Ο Λάζαρος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sigmacom

Νεοφερμένο μέλος

Ο sigmacom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Στις 7 Αυγούστου, ενώ ήμουν στη δουλειά, με ειδοποιούν κάτι συνάδελφοι που γνώριζαν τη γατοφιλία μου, να κατέβω κάτω γιατί βρήκαν ένα γατάκι.

Κατεβαίνω και βλέπω σε ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση ένα 2-3 μηνών γάτο, σε απόλυτη κατάσταση σοκ (ζαρωμένο, σφγιμένο σα πέτρα - κοκκαλωμένο, διεσταλμένες κόρες στο φουλ, καμία απόκριση σε εξωτερικά ερεθίσματα), με το τρίχωμά του σε ελεεινή όψη (μαύρα κομμάτια λάσπης και λάδια παντού πάνω του + πληγές).

Τι είχε γίνει? Όπως μου είπαν, το κυνηγούσαν δυο σκυλιά. Δεν είδαν αν πρόλαβαν και το άρπαξαν καθόλου, όμως το είδαν να πέφτει σε ένα φρεάτιο. Τους πήρε πολλές ώρες να καταφέρουν να το βγάλουν (3-4 ώρες) και μετά με φώναξαν.

Τον πήρα σπίτι, τον κάθαρισα και τον πήγα σε κτηνίατρο. Του ξεκινήσαμε σταγόνες στα μάτια, αντιβίωση σε χάπια και αλοιφή. Η ζημιά είχε γίνει όμως. Ο μικρός έπαθε σοβαρά εγκαύματα στο δέρμα του (ποιός ξέρει τι υγρά είχε μέσα εκείνο το φρεάτιο). Σε 2-3 μέρες επεκτάθηκαν τόσο γρήγορα και νέκρωναν το δέρμα του, που αποφασίσαμε να του κάνουμε επέμβαση. Χρειάστηκε να αφαιρέσουμε μεγάλο κομμάτι από την αριστερή του πλευρά.

Τώρα είναι ζωηρός, χλαπακιάζει συνέχεια, έχει αποκατασταθεί πλήρως η όραση και η ακοή του, σε λίγο θα βγάλουμε και τα ράμματα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τον κρατήσω, λόγω 2 γατιών + 1 σκυλιού ήδη στο σπίτι.

Τον βαφτίσαμε Λάζαρο, γιατί πραγματικά αναστήθηκε. Προς το παρόν το έχω απομονωμένο σε ένα μπάνιο για να μην του ορμήξουν οι άλλες και να μην με πάρουν χαμπάρι οι γείτονες. Είναι κρίμα όμως για τον Λάζαρο να μένει κλεισμένος εκεί.

Παρακαλώ την βοήθεια όποιου μπορεί για υιοθεσία, ή ότι άλλο.

(οι παραπάνω φωτο σαφώς δεν είναι κι ότι καλύτερο, είναι ότι φωτο τράβηξα πριν την επέμβαση).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα πρότεινα όταν συνέλθει λίγο το μικράκι, το οποίο σίγουρα θα γίνει κουκλί, να το βγάλετε καλύτερες φωτό και να ανανεώσετε την αγγελία του. Επίσης μπορείτε να βάλετε αγγελία και σε άλλα σημεία της λίστας εδώ.
Απλά χρειάζονται καλύτερες φωτογραφίες. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έτσι για την ιστορία, τον Λαζαράκο τελικα τον κρατήσαμε (o sigmacom κι εγώ). Μετά τα προβλήματα υγείας και την επέμβαση που έκανε περάσαμε και χειρότερα! Αυτοάνοση αιμολυτική αναιμία, αιματοκρίτης 7 και νοσηλεία στην κλινική, 3 μονάδς μετάγγιση αίματος και αρκετές πιθανότητες να μη τα καταφέρει. Τα κατάφερε τελικά! Μας έμειναν δυστυχώς κάποια προβληματάκια με το αναπνευστικό του και τα ματάκια του (λόγω αυτών και μια δυσμορφία στο γλυκό του μουτράκι), τα οποία είναι πια μόνιμα αλλά τα αντιμετωπίζουμε.
Τον αγαπήσαμε τρελά όπως και ο ίδιος! Είμαστε λίγο υστερικοί βέβαια μαζί του (λόγω όσων πέρασε), που τον ψαχουλεύουμε συνεχώς και τον τρέχουμε στο γιατρό για το παραμικρό! Τα πάει τέλεια με τις 3 αδελφούλες του (2 γατούλες και ένα σκυλάκι) καθώς και με τους γονείς του (εμάς δηλαδή).

Είμαστε με λίγα λόγια μια ΤΡΙΣΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Ως εκ τούτου παρακαλoύμε να κλειδωθεί το παρόν topic.

Ο Λαζαράκος μας σήμερα:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι ενας υπεροχος γατος!!!!!!!!..ειναι ενας κουκλος!!!!! παρα πολλα μπραβο ασς,,συγκινηθικα παρα πολυ τωρα...να ειστε καλα..να τον χαιρεστε τον πανεμορφο ζουζουνο σας..και να μας γραφεται νεα του!!!!:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε..ποια δυσμορφια;;;;;;;;;ειναιν απο τους ποιο ομορφους και γλυκους γατους που εχω δει...ερωτευτηκα...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Έτσι για την ιστορία, τον Λαζαράκο τελικα τον κρατήσαμε (o sigmacom κι εγώ). Μετά τα προβλήματα υγείας και την επέμβαση που έκανε περάσαμε και χειρότερα! Αυτοάνοση αιμολυτική αναιμία, αιματοκρίτης 7 και νοσηλεία στην κλινική, 3 μονάδς μετάγγιση αίματος και αρκετές πιθανότητες να μη τα καταφέρει. Τα κατάφερε τελικά! Μας έμειναν δυστυχώς κάποια προβληματάκια με το αναπνευστικό του και τα ματάκια του (λόγω αυτών και μια δυσμορφία στο γλυκό του μουτράκι), τα οποία είναι πια μόνιμα αλλά τα αντιμετωπίζουμε.
Τον αγαπήσαμε τρελά όπως και ο ίδιος! Είμαστε λίγο υστερικοί βέβαια μαζί του (λόγω όσων πέρασε), που τον ψαχουλεύουμε συνεχώς και τον τρέχουμε στο γιατρό για το παραμικρό! Τα πάει τέλεια με τις 3 αδελφούλες του (2 γατούλες και ένα σκυλάκι) καθώς και με τους γονείς του (εμάς δηλαδή).

Είμαστε με λίγα λόγια μια ΤΡΙΣΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Ως εκ τούτου παρακαλoύμε να κλειδωθεί το παρόν topic.

Ο Λαζαράκος μας σήμερα:

ΑΞΙΟΙ!!!:clapup::clapup::clapup:
Καλε αυτος ειναι ενας κουκλος!!!!:eek::eek::eek: εγω γιατι δεν βλεπω καμια δυσμορφια??:confused::confused:

ειναι πραγματικα γλυκητατος..να τον χαιρεστε..πρεπει να νιωθετε πολυ τυχεροι με ενα τετοιο πλασμα διπλα σας...

συγνωμη για την ερωτηση αλλα που ακριβως εχει δυσμορφια?:$επειδη δεν βλεπω κατι γι αυτο το λεω..

υπεροχος ειναι..τελεια και παυλα!!!!!!!!:D:D:D:D

ΑΞΙΟΙ!!!:clapup::clapup::clapup:
Καλε αυτος ειναι ενας κουκλος!!!!:eek::eek::eek: εγω γιατι δεν βλεπω καμια δυσμορφια??:confused::confused:

την ιδια απορια εχω και εγω σιμωνη:P:P

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!!!

Η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εμείς τη βλέπουμε! Ο γιατρός μας είπε ότι λόγω του ότι στη ρινική κοιλότητα υπάρχουν κάποιες ανωμαλίες υπάρχει αυτή η "δυσμορφία". Το μόνο που έχει (και φαίνεται κυρίως από πολύ κοντά) είναι η μυτούλα του που είναι λίγο πρησμένη από επάνω και τα ματάκια του που δεν κλείνουν εντελώς όταν κοιμάται.

https://img88.imageshack.us/img88/2958/dsc00835b.jpg

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!!!

Η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εμείς τη βλέπουμε! Ο γιατρός μας είπε ότι λόγω του ότι στη ρινική κοιλότητα υπάρχουν κάποιες ανωμαλίες υπάρχει αυτή η "δυσμορφία". Το μόνο που έχει (και φαίνεται κυρίως από πολύ κοντά) είναι η μυτούλα του που είναι λίγο πρησμένη από επάνω και τα ματάκια του που δεν κλείνουν εντελώς όταν κοιμάται.

https://img88.imageshack.us/img88/2958/dsc00835b.jpg

σιγα καλε!! εσεις απλα θα λετε οτι το παιδι σας εχει λιγο μεγαλη μυτη!:P:redface: οσο για τα ματακια του κολπο ειναι..;):P εσεις νομιζετε οτι κοιμαται ενω το παιδι σας παρακολουθει!8):P

ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!:clapup::clapup:

Είναι υπέροχος! Μπράβο σας που τον φροντίσατε και που προσφέρατε ένα σπίτι σ' αυτόν τον υπέροχο γατούλη!:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back