Ο Αladin ή η Yasmin σας χαιρετάει!

Ρικος

Νεοφερμένο μέλος

Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Καλησπερα,
σημερα το απογευμα με ενημερωσε ο πατερας μου πως στην αυλη ενος φιλου του γεννηθηκαν τον Ιουνιο 3 γατακια αδεσποτα,πιθανοτατα απο μπαμπα αγριογατο.Επειδη δεν ειχαν σκοπο να τα κρατησουν αποφασισα να υιοθετησω ενα!Πηγα λοιπον και το πηρα με τον πατερα μου αλλα μολις το αφησα ελευθερο στο σπιτι εγινε καπνος!Το μονο που μπορω να κανω ειναι να το χαιδεψω!Αλλα δεν με αφηνει να το παρω αγγαλια!Μπορει η συμπεριφορα του αυτη να εχει σεχεση με το οτι ο πατερας του ειναι-πιθανοτατα-αγριογατος?Δεν νομιζω οτι μπορει να παει στην αμμο του,πιστευετε πως μπορει και δεν θελει απλα ή οτι δεν ξερει?Επισης,αν εχω την αμμο στο μπαλκονι κινδυνευει να πεσει(οχι τιποτα,αλλα μενω στον τριτο οροφο)?Επισης,δεν ξερουμε αν ειναι κοριτσι ή αγορι!Αυριο αν καταφερω να το πιασω θα το παω στον κτηνιατρο!

Ευχαριστω πολυ οσους ενδιαφερθηκαν να μου εμπιστευτουν τα γατακια τους,και συγγνωμη που δεν μπορω να βοηθησω!Και τους ευχομαι καλη τυχη!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσει:up:Είναι λογικό να κρύβεται κ ίσως να φοβάται από τη στιγμή που είναι σε καινούργιο περιβάλλον.Προσπάθησε για σήμερα να το περιορίσεις σε ένα δωμάτιο όπου θα του βάλεις ένα μπολάκι με νερό κ φαγητό,ένα καλαθάκι με μια κουβερτούλα μήπως καποια στιγμή βγεί κ μια λεκάνη με άμμο λίγο πιο μακρυά από το φαγητό του.Μη το πιέσεις για χάδια κ αγκαλιές.Πιθανότατα να βρει μια κρυψώνα κ να μείνει εκεί.Μην κάνεις απότομες κινήσεις κ άστο να βγει μόνο του όταν εκείνο το αποφασίσει.Διάβασε κ εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν έχει σχέση με το μπαμπά του, αλλά με τη μαμά του, αν αυτή ήταν αγρια και δεν άφηνε κανέναν να την πλησιάσει. Το γατάκι θέλει το χρόνο του να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλον, μη ξεχνάς μόλις σήμερα το πήρες. Καλύτερα μη το έχεις στο μπαλκόνι δεν είναι ασφαλής γι΄αυτό.

Να το χέραισε:)Θα περιμένουμε φωτογραφίες του:)

Να τον χαίρεσαι τον Aladin ή την Yasmin!!!:):) Θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί στον καινούριο χώρο και σύντομα δεν θα σε φοβάται και θα μπορείτε να κάνετε όσες αγκαλίτσες θέλετε!!!:):):) Συμφωνώ και εγώ με τα κορίτσια ότι το μπαλκόνι δεν είναι ασφαλές μέρος για να του βάλεις την άμμο του....;);)

Να σου ζήσει!!!:up::up:
Να το περιορίσεις για κάποιες μέρες σε μικρό χώρο για να συνηθίσει σιγά σιγά.
Περιμένουμε φωτογραφίες!!

Προσπαθησε να το τσακωσεις μαλακα και να το βαλεις σε ενα μικρο χωρο πχ μπανιο με τροφη αμμο και πολλα χαλακια κατω και εκει να πηγαινεις επισκεψεις με χαδακια μεχρι να αισθανθει ανετα. ποτε δεν αφηνουμε ενα γατακι κατευθειαν σε ενα σπιτι ετσι εκτος αν εναι τρομερα χαδιαρικο κι ανετο γιατι θα κρυφτει και μετα θα βγει του χρονου απο κατω ( οχι ακριβως του χρονυ εννοειται). Αν κανεις αυτο με το μπανιο σε μια δυο μερες θα σε εχει μαθει

Πορφη τον λενε τελικα!Δεν αρεσει στον πατερα μου το Aladin ή το Yasmin και γι αυτο το βγαλαμε Πορφη!Δεν το περιορισα στο μπανιο αλλα σε μια κρεβατοκαμαρα την οποια δεν τη χρησιμοποιουμε με ολα τα παραπανω!

Η μητερα του δεν ειναι αγριογατα,την ειδα,ειναι οπως ολες οι συνιθισμενες αδεσποτουλες!Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το μεγεθος της!Ειναι πολυ μικρη για να γινει μαμα!Τελως παντων!

Με αφηνει να το χαιδευω στο κεφαλι,αλλα οχι να το παρω αγγαλια.Σε ποσες μερες λετε να σηνυθισει?

Ευχαριστω παρα πολυ ολους σας και συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις!

Χαιδευε το οσο πιο πολυ μπορεις και μετα βασε το να μασουλησει λιχουδιες και θα δεις για ποτε θα σουρθει απο μονο του αυριο ηδη θα ειστε καλυτερα εινα γρηγορο το μικρο σου

Μωρε,χωνεται παντου και ανησυχω...μου φαινεται πως δεν ειναι για διαμερισμα...

απλα ειναι φοβησμενο ακομη...η δικια μου η γατα αν και ζουσε στους δρομους 2 χρονια και την πηρα, για 1 μηνα δεν ηθελε να ειναι κοντα μου..τωρα συνεχεια με ζηταει !:D και εσενα ειναι μικρο, πολυ πιο συντομα θα προσαρμοστει..

Λες?Μακαρι!

Δυστυχως δεν μπορω να ανεβασω φωτο γιατι μου χαλασε η μηχανη και δεν μορω να σας το δειξω ακομα!Η ισως και να μορω...
Τελος παντων εμενα με εχει μαθει και πανω μου ερχεται και με ζηταει αλλα το θεμα ειναι να μαθει και την υπολοιπη οικογενεια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back