Ο Αχιλλέας μου και ο Έκτορας

Metal_Giorgos

Νεοφερμένο μέλος

Ο Metal_Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Πηγα τον αχιλλεα μου που ειναι 3 μηνων και κατι στον γατο μιας φιλης μου,τον εκτορα που ειναι 3,5 χρονων.Ο δικος μου ειναι σιαμεζος και της φιλης μου ημιαιμος σιαμεζος.ο Εκτορας μεγαλωσε μονος χωρις αλλα ζωα παρεα στο σπιτι.Ο δικος μου χωρις να εχει αισθηση του φοβου αρχισε να κυνηγαει την ουρα του εκτορα μεχρι που εφαγε μια δυνατη.Σημερα που τον πηγα ξανα εκανε το εξης:ενω ετρωγε ο εκτορας την κονσερβα του πηγε ο αχιλλεας σκυμενος να φαει απο το πιατο του μαζι.Αλλα ο εκτορας ενοχληθηκε κι εφυγε αφηνοντας τον αχιλλεα να του φαει ολο το φαγητο:lol:.Θα συνεχισω με αλλα περιστατικα αργοτερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Ektoras Vs Axilleas0002.jpg
    Ektoras Vs Axilleas0002.jpg
    506,6 KB · Εμφανίσεις: 63
Α τι καλα που φενονται στη φοτο αλλα μαλλον καπιοσ φοβαται καπιον:) νιαουυυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλεια φωτό!!! :D
Εμένα το σβουρί την πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με άλλη γάτα
ήταν 1,5 ετών και το άλλο γατί 2 μηνών και η Σβούρα κόντεψε να κατουρηθεί από το φόβο της. Μα τι φοβιτσιάρικο γατί που έχω
:rolleyes:

Κάτι μου θυμίζει η στάση του 'Εκτορα και του Αχιλλέα.....

Συνημμένα

• Ασπρούλης vs Ξανθούλη.JPG
    Ασπρούλης vs Ξανθούλη.JPG
    59,3 KB · Εμφανίσεις: 49
Στην αρχη παντως και ο εκτορας αν και ειναι μεγαλος φοβοταν παρα πολυ τον δικο μου τον μικρο.

Ωραίες φωτογραφίες, και του Γιώργου και της Maxi!

Βλέπετε τα γατιά της παρακάτω φωτογραφίας; Ο Σάκης (ο γκρι) είναι 6 ετών. Η Μίτσυ (η σιαμ) είναι 16 ετών. Φανταστείτε λοιπόν το εξής σκηνικό: Η Μίτσυ τρώει και ο Σάκης πάει να την μυρίσει από πίσω. Η Μίτσυ τα παίρνει και αρχίζει να τον κυνηγά. Μόλις τον πλησίαζε του έριχνε κανα δύο αδέσποτες στο φουντωτό του κωλαράκι και συνεχιζόταν το κυνηγητό. Τελικά ο Σάκης βρήκε καταφύγιο κάτω από το κρεββάτι των γονιών μου και η Μίτσυ τον παραμόνευε! Τελικά αφού του έκανε μερικά επιθετικά νιαουρίσματα και χου χου έφυγε. Κρίμα που δεν το έχω σε βίντεο :lol:

Όντως τ ε ρ α σ τ ι ο ς ο Σάκης!!!
Και φοβόταν κιόλας; :lol::lol::lol:

Είναι Π Α Ρ Α Π Ο Λ Υ φοβιτσιάρης!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back