CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η CoffeeBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 227 μηνύματα.
22-07-10
14:49
3. για τη μυρωδια δεν εχω καταλαβει τι εννοει (?)..
4. για τον πονο γυρω απ τη περιοχη πως ειναι πιθανο να φανει?φανταζομαι θα δειχνει ενοχλημενη.
5. για το εξογκωμα, μπορουμε να το ψαχουλεψουμε μονοι μας?
τα ρωταω ολα αυτα γιατι αν δεν ειναι απαραιτητο δε θα θελα να τη τρεχω παλι... αν ομως υπαρχει λογος, την παω ασυζητητι...
ευχαριστω και παλι προκαταβολικα![]()
Το έκκριμα των πρωκτικών αδένων είναι τρομερά δύσοσμο, οπότε αν ξαφνικά η γατούλα σου αρχίζει να μυρίζει άσχημα εκεί πίσω, ίσως υπάρχει πρόβλημα με τους αδένες.
Τον πόνο μπορείς να τον καταλάβεις, αν η γατούλα πηγαίνει για κακά και φωνάζει, που σημαίνει ότι κάτι την ενοχλεί. Ή εξαιτίας του πόνου να μην κάνει κακά, δηλαδή συμπτώματα όπως της δυσκοιλιότητας.
Αν οι αδένες είναι διογκωμένοι, ίσως να μπορείς να τους ψηλαφίσεις, αλλά συνήθως τους πιάνεις μόνο με δακτυλική ψηλάφηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η anthoulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
22-07-10
22:30
α ωραια ευχαριστω πολυ! δοξα τω Θεο τιποτα απο αυτα τα συμπτωματα δεν υπαρχει, εκτος απ τους διογκωμενους αδενες που μονη μου λιγο δυσκολο να τους πιασω, οποτε δε ξερω...αλλα και παλι δε νομιζω αφου τ αλλα ειναι καλα. στην επομενη επισκεψη θα το αναφερω μεχρι τοτε ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα... 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool