Ο Κεμάλ σέρνει τον πισινό του στο χαλί σαν να έχει φαγούρα!!!

fdion

Νεοφερμένο μέλος

Ο fdion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Ξερει κανεις τι μπορει να δειχνει αυτη η συμπεριφορα του Περση μου που εδω και κανα δυο μηνες σερνει τον πισινο του στο χαλι. Ειναι πολυ αστειο να το βλεπεις ομολογω αλλα με εχει ανησυχησει το σκηνικο ομολογω και παροτι του εδωσα το χαπι για τα σκουληκια που φανταστηκα πως θα ηταν η αιτια , δεν την σταματησε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερει κανεις τι μπορει να δειχνει αυτη η συμπεριφορα του Περση μου που εδω και κανα δυο μηνες σερνει τον πισινο του στο χαλι. Ειναι πολυ αστειο να το βλεπεις ομολογω αλλα με εχει ανησυχησει το σκηνικο ομολογω και παροτι του εδωσα το χαπι για τα σκουληκια που φανταστηκα πως θα ηταν η αιτια , δεν την σταματησε.

πρεπει να τον δει κτηνιατρος γιατι μαλλον εχει ενα μικρο προβληματακι με τους πρωκτικους του αδενες οι οποιοι πιθανον να θελουν αδειασμα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ή να έχει σκουλικάκια και να θέλει αποπαρασίτωση.;)
Όση πλάκα και να έχει... δηλώνει ότι κάτι δεν πάει καλά....:/::redface:

ναι πραγματικά αυτό το κάνουν συνήθως όταν έχουν γεμίσει σκουλίκια κ φυσικά αυτό όταν προχωρήσει επηρεάζει κ τους πρωκτικούς αδένες πάντως το γατάκι πρέπει να πάει στο γιατρό κ να συνεννοηθείς μαζί του κ για την αποπαρασίτωση ώστε να μην ξαναέχετε τα ίδια προβλήματα άλλη φορά. Αλήθεια με τι του κάνεις αποπαρασίτωση κ πόσο συχνά;

Με χάπι drontal κάθε 6 μήνες, αλλά ζει μέσα στο σπίτι συνέχεια.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εβγαλε σκουληκια στα κοπρανα στην τελευταια αποπαρασιτωση;Αν οχι,τοτε μαλλον ειναι θεμα περιπρωκτικων αδενων οπως σου ειπαν παραπανω,πρεπει να τον δει γιατρος.

Να σας πω και μια αλλη ιδεα αλλα μπορει να μην εχει σχεση με το θεμα του γατουλη!Εμενα αυτο το εκανε η δικια μου οταν ειχε οιστρο!!Μολις της περασε το σταματησε.Μηπως ο Περσης προετοιμαζει το εδαφος οτι θελει γυναικα?

αχ παιδια κι η δικια μου το κανει..δεν ηξερα οτι ειναι δειγμα προβληματος, και δεν ανησυχησα γιατι το χω ξανακουσει κι απο αλλους με γατες...λοιπον η δικια μου δεν το κανει σε ασχετη φαση βεβαια, αλλα συνηθως μετα τη τουαλετα της..τα τελευταια χρονια της εχουμε αμμο οποτε το βλεπω οτι το κανει (οχι παντα).. πιο παλια που τα εκανε εξω δεν ξερω.... αλλα η δικια μου ειναι στα 13.. δεν ειναι λιγο μεγαλη για σκουλικακια??

Γιατι να ειναι μεγαλη για παρασιτα;Αν δεν αποπαρασιτωνεται τακτικα ή κυνηγά μπορει να εχει.

δε νομιζω να κυνηγα...μαλλον χαζευει λιγο, αντε να παιξει...αλλα το κυνηγι που κανουν οι γατες μαλλον οχι, παρολο που βγαινει εξω...μεγαλη για παρασιτα δε ξερω, εγω το ειπα για τα σκουλικακια....τα ιδια ειναι? δεν το ξερα...αυτο για την αποπαρασιτωση πως γινεται? ξερω για τις αμπουλες, αλλα υπαρχει αποπαρασιτωση και στο εμβολιο?

Εσω-παράσιτα και σκουληκάκια είναι το ίδιο. Η αποπαρασίτωση γίνεται με χάπι, που παίρνεις από τον κτηνίατρο, κάθε 3 μήνες.

Η αποπαρασιτωση γινεται με χαπι η αμπουλα. Σε εμβολιο δεν υπαρχει.Και σαφως ο πιο αποτελεσματικος τροπος για τα ενδοπαρασιτα ειναι το χαπι.Σε οποια ηλικια κι αν ειναι η γατα ειναι απαραιτητη να γινεται.

ωραιαα, ευχαριστω και παλι..θα ρωτησω για το χαπι και γενικως για την αποπαρασιτωση..εσεις πιστευετε καθε 3μηνο ή εξαμηνο? γιατι απο καποιον εδω διαβασα που κανε ανα 6 μηνες, με χαπι..

Αν ζει μονιμα μεσα στο σπιτι ,καθε εξαμηνο....Αν ειναι εξω καθε τριμηνο ....Περισσοτερα θα σου πει και ο γιατρος.

καλως, ευχαριστω και παλι.. θα μιλησω με τον κτηνιατρο να τα κανονισουμε...να σας ρωτησω και κατι ακομα? (αν και ξεφυγαμε απ το βασικο θεμα) γι αυτην την ηλικια που ειναι υπαρχει καποια σειρα απο εξετασεις που πρεπει να κανει? εκτος απο γενικες ουρων και αιματος, οπως μου παν και σε αλλο ποστ, αλλα το χα σκεφτει απλως μας προλαβαν αλλα....

Ξεκινα με τις βασικες,ουρων και αιματος και απο κει και περα ,θα σε καθοδηγησει πιο σωστα ο κτηνιατρος.
Σαφως και υπαρχουν...για λευχαιμια,ειτζς,κλπ.

ναι ναι ξερω, απλα σκεφτομουν μηπως χρειαζεται υπερηχους..καρδιογραφημα κλπ.... λογω ηλικιας παντα, γιατι προσωπικα δεν εχω δει κατι που να φαινεται τοσο υποπτο...προληπτικα μονο...

καλησπέρα παιδιά. Να απαντήσω στο αρχικό ερώτημα καθώς το έκανε και εμάς το Φαλντό μας σχεδον καθε φορά που εβγαινε από την άμμο της. Λοιπον ο γιατρός μας είπε ότι ειναι ο τρόπος για να "καθαρίζουν" οι περιπρωκτικοί αδένες. καλό βεβαια θα ήταν στην επομενη επισκεψη στον κτηνιατρο σας να το αναφέρετε για να δει αν καποιος από τους αδένες αυτούς έχει φράξει. Κατα τ'αλλα δεν είναι κατι που θα επρεπε να σας ανησυχει:D

Γεια σας και παλι. για τους πρωκτικους αδενες ηθελα να ρωτησω παλι...πλεον η γατουλα μου δε σερνει συχνα το πισινο της (εως καθολου). και με μια γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο θεμα βρηκα αυτο https://www.vets.gr/article.php?article_id=85 . ειδα και αυτο που λεει για το συρριγιο(κατω κατω του αρθρου) και ανησυχησα καπως.. οσον αφορα τα αλλα συμπτωματα που αναφερει....
2. αν ξυνεται συχνα εκει περα, νομιζω οτι ασχολειται στα πλαισια του φυσιολογικου.
3. για τη μυρωδια δεν εχω καταλαβει τι εννοει (?)..
4. για τον πονο γυρω απ τη περιοχη πως ειναι πιθανο να φανει?φανταζομαι θα δειχνει ενοχλημενη.
5. για το εξογκωμα, μπορουμε να το ψαχουλεψουμε μονοι μας?

τα ρωταω ολα αυτα γιατι αν δεν ειναι απαραιτητο δε θα θελα να τη τρεχω παλι... αν ομως υπαρχει λογος, την παω ασυζητητι...
ευχαριστω και παλι προκαταβολικα :)

Μην ανησυχεις. Και μένα δεν το κάνει συνέχεια απλά ίσως όταν αισθάνεται ενόχληση. Εννοείται οταν κατι θα ενοχλήσει το γατιδάκι θα το καταλάβεις. Βεβαια στην επόμενη επισκεψη τον γιατρό ανεφερε το για να το δει και εκείνος. Οι περιπρωκτικοι αδένες καποιες φορές μυρίζουν ετσι κι αλλιως...:eek:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back