε εσενα να γεννήσηουν είναι επείδή νιώθουν ασφαλέις κοντά σου (χωρίς να ξέρουν βέβαια) και έιναι λογίκο ότι αστείρωτες γατούλες θα γεννούν κι θα ξαναγεννούν γιατί είναι στην φύση τους,,,,,, ο μονος για να σταματήσει αυτό είναι να στειρώνονται τα ζώα..... αν δεν γίνεται θα είναι σαν την λερναία ύδρα ένα κόβεις 10 βγάινουν......

αυτό που λέμε όλοι εδώ μεσα και γινόμαστε και γραφικοι στο τέλον ότι ένας τρόπος για να μπορέσουμε να το σταματήσουμε αυτό είναι οι γάτες που μας νοιάζουν να στειρώνονται αλλιώς γινόμαστε η αιτία και εμείς στα φαινόμενα που απευχόμαστε να βλεπουμε .....

Κοίτα να δεις δες τι θα κάνεις με την γατούλα που έχει την μικρότερη εγκυμοσύνη και μετά μπες σε μία σειρά στειρώσεων στις υπόλοιπες ώστε να παψει και η αυλή σου να είναι μαιευτήριο....

Σου ευχομε καλή τύχη και όπως και να έχει αν δεν θέλεις να κλαίς για περισσότερες ασπρούλες στείρωσε τες και όλα θα είναι καλύτερα.....:):):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back