Ο Κανέλλος, αυτός ο αγωνιστής.

athanasiad

Πολύ δραστήριο μέλος

Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα.
Αγωνίστηκε και στο τέλος έφυγε με αξιοπρέπεια.
Γειά χαρά σου φιλαράκο!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=3NxuT0nG5gU

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο του ταξιδι!!:bye::bye::bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:cry::cry::cry:Πολύ συγκινιτικό το βιντεο.
Καλό ταξίδι Κανέλλο!!

Αντίο Κανέλλο μου! Τώρα θα σε ταϊζουν ουράνιες λιχουδιές και θα σου χαϊδεύουν την υπέροχη κεφάλα σου ο Κώστας Βάρναλης και ο Νίκος Ξυλούρης... :)

Αυτό το σκυλάκι έχει φύγει εδώ και αρκετό καιρό. Ήταν ο προστατευόμενος των παιδιών του Πολυτεχνείου. Ακολουθούσε πάντα τα παιδιά στις πορείες. Στο τέλος λόγω ηλικίας από τα χημικά παρέλυσαν τα πίσω πόδια του. Του βάλαν καροτσάκι και παρόλο που ΄το μαζέψαν σαν αδέσποτο από το Πολυτεχνείο ενώ υπήρξε σύμβολο του πολυτεχνείου. Τα παιδιά αγωνίστηκαν να επιστρέψει ο φίλος τους πίσω. Νομίζω ότι υπάρχει και θέμα στο mycat στον τελευταίο αποχαιρετισμό αν δεν κάνω λάθος:(

Ναι είναι παλιό.. κανα χρόνο.... έχει ηδη θέμα νομίζω.:(

Και εγώ Αθανάσια, το θυμάμαι οτι το διάβασα παλαιότερα.
Πολύ καλό το βιντεάκι.Καλό ταξίδι αγωνιστή.:(:(:(

Ναι είναι παλιό.. κανα χρόνο.... έχει ηδη θέμα νομίζω.:(
Δεν το έχω δεί το θέμα, γιαυτό και το ανέβασα. Είναι καλό βιντεάκι. Ο Κανέλλος έφυγε πέρσυ τον Ιούνιο, αλλά αυτό το βιντεάκι κυκλοφόρησε πρίν από 3 μήνες.
Υπάρχουν όμως παρα πολλά βιντεάκια πιο παλιά για τον Κανέλλο.

Παιδιά ο Κανελλάκος δεν καταλάβαινε ούτε από κοινωνικές αδικίες ούτε γιατί έκαναν τις πορείες οι φίλοι του. Το μόνο μέλημα του ήταν να μπαίνει μπροστά και να προστατεύει τα φιλαράκια του:). Γι αυτό και όλοι οι φοιτητές τον αγάπησαν και αγωνίστηκαν για αυτόν. Τον βοήθησαν να φύγει αγαπημένος και με αξιοπρέπεια.:)

H ιστορία του Κανέλλου με άγγιξε το ίδιο όσο και ένα χρόνο πριν που διαβάσαμε ότι έφυγε για την γέφυρα του ουράνιου τόξου.
ZbeebzΑντίο Κανέλλο μου! Τώρα θα σε ταϊζουν ουράνιες λιχουδιές και θα σου χαϊδεύουν την υπέροχη κεφάλα σου ο Κώστας Βάρναλης και ο Νίκος Ξυλούρης

Α ρε Zbeebz, έγραψες πάλι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back