Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν το δεις βαλε και ήχο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αλλά μάλλον δεν θα τα δω γιατί δεν θα το αντέξω...:cry:
Να ρωτήσω κάτι;Αυτοί που τα βιντεοσκοπούσαν δεν μπορούσαν να τα σώσουν;Ήταν κρυφές κάμερες;Μετά μπήκαν φυλακή;

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry:Μη τα δεις Αγνη![]()
Ενοείται πως όχι.Εξάλου στο έχω ξαναπεί σε ΠΜ.Κοιτάω διπλά,τριπλά και τετραπλά τι πατάω.Και επειδή τα βιντεάκια δεν έγραφαν τίποτα πάτησα το πρώτο,αλλά πριν εμφανιστεί κάτι το μετάνιωσα και είπα να ρωτήσω πρώτα το περιεχόμενο.Και αφού είναι έτσι...

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ούτε εγώ τα είδα αλλά, σύμφωνα με τις αντιδράσεις σας καλήτερα να μην τα δω:cry::cry::cry::cry::cry:Μη τα δεις Αγνη![]()

:cry::cry::cry:.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Δεν ήταν ζέβρα,αλλά άσπρη τίγρης η οποία είναι υπό εξαφάνιση και εκπέμπει SOS διότι είναι στα πρόθυρα αφανισμού!Εγω λιγο απο το πρωτο βιντεο που ειδα ειναι απαισιο.Ειναι μια ζεβρα και την εχουν βαλει να αναιβει σε κατι τετραγωνα το ενα πιο μεγαλο απο το αλλο και η ζεβρα παει να αναιβει και πεφτει και χτυπαει το κεφαλι της.Ενα αλλο ειναι που καρφονουν κατι ξυλα στο ποδι του ελεφαντα και το πληγωνουν.Δεν προκειτε να τα δω παλι.Μονο αυτο ηταν υπεραρκετο![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool