Ivi158
Νεοφερμένο μέλος
Αλλα, ΔΕΝ τον εχουν στειρωσει, ΔΕΝ το εχουν παει ΚΑΜΜΙΑ φορα στον κτηνιατρο, ΔΕΝ φοραει κολλαρο, ΔΕΝ εχει μικροτσιπ...
Και παρ' ολα αυτα, τον θεωρουν δικό τους, μονο και μονο γιατι τον ταιζουν.
Πριν κανα μηνα, συζητουσαμε για τις γατες μας. Και να τι μου ειπε:
-Κι εμενα του δικου μου του βγαλαν κατι αλλοι παλιογατοι προχτες το ματι..(οχι ολοκληρο, μονο το γαλανο)
-Παναγια μου, ρε Ειρηλενα, τι περιμενεις, πηγαιντε τον στον κτηνίατρο!!!
-Ποτε να τον παμε;
-ΣΗΜΕΡΑ!
-Γιατι σημερα;(γιατι λεει... Παναγια μου...)
-Προτιμας να παθει μολυνση το ματι του κι υστερα να τρεχεις;
-Τι λες καλε, εγω τον φροντίζω τον Ψιψηνακη. (Ναι, το βλεπουμε)
Και δεν με ακουσε...
Και τωρα η χτεςινη μας συζητηση...
-Τη δικιά σου πότε θα τη στειρώσεις;
-Κατσε δε ξερω ακομα αν θα την αφησω να κάνει γατάκια...εσεις τον δικόσας ποτε τον στειρωσατε;
-Α, δεν τον στειρωσαμε.(!!!!!!!!)
-ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΡΩΣΑΤΕ?!?!??
-Οχι.
-Σε παρακαλω, στειρωστε τον, πριν τα γατια της γειτονιας σας γινουν απο πεντε, σαραντα πεντε.(ειναι ο μονος αρσενικος της γειτονιας)
-Καλα, θα ρωτησω τον μπαμπα μου.
Καλααααα...
Με πιάνει σημερα το πρωι.
-Τον ρωτησα τον μπαμπα μου.
-Και τι σου ειπε;
-Να περιμενουμε ενα χρονο ακομα, γιατι δεν εχει κανει γατακια.
-Ρε συ Ειρηλενα, το θεμα ειναι να τον στειρωσετε ΠΡΙΝ τα κανει τα γατακια!

-Ε, δεν έχουμε και λεφτα για την στειρωση...
-Ε, αμα δεν εχτετε λεφτα, πειτε στη φιλοζωικη να σας βοηθησει.
-Α, οχι, ντρεπομαι...
-Αμα ντρεπεσαι, βρες τα λεφτα να κανεις τη στειρωση. Και τα εμβολια.
Και την παρατησα κι εφυγα.
Τι να κανω; Εχουμε γεμισει αδεσποτα σκυλακια, μην γεμισουμε και με γατουλες, ειναι κριμα τα ζωακια.
Η φιλη μου δεν με ακουει με τιποτα. Νομιζει οτι οτι λεει ο μπαμπας της αυτο ειναι το σωστο. Εμενα με γραφει κανονικα.
Καμια ιδεα;
Υ.Γ. Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ivi158
Νεοφερμένο μέλος
Μετα απο τρεις μηνες παρακαλια η φιλη μου με ακουσε επιτελουσ και θα παει τον γατουλη για στειρωση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μπράβο και σε εκείνη και σε σένα που κατάφερες και την έπεισες. ΄Ετσι και ο γατούλης θα είναι πιο ασφαλής και άλλα αδέσποτα μωρά δεν θα γεννηθούν από αυτόν τουλάχιστον.Νεα!!!
Μετα απο τρεις μηνες παρακαλια η φιλη μου με ακουσε επιτελουσ και θα παει τον γατουλη για στειρωση!

Ivi158
Νεοφερμένο μέλος
Τωρα υπαρχει αλλο ενα γατι στην γειτονια τους...
Αλλα:
Στο σχολειο μας τωρα μοιραζουν απο μια καρτουλα σε καθε παιδι, με την οποια εχεις μερικη εκπτωση σε καφετερειες, μαγαζια κλπ, και επίσης στο κτηνιατρείο που παω την Ηβη!
Με λιγα παρακαλια ακομα, θα μαλακωσει, και ο γατουλης θα κανει επιτελους τα εμβολια του και θα στειρωθει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ivi158
Νεοφερμένο μέλος
Μονο που απο μια μικρη συζητηση εχτες, μου ειπε οτι καποιος κακουργος εβαλε φολα στον γατουλη...
Θα μας λειψεις Ψιψινακη...

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ας είναι καλά η ψυχούλα του γατούλη στο γατοπαράδεισο που βρίσκεται, μακριά από κακούς ανθρώπους.
Ivi158
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι τωρα αυτος λογος για να στειλεις στον γατοπαραδεισο αλλο ενα αθωο ζωακι, μονο και μονο επειδη τριγυριζει στην γειτονια και δε κανει τιποτα αλλο???
Ivi158
Νεοφερμένο μέλος

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ivi158
Νεοφερμένο μέλος
Παρολο που το καημενο το γατι ειχε ξυλοδαρθει εξι-εφτα φορες απο καποιους ακαρδους (την μια νομιζω ηταν και παιδια της ηλικιας μου), μονο την μια φορα εκαναν μηνυση σε καποιον που πληρωσε ενα μικρο προστιμο...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Ivi158
Νεοφερμένο μέλος
Οι βλακες (συγνωμη για τον χαρακτηρισμο) που νομιζουν οτι "η διαφορα ζωων και ανθρωπων ειναι οτι τα ζωα δεν εχουν ψυχη".
Οι βλακες που σκοτωνουν ζωακια επειδη ετσι.
Και προχτες αλλη μια μουσουδιτσα μετακομισε στην γειτονια των γατοαγγελων, αδικα, επειδη γυριζε στην γειτονια του.
Και ηταν μονο δυο ετων.
Σαν να σκοτωνεις ενα δεκαχρονο.
Ελπιζω αυτος που το εκανε να πεθανει με τον ιδιο μαρτυρικο τροπο!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ivi158
Νεοφερμένο μέλος
Και αυτα τα λενε ΠΑΙΔΙΑ.
11 χρονων μωρα, τετοια ακουω στο σχολειο καθε μερα.
...
Που παει ο κοσμος;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Το θέμα όμως είναι να φροντίζουν οι ιθύνοντες να τηρούνται αυτοί οι νόμοι, και- γιατί όχι;- να γίνουν αυστηρότεροι. Εκεί που η συνείδηση του άλλου είναι ανύπαρκτη, τουλάχιστον ας τον "τσούξει" εκεί που πονάει, που δεν είναι παρά η τσέπη του.
Ivi158
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαι σιγουρη οτι υπαρχει και σε αλλα θεματα, αλλα δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο για να ψαξω...
Θα ψαξω με την Ειρηλενα για αποδειξεις, γιατι οπως εχω ακουσει, ο κακουργος που σκοτωσε τον γατουλη δεν αγαπαει τα ζωα, και κυκλοφορουν πολλα στην γειτονια... δεν θελω να παθουνε το ιδιο που παθε ο Ψιψινακης... :/
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool