kli0
Νεοφερμένο μέλος
Η kli0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
20-06-10
20:31
Αυτός ο γλυκός γατούλης πάλεψε για να ζήσει και τα κατάφερε και συνεχίζει ... μαχητής!
Πρώτος βγήκε από τη φωλιά, πρώτος άφησε το γάλα και έχει διαφορά στο μέγεθος σε σχέση με τα αδέλφια του!
Ψάχνει για ένα σπίτι και κάποιον να τον φροντίζει και θα του κάνει καλή παρέα
Βρίσκεται στη Μηχανιώνα, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Αν ενδιαφέρεστε γι αυτόν παρακαλώ αφήστε μου πμ ή στείλτε mail notosga@hotmail.com
Πρώτος βγήκε από τη φωλιά, πρώτος άφησε το γάλα και έχει διαφορά στο μέγεθος σε σχέση με τα αδέλφια του!
Ψάχνει για ένα σπίτι και κάποιον να τον φροντίζει και θα του κάνει καλή παρέα

Βρίσκεται στη Μηχανιώνα, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Αν ενδιαφέρεστε γι αυτόν παρακαλώ αφήστε μου πμ ή στείλτε mail notosga@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kli0
Νεοφερμένο μέλος
Η kli0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
20-06-10
20:36
Ο Λάκυ (τυχερός) όταν ήταν 4 ημερών και πάνω σε μιά μετακίνηση των μανάδων του ( όταν υπάρχουν 5-6 μάνες και καμιά 20ριά γατάκια τα πράγματα μπερδεύονται
), σκίστηκε το δέρμα του από τη ράχη ως την κοιλιά. Πίστευα οτι δεν θα επιζήσει αλλά αυτός ! ... ήταν ένα πολύ καλό μάθημα ζωής για όσους τον γνώρισαν
), σκίστηκε το δέρμα του από τη ράχη ως την κοιλιά. Πίστευα οτι δεν θα επιζήσει αλλά αυτός ! ... ήταν ένα πολύ καλό μάθημα ζωής για όσους τον γνώρισανΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
21-06-10
09:57
Καλή τύχη στον υπερτυχερό Λάκι! Μακάρι να είχαμε όλοι λίγη από την τύχη του. Είναι ένα γνήσιο παράδειγμα επιβίωσης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum