speri
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Linos(Nasia)
Νεοφερμένο μέλος
Είναι απίστευτη η στιγμή που καταλαβαίνεις πως φεύγουν. Ανεξίτηλη καλώς ή κακώς.
Καλό σου ταξίδι Γερασιμάκο

mickey mouse
Διάσημο μέλος
σου έχω στείλει ΠΜ
goth
Δραστήριο μέλος
Ειμαι ενα γλυκητατο γατακι
οχι μικρο
μα για την καρδια της μαμας μου μωρακι
και ειμαι σαν ενα κρινο λευκο!
Λουλουδακι με φωναζε
αγαπη μου με φωναζε
καρδουλα μου με φωναζε
και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις!
Ημουν αρρωστο πολυ
και δεν ετρωγα καλα,
μα ημαμα μου ειναι καλη
και με κοιταζε σιωπηλα!
Ηθελε να μαθει απο τι υπεφερα για να το διορθωσει
μα εγω ηξερα πως κατι δεν πηγαινε καλα
ουτε μια εξεταση δεν μπορουσε να ''σταυρωσει''
και συνχως μου εκανε παρεα!
Μια μερα ηξερα οτι σιγα-σιγα ''σβηνω''
η μανουλα μου με κρατουσε αγκαλια
σφηχτα,και μου ελεγε ''δεν σε αφηνω''!
Παντα ημουν περηφανος για την μανουλα μου
δεν με εγκατελειψε ποτε
πριν την αφησω της ειπα''σε αγαπω γλυκουλα μου''
μην με ξεχασεις ποτε!
Στα καλα και στα κακα ηταν κοντα μου
ευθανασια ουτε που σκεφτηκε να μου κανει
ηξερε οτι θα την αφησω ,την γλυκια μου
αρρωστη να ηταν ,παρεα τς εκανα μεχρι να γιαννει!
Μανουλα μου πονοψυχη,καλη και στοργικη
μην κλαις για εμενα
οπως παντα να εισαι ευγενικη
κι εγω σου ειμαι ευγνωμων και ειμαι υπερηφανος για εσενα!!!
Θυμησου τα λογακια μου:
οταν θα με δεις στον υπνο σου θα με εχεις πεθυμησει
οταν θα με ακους θα με θυμασαι και θα ειμαι στο μυαλο σου
οταν σταματησεις να κλαις θα με εχεις στην καρδια σου!
Εκει ειναι η σωστη μου θεση αφου με αγαπας πολυ!!
Εκει θα βρεθω οταν θα μου μιλας εσυ οταν θα κοιτας το αγαπημενο μου παιχνιδι και θα περιμενεις να κουνηθει απο μονο του!!
Εκει θα ειμαι οταν θα δεις πιο πολυ απο ποτε ποσο με αγαπας!!
Μεινε η ιδια οπως ησουν και πριν σε αφησω
για να ξερω πως εχω κανει καλη ''δουλεια''
συνεχισε να εισαι εσυ για να ειμαι περηφανος οσο και παλια!!!
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Καλο ταξιδι Γερασιμακο...
Το ποιημα της goth ηταν πολυ συγκινητικό.

Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είσαι τυχερή που τον είχες! Να θυμάσαι τι καλά περάσετε και να σκέφτεσαι πως τώρα σίγουρα δεν πονάει και κάθεται γουργουρίζοντας στα πόδια της μαμάς σου.
lia85
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σίγουρα σας λείπει, αλλά να ξέρετε ότι ξεκουράστηκε κ από εκεί που βρίσκεται θα είναι περήφανος για εσάς..που ήσασταν πάντα δίπλα του κ του συμπαρασταθήκατε τόσο πολύ..
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Φοβόμουν.
Φοβόμουν να διαβάσω αυτό που διάβασα.
Δεν σου είχα γράψει πολλά, δεν ξέρω να διαχειρίζομαι τη λύπη μου και κλείνομαι στον εαυτό μου, συγχώρεσέ με.
Αναπάυτηκε ο Γεράσιμος, είναι το μόνο σίγουρο.
Και εσύ έκανες τα πάντα και αυτό έιναι σίγουρο.
Θα τον έχουμε στην καρδιά μας, τον γνωρίσαμε υπό άσχημες συνθήκες, αλλά τον αγαπήσαμε.
Καλό Παράδεισο στο Γεράσιμο και κουράγιο σε έσας.
CATfairy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκέφτομαι εσένα, το πώς νιώθεις και σε καταλαβαίνω απόλυτα για έχω περάσει πριν λίγους μήνες παρόμοια κατάσταση με 3 γατιά...το ένα χτύπημα της μοίρας μετά το άλλο.
Να σκέφτεσαι ότι ήταν πολύ τυχερός που είχε εσένα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πολύ σημαντικό αυτό! Ξέρουμε όλοι μας ότι θα είναι πάντα ζωντανός στην καρδιά σου και στην σκέψη σου! Να προσέχεις τον εαυτό σου γιατί σίγουρα περνάς δύσκολα 
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

geomar
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι τόσο λυπητερή η ιστορία σου. Σίγουρα έζησε μια πολύ καλή ζωή ο γατούλης σου με αγάπη και πέθανε με αγάπη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool